Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

επρεπε να προειδοποιησεις για σποιλερ φιλτατε.

Σόρρυ μάι φόλτ…

[SPOILER]Έτσι και σκότωσαν τον Desmond να τους πάρει ο διάολος τα πάντα ε. Να μην προλάβουν να πούνε άουτς ότι και να πάθουν.

Γαμηστερό επεισόδιο όπως είπατε. Με τον θάνατο της Ιλάνας, να πω και εγώ ότι γέλασα λίγο, αν και το περίμενα με το που είδα στη τσάντα της τους δυναμίτες. Χιούγκο συνεχίζει να είναι αχώνευτος, οπότε ΝΟΤ everybody loves Hugo.

Έτσι και σκότωσαν τον Desmond να τους πάρει ο διάολος τα πάντα ε. Να μην προλάβουν να πούνε άουτς ότι και να πάθουν.

Έτσι και σκότωσαν τον Desmond να τους πάρει ο διάολος τα πάντα ε. Να μην προλάβουν να πούνε άουτς ότι και να πάθουν.

Έτσι και σκότωσαν τον Desmond να τους πάρει ο διάολος τα πάντα ε. Να μην προλάβουν να πούνε άουτς ότι και να πάθουν. [/SPOILER]

Ελπίζω να κάνεις πλάκα.

Δεν ξέρω, αλλά από την αρχή δεν με ενθουσίασε σαν χαρακτήρας. Ειδικά σπαστικός στην αρχή που πίστευε ότι αυτός φταίει μπλα μπλα. Και συνέχισε έτσι σε όλες τις season. Και κατάλαβα πως δεν τον χωνεύω και από το σημερινό.

[SPOILER]Μόνο που αυτός έφταιγε όντως για τις γκαντεμιές. Όλες οι γκαντεμιές συνέβαιναν για να τον στείλουν στο νησί. Δίκιο είχε.

Επίσης, ο Χιούγκο πάει να κάνει τεράστια τανζανιά. Υποψιάζομαι πως θα προσπαθήσει να εγκλωβίσει τον “Λοκ” μέσα σε κύκλο με στάχτες του Τζέηκομπ. Αλλιώς δεν εξηγείται η σκηνή όπου βρίσκει το σακουλάκι της Ιλάνα.Λογικά όμως θα αποτύχει, γιατί αλλιώς ο Ντέσμοντ δε θα προσπαθούσε να σκοτώσει τον “Λοκ”. Για να προσπάθησε να τον σκοτώσει κι όχι να τον κάνει να δει, τότε ο Λοκ στο παράλληλο σύμπαν είναι μάλλον ο MIB που ξέφυγε.

Εμένα η επόμενη απορία μου, είναι πώτς γένεν να είναι στην ίδια εποχή με τον Χέρλι, ο Κορεάτης επιστήμονας. Δηλαδή όλοι όσοι ενεπλάκησαν με το νησί όλα αυτά τα χρόνια, στο παράλληλο σύμπαν ζουν την ίδια εποχή; Θα δούμε και τον Ρίτσανρτ;[/SPOILER]

[SPOILER]με τον πατέρα του Μάιλς έχει δίκιο ο karvou τώρα που το ανέφερε. Σκάλωσα λίγο στην αρχή, αλλά μετά το άφησα, δεν σκέφτηκα πως μπορεί να είναι σε αυτή την εποχή.

Επίσης για το Hugo, το θέμα είναι ότι δεν φταίει αυτός, αλλά ο Τζέικομπ και ο MIB. Βέβαια αυτό το κατάλαβα στο τέλος της 5ης season.
Αλλά Kate, Claire και Hugo, ξου.[/SPOILER]

[SPOILER]Δεν προσπάθησε να σκοτώσει ο Ντεσμοντ τον Λοκ.Να τον κάνει να δει προσπάθησε.Αν προσέξεις όταν είναι πεσμένος στο έδαφος έχει ακριβώς την ίδια φάτσα με όταν είχε πέσει απ το κτίριο και είχε μείνει ανάπηρος.Εγω πιστεύω οτι θυμήθηκε.Επίσης στο preview του επόμενου επεισοδίου δείχνει τον Ντέσμοντ ζωντανό μες στο πηγάδι αλλά δείχνει επίσης να τον πυροβολάει ο Σαιντ.Πραγματικά ελπίζω να μην πεθάνει γιατί είναι απ τους καλύτερους χαρακτήρες.

[SIZE=“5”]ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΣΚΙΣΕ!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.[/SIZE]
Ασε που απαντήθηκε επιτέλους τι είναι οι ψίθυροι.Απ τον πρώτο κύκλο μας το κρατούσαν μυστικό.Προφανώς οι ψίθυροι ακούγονταν πάντα πριν απ την εμφάνιση των Άλλων γιατί οι νεκροί προειδοποιούν τους ζωντανούς.Γι αυτό είχε πει και ο Μπέν παλιά στη Ρουσσώ “όποτε ακούς ψιθύρους τρέξε μακριά”.
[/SPOILER]

βασικα ενα εχω να πω…

[SIZE=“4”]ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ[/SIZE]

εκει που λεγαμε αντε να το τελειωνει το θεμα η σειρα, τωρα δεν θελω να σταματησει…!

οχι και αχώνευτος ο χιουγκο…:lightsabre:
μην λεμε οτι ναναι…

Είδα αυτές τις μέρες μαζεμμένα τα 4 τελευταία επεισόδια και θεωρά ότι η σειρα ευτυχώς αρχίζει και πάλι να ανεβαίνει. Ηταν απο τα καλύτερα, κάποια τα θεωρώ κορυφαία.
Ηθελα να ρωτήσω αν έχουμε βγάλει καμια άκρη σχετικά με το αν είναι τυχαίο ή πάιζει κάποιο ρόλο το γεγονός οτι πολλά απο τα ονόματα τον χαρακτήρων είναι ιστορικά, επιστημονικά, φιλοσοφικά κτλ. Μεχρι στιγμής δεν νομίζω ότι υπάρχςι τίποτα το τυχαίο

Δεν ξερω άν σε όλες τις θεωρείες που έχουν αναπτυχθεί, έχει γίνει αναφορά στο Panopticon http://en.wikipedia.org/wiki/Panopticon που σχεδιαστικέ απο τον

Jeremy Bentham http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Bentham και το Auto-icon (As requested in his will, Bentham’s body was dissected as part of a public anatomy lecture. Afterward, the skeleton and head were preserved and stored in a wooden cabinet called the “Auto-icon”, with the skeleton stuffed out with hay and dressed in Bentham’s clothes. Originally kept by his disciple Thomas Southwood Smith,[12] it was acquired by University College London in 1850. It is normally kept on public display at the end of the South Cloisters in the main building of the college, but for the 100th and 150th anniversaries of the college, it was brought to the meeting of the College Council, where it was listed as “present but not voting”.
The Auto-icon has a wax head, as Bentham’s head was badly damaged in the preservation process. The real head was displayed in the same case for many years). Ή ακόμη για την αντίθεσή του με τους The Jacobins http://en.wikipedia.org/wiki/Jacobin_Club και τον Robespierre

Η ακόμη για τη σχέση των Anthony Ashley Cooper http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Ashley_Cooper,_1st_Earl_of_Shaftesbury και John Locke http://en.wikipedia.org/wiki/John_Locke

Πολύ ενδιαφέροντα και όλα όσα σχετίζονται με τα παραπάνω [Bhttp://en.wikipedia.org/wiki/Utilitarianism, http://en.wikipedia.org/wiki/Consequentialism[/B]

Θυμαται κανείς κάτι σχετικό με το ομότιτλο επεισόδιο?

Καλά δεν παίζει να μην τα έχετε πει, αλλα που να γυρίζω πίσω τώρα…

οσοι μπαίνετε στο darkufo λογικά θα το έχετε δει…

οι πηγές αυτές έχουν διαβάσει κάποια μικρά κομμάτια απο το σενάριο του φινάλε. Κανείς δεν έχει διαβάσει ολόκληρο το σενάριο του φινάλε της σειράς καθώς και κανείς δεν έχει διαβάσει την τελευταία μυστική σκηνή.

το series finale 9.4…για να δουμε!!

παντως ειναι καπως τραγικο να δινεις βαθμολογια σε κατι που δεν ξερεις που το παει…
πως μπορεις να εχει σωστη αποψη μονο με μερικα κομματια?

αντε να δουμε…

To 6.16 που στον πίνακα είναι το xxx ονομάζεται “What they died for”

Επίσης διάβασα πως μετά το αυριανό θα έχει κενό για μία βδομάδα και πως το 2πλο τελευταίο θα είναι κυριακή αντι για Τρίτη…πάμε δλδ κάπως έτσι:

6.13 - Τhe last recruit - April 20th
6.14 - The candidate - May 4th
6.15 - Across the sea - May 11th
6.16 - What they died for - May 18th
6.17-18 - The end - May 23th

Ναι ετσι ειναι και ο θεος βοηθος…
αντε να δουμε…

tylerdurden δεν μπορούσες να μου φέρεις καλύτερα νέα. Εκείνο το σ/κ παίζει να είμαι σε άδεια ορκωμοσίας (καλα να είμαστε) και άρα θα χάσω μεν το 6.16 αλλά θα μπορέσω να δω το τελευταίο επεισόδιο. Άδεια ορκωμοσίας με 3 ώρες LOST και πίτσες :smiley: :smiley: (αυτό με την προϋπόθεση ότι η ορκωμοσία θα γίνει 8 μέρες αφού μπω και όχι 15 :stuck_out_tongue: )

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η ορκωμοσία γίνεται πάντα σε -σχεδόν- δύο βδομάδες αφού μπεις…
Είχα κι εγώ την ίδια αγωνία πέρυσι, αλλά εν τέλει πρόλαβα κανονικά το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Πλέον δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς :smiley:

Η ορκωμοσία γίνεται συνήθως Παρασκευή (ή Σάββατο πιο σπάνια).

Οντόπικ: Δηλαδή, σύμφωνα με τους πίνακες πιο πάνω, πάμε για μέτριο επεισόδιο σήμερα ή λένε παπαριές οι πίνακες;

Oh I see. Thanks. Καλά δεν πειράζει, θα το δω όταν βγω πάλι με πίτσες και 3 ώρες κάψιμο Lost. Απλά αλλιώς είναι να το βλέπω με το που θα βγει και αλλιώς μετά από 10 μέρες :stuck_out_tongue: Κι επίσης θα πρέπει να βρω κόσμο διαθέσιμο να το δει σε επανάληψη. :stuck_out_tongue:

Ρε…τελειώνει… :frowning:

κατέβηκε το βράδυ θα το τιμήσω …:smiley: