Keyser & Tyler με κάλυψαν. Έπος. Απλά. Έπαθα πλάκα με το επεισόδιο, το βάζω μέσα στα 10 καλύτερα της σειράς, εύκολα. Και όντως εξαιρετική ερμηνεία από τον Ρίτσαρντ. Θα το βάλω να το ξαναδώ σε λίγο
Cozy σοβαρά τώρα…
[SPOILER]Την σκηνή του αλυσοδεμένου Ρίτσαρντ στο black rock την είχα στο κεφάλι μου απο το τέλος του 5ου κύκλου όπου jacob και esau έβλεπαν το black rock να έρχεται και είχαμε όλοι την υποψία ότι έτσι είχε σκάσει ο Ριχάρδος στο νησί…Βασικά έτσι πίστευα ότι θα ξεκίανγε η 6η…με black rock και να λυσσομανάει ο άνεμος και κάπου μέσα να χτυπιέται ο Ρίτσαρντ…
Κατά τα άλλα η σκηνή με το κραδι και τον φελό ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΛΑ!!![/SPOILER]
[SPOILER]Ε, δεν ξεκίνησε έτσι η σεζόν, αλλά έπεσες μέσα! Όμως δεν προέβλεψες τη… “σύγκρουση”, χε χε!
Καλά ναι, γενικά έπεσε πολύ παρομοίωση…
Βασικά αυτό που έχει αρχίσει να με μπερδεύει, είναι το αν εν τέλει ο Τζέηκομπ είναι όντως ο καλός. Το είχαν αφήσει να εννοηθεί στα προηγούμενα ότι δεν είναι αναγκαστικά ο good guy, αλλά σήμερα μπήκαν πολλές υποψίες. Any ideas?
Ομολογώ ότι ο Τζέηκομπ έχει λίγο ύπουλη φάτσα :p[/SPOILER]
[SPOILER]Αν ο Τζέηκομπ είναι και έστω λίγο κακούλης, ο άλλος τι πρέπει να είναι???:lol:
Το επεισόδιο για μένα είναι το καλύτερο της season και σίγουρα στα 10 καλύτερα της σειράς. Έχεις έναν απίστευτο και εκπληκτικό Ριχάρδο:p, τρομερή ερμηνεία, που θα ζήλευαν αρκετοί. Πολύ συναίσθημα και γούσταρα τρελά.
Η παρομοίωση με το μπουκάλι και το φελλό, όντως πολύ έξυπνη.
Επίσης τώρα ξέρουμε πως ο Κακούλης, θα προσπαθήσει να σκοτώσει και τους 6 υποψήφιους, ώστε και καλά να μπορέσει να ελευθερωθεί.
Ελπίζω να συνεχίσουν σε τόσο καλά επεισόδια…
ααα και να αρχίσει πρώτα με Κέιτ και Κραιρ, άντε πολύ τις κράτησαν για 6 seasons…[/SPOILER]
Το προτελευταίο επεισόδιο λέγετε What They Died For :-k:-k
εε σου λέω θα τους τεμαχίσει, παϊδάκια να τους κάνει:lol:
πάντως γουστάρω να μην έχει καλό τέλος, και καλά δεν φεύγει από το νησί και έτσι. Να βγει στον κόσμο βρε παιδιά, να δείξει λίγο χάος και καταστροφή…
Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ σήμερα…
Ο τίτλος του τελευταίου διπλού επεισοδίου θα είναι…
The End
:lol::lol:
Τι γελά ρε
:roll:
Τέλειο το επεισόδιο. Όσο περνούν τόσο περισσότερο πείθομαι ότι [spoiler]ο καλός δεν είναι ο Τζέηκομπ.
Επίσης με όσα είπανε σε αυτό το επεισόδιο, ειδικά κάπου που λέει ότι ο ΜΙΒ πιστεύει ότι όλοι διαφθείρονται ενώ ο άλλος όχι, και δεδομένου ότι έχω διαβάσει πιο παλιά κάπου ότι η τελευταία σκηνή της σειράς είναι πολύ τρυφερή, νομίζω ότι στο τέλος θα κερδίσει ο Τζέηκομπ, αφου πιστεύω ότι o MIB δε θα καταφέρει να διαφθείρει τον Μπερναρ και τη Ρόουζ που το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν ο ένας τον άλλον[/spoiler]
http://www.amazon.com/gp/product/images/B0036EH3WU/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=130&s=dvd
Τι κρύβεται από κάτω οεο??? (Πτωματα θα είναι θα τους σφάξει όλους ο jacob χαλαρα…:p)
Λίγο άσχετο αλλά έχει lost? Ρωτάω γιατί και για τους καθολικούς είναι μεγάλη βδομάδα, μήπως κάνουν διακοπές.
στο america δεν υπάρχει επίσημη θρησκεία, οπότε λογικά θα έχει κανονικά.
και σύμφωνα με το tv.com, θα έχει σήμερα κανονικά!
Μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια…
[SPOILER]Αυτό που κάνει ο μαύρος καπνός όταν φτάνει μπροστά σε κάποιο πρόσωπο που δεν το σκοτώνει είναι να διαβάζει την σκέψη του, να μαθαίνει τα βιώματα του και πρόσωπα και πράγματα με τα οποία συνδέεται συναισθηματικά το προς εξέταση πρόσωπο…Αυτό έκανε με τον Ρίτσαρντ και το ίδιο έκανε στο παρελθόν με τον Έκο παρουσιάζοντας του τον Γιέμι και τον Λοκ…Με αυτόν τον τρόπο δημιουργώντας τους συναισθηματικές εμπλοκές μπορεί να τους χειραγωγεί ευκολότερα…
Επίσης ο Esau φαίνεται να προσεγγίζει παίχτες που στο παρελθόν έχουν διαπράξει φόνο…τα παραδείγματα άπειρα (Μπεν, Σώγιερ, Ρίτσαρντ, Έκο)…Αυτό νομίζω γίνεται γιατί αυτοί είναι πολύ πιο εύκολο να ξεπεράσουν οποιουσδήποτε ηθικούς φραγμούς σε ότι έχει να κάνει με τον φόνο και την αφαίρεση ζωής…
Τέλος κάπου παλαιότερα είχε ειπωθεί απο τους παραγωγούς ότι στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν υπάρχει μια λεπτομέρεια η οποία λεγόταν πως εξηγεί πολλά απο το Λοστ…Σύμφωνα με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα πίστευα πως αυτή η λεπτομέρεια ήταν πως μέσα στον χαμό των πρώτων σκηνών με το διαλυμένο αεροπλάνο θα έβλεπα τον Λοκ κάπου πεσμένο σε κάποια στιγμή κάποιον με μαύρα δίπλα του να τον ακουμπάει θεωρώντας πως έτσι γιατρέυτηκε η αναπηρία του…Γιατί αν σκεφτείτε όλο το παιχνίδι ξεκινάει απο εκεί…Ο Λοκ δεν είναι πια ανάπηρος, γίνεται believer, αρχίζει να προστατεύει το νησί και γίνεται πια ένα ςάνθρωπός που μπορεί να πάρει την ηγεσία απο τον Μπέν, να γίνει leader και μέσω αυτού ο Esau να φτάσει στον θάνατο του Jacob…[/SPOILER]
αλλά τέτοια σκηνή δεν υπάρχει δυστυχώς…
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά! Ωραίο πόστ! Αυτό για τον καπνό μου είχε περάσει σαν ιδέα οτι εκέινη την στιγμή διαβάζει το μυαλό τους ότι κ κάπως ενεργεί πάνω τους. Αυτό με το οτι από το πρώτο επεισόδιο σου δείνει στοιχεία για να καταλάβεις τι παίζει στο τέλος είναι κάτι που το ξέρω μερικά χρονάκια…αλλά δεν εχώ ποτέ καταφέρει να πιάσω αυτό το κάτι που μου δείνει σε κάθε επεισόδιο.
Όταν τελειώσει η σειρά θα ξεκινήσω ένα μικρλο μαραθώνιο Λόστ το καλοκαίρι…και δεν θα είμαι ο μόνος απ’οτι πιστεύω… 8)
[SPOILER]Τέλος κάπου παλαιότερα είχε ειπωθεί απο τους παραγωγούς ότι στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν υπάρχει μια λεπτομέρεια η οποία λεγόταν πως εξηγεί πολλά απο το Λοστ…Σύμφωνα με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα πίστευα πως αυτή η λεπτομέρεια ήταν πως μέσα στον χαμό των πρώτων σκηνών με το διαλυμένο αεροπλάνο θα έβλεπα τον Λοκ κάπου πεσμένο σε κάποια στιγμή κάποιον με μαύρα δίπλα του να τον ακουμπάει θεωρώντας πως έτσι γιατρέυτηκε η αναπηρία του…Γιατί αν σκεφτείτε όλο το παιχνίδι ξεκινάει απο εκεί…Ο Λοκ δεν είναι πια ανάπηρος, γίνεται believer, αρχίζει να προστατεύει το νησί και γίνεται πια ένα ςάνθρωπός που μπορεί να πάρει την ηγεσία απο τον Μπέν, να γίνει leader και μέσω αυτού ο Esau να φτάσει στον θάνατο του Jacob…
αλλά τέτοια σκηνή δεν υπάρχει δυστυχώς…[/SPOILER]
Τylerdurden σίγουρα θα ξέρεις οτι όλη η σειρά είχε γραφτεί πρίν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της, γι’αυτό κ έχει τέτοια προσεγμένη πλοκή…μπορεί που λές αυτό το κάτι στο πρώτο επεισόδιο να μην το βλέπεις γιατί μπορεί ΑΚΟΜΑ να μην έχεις τα στοιχεία…που ξέρεις!
Άντε παιδάκια…8 με το σημερινό!
Ναι Tyler… ωραίος… κάνε με να καώ και να ξαναδώ το 1ο τώρα, γκρρρ :lol:
(δεν έχω δει το σημερινό ακόμα!)
Ούτε κ εγώ…μην σκάς…
Δεν ήταν και τέλειο αλλά είχε καλά στοιχεία.
Welcome back brotha.
Εμένα μου άρεσε πολύ. Πάντως δεν κατάλαβα γιατί να νοιαστούν τόσο πολύ για τον Des
Edit: αυτό για το πρώτο επεισόδιο το χω διαβάσει από παλιά και θυμάμαι ότι το χα δει 2 3 φορές προσπαθώντας να καταλάβω σε τί αναφέρονται αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα. Υποθέτω πως είναι από αυτά που μόλις τα δούμε ίσως λίγο διαφορετικά θα πούμε “πωπω τι μ@λάκες ήμασταν, ήταν μπροστά στα μάτια μας”.