Πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία. Μια δύο ερωτήσεις/παρατηρήσεις, αν μου επιτρέπεις:
Λογικά με αυτό που λές και βάσει του όλου θέματος με τους candidates κάποιος ή κάποιοι πρέπει να μείνουν στο νησί. Ποιός λοιπόν λείπει από την πτήση και τα flash-sideways?
H σχέση Jack - υιου έχει μάλλον περισσότερο να κάνει με την σχέση Jack - Christian. Αλλά ακόμα δεν έχει λυθεί το τι έχει γίνει ο Christian ή μάλλον το πτώμα του.
Το recon δεν είναι απαραίτητα Re-Con (δλδ ξανά απάτη). Πιθανότατα να είναι και συντμηση του reconnaisance δλδ αναγνώριση.
τι απεγινε ο desmont ρε παιδια.εχουν περασει μηνες απο το τελευταιο επισοδειο που ειδα με desmont και εχω ξεχασει το τι απεγινε…θελω να ειμαι προετοιμασμενος για το comeback
ειχε παει σε εκεινη την εκκλησια-σταθμο της νταρμα και μολις εμαθε οτι η γρια (ελοιζ) θελει να τον στειλει πισω στο νησι (μαζι με τους αλλους), την κοπανησε με ελαφρα. και η γρια φωναζε “το νησι δεν εχει τελειωσει μαζι σου ακομα”. τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν τον εχει ξαναδειξει απο τοτε (εκτος απο το αεροπλανο στην αρχη της σεζον)
Για την ακρίβεια τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στο νοσοκομείο με την Πένυ, αφού τον είχε πυροβολήσει ο Ben. Αλλά μην ανησυχείς, έχει centric επεισόδιο σε αυτόν τον κύκλο…
Θα γινω γραφικος αμα πω και παλι οτι το επεισοδιο ηταν μετριο;; Τελος παντων εγω το λεω. Το επεισοδιο ηταν μετριο. Αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο τα 2 προηγουμενα μετρια οποτε καπως σωζεται.
Τι μαφια αυτος ο Σογιερ βρε παιδι μου;; Βαζει τις δυο πλευρες να αντιμετοπιστουν μονες τους, εξυπνο. Λογικο να δουμε μια μαχη. Αυτην περιμενουμε απο τον 1ο κυκλο (ασχετα που δεν το ξεραμε).
Πολύ είναι η αλήθεια! Τέτοιο ταράκουλο είχα να πάθω από το The Constant του προηγούμενου κύκλου.
Επίτελους, έχουμε απαντήσεις, ο Ρίτσαρντ με την ερμηνεία του έκανε τους όλους τους άλλους να μοιάζουν με κομπάρσους σε ελληνική καλτ ταινία,άπειρες συγκινήσεις και ανατριχίλες, επικό φινάλε… Δηλαδή τι άλλο να πω… Απίστευτο απλα!
Στην ιδέα ότι όλα θα γίνουν ακρίβως όπως τα λέει ο Τζέικομπ, ξενερώνω άπειρα, αλλά διατηρώ τις ελπίδες μου, για ένα μη-κλισεδιάρικο φιναλε.