Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

ομοφο επεισοδιακι, το προτιμω ετσι παρα το υπερβολικο κλωτσομπουνιδι κλπ…

Δεν ξερω αμα φταιει η στατικη που μεχει φαει τις τελευταιες μερες, ή απλα ειμαι χαζοχαρουμενο, αλλα λολλαρα μόνος μου σε καποια φάση όταν:

[spoiler]

[/spoiler]

Πολυ καλο επεισοδιο που έχει αρχίσει να δίνει όλο και περισσότερες απαντήσεις.

Ειναι σαφές πως και οι 2 ψάχνουν πλεον για αντικαταστες και ο Τζεικομπ τον βρηκε στο προσωπο του Τζακ. Επισης η ενναλακτική πραγματικότητα έχει αποκτησει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού όπως μαθαινουμε υπηρξε Νταρμα και κάτι κρατησε τον Μπεν απο το να μην παει εκει.

Κατα τα άλλα το καλύτερο επεισόδιο σε δραματουργικό επίπεδο, η ιστορία του Μπεν είναι ως τώρα η πιο ενδιαφέρουσα.

Περιμένουμε περισσότερη ανάλυση ψηλέ!

Edit:

Στο λοστπιντια αναφέρουν οτι ο Γουιντμορ μπορεί να ναι ο Wallace, το όνομα του οποίου αναγράφετο στη μαλακια στο φάρο με τα υπόλοιπα ονόματα.

:lol::lol:

και εγω δεν τρελάθηκα αλλα λιγο καλύτερο απο τα αλλα πιστεύω…

το “παράλληλο συμπαν” που δεν νομίζω να ειναι αν δεν πουν κατι το καλο δεν ξερώ τι θα σπαστώ παρα πολυ που μας τα πρηζουν με τις παπαριες για να μας δείξουν ποσο διαφορετικοί άνθρωποι ειναι και χώνουν τα παντα!! η alex μαθήτρια του μπεν λολ!!!
εε και χαλαρά στο επόμενο επεισόδιο του σογυερ θα ειναι κατι σημαντικό για αυτόν η τζουλιετ(θα παει να της κανει απατη λεω εγω?) και πάει λέγοντας…για να δούμε θα την φάμε την ξενερα

αναμπραβο, το ξεχασα. Πως αραγε βρεθηκε η μανα ρουσσω στο ΛΑ;

οεο;

Αυτό που το είδες? Γιατί δεν το έχω πετύχει πουθενά?

Πάντως μου φαίνεται too much γιατί το Wallace δεν έχει καμία σχέση με το Charles Windmore.

[SPOILER]

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Wallace

επισης:

Widmore is actually Wallace. Widmore is not his real last name.

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Dr._Linus/Theories[/SPOILER]

:bow: :bow:

:drunk: πινω στην ποιο θεικη φατσα στο λοστ…
τι τζον λοκ και μαμακιες…
αυτος ειναι…
εχει την ποιο ιντριγκαδόρικη φατσα που εχω δει ποτε…

μονο και μονο για αυτον γουσταρω να βλεπω λοστ…

οπως και με τον σαιλερ στο heroes που ειναι μια πατατα και μιση…

Άλεξ :vibrate:

:respect:

Thanks!

Έχουν ενδιαφέρον αυτές οι θεωρίες αλλά κάπου χάνουν κι αυτοί τη μπάλλα… :lol:

Ωραιο επισοδιο και αυτο, για μενα μια χαρα το παει η 6η…περα απο τον ΘΕΟ Emerson, ενα πραγμα μου μεινε:WIDMORE ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ :smiley:

Θεωρία τρελή που το χθεσινό επεισόδιο δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση…

[SPOILER]Γενικό story οι πράξεις στο νησί, οι επιλογές, οι δοκιμασίες, οι αποφάσεις κτλ σαν παράλληλη πραγματικότητα επηρεάζουν την πραγματικό timeline - ιστορία που είναι η προσγείωση της πτήσης Οσεάνικ στο L.A…Οι ήρωες υπάρχουν πριν την πτήση όπως τους ξέρουμε (για τους losties πριν την πτήση, για άλλους εκτός Losties όπως ο Μπεν πριν απο δικά τους κομβικά χρονικά σημεία - που μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε) και μετά την πτήση - άλλα χρονικά κομβικά σημεία οι ζωές τους εξελίσσονται βάσει των επιλογών τους στο νησί, ποια πλευρά διάλεξαν, αν πήγαν με Jacob ή Esau, άν διάλεξαν το καλό και το κακό βάσει του παιχνιδιού που στήνεται απο τους 2 και τους φέρνει αντιμέτωπους με αδυναμίες, πάθη, συναισθήματα κτλ…

Τελειώνοντας το παιχνίδι οι ήρωες επίστρεφουν στο σημείο 0 (πτήση για τους losties - άλλα χρονικά σημεία για άλλους) και πια ανάλογα με τις τελικές επιλογές τους στο νησί διαμορφώνονται ως they fight, they corrupt ή ως πρόοδος της ανθρώπινης φύσης που σημαίνει νίκη απέναντι στα πάθη και τους πειρασμούς και επικράτηση της “καλής πλευράς” … Ο Μπεν επιλέγει να μείνει με Ιλάνα (πλευρά Jacob) και νικάει το πάθος για εξουσία, κάνει μια καλή πράξη για την Άλεξ (εξιλεώνοντας την πράξη που την οδήγησε στο θάνατο στο parallel universe νησιού), φροντίζει τον πατέρα του (ειδικά η σκηνή που του αλλάζει φιάλη είναι τέρμα συμβολική όπως και ότι ο Λοκ τον βάζει στον πειρασμό να διεκδικήσει την θέση του διευθυντή - συμβολισμός με λοκ /esau που θέλει να τον φέρει στην ομάδα του) και ουσιαστικά είναι το μοντέλο ανθρώπου που αντιπροσωπεύει τον Jacob…Ο Σαγίντ απο την άλλη έχοντας μολυνθεί, πάλι μπλέκεται σε προβλήματα, καθαρίζει 2-3 και πάει λέγοντας…

Ο Jack έχει γιο (?) και καταφέρνει να γεφυρώσει το χάσμα που έχει μαζί του ξεπερνώντας τα πατρικά ζητήματα που είχε με τον γιο του (jacob follower - jacob model ανθρώπου)…Ο Σώγιερ που ακολουθεί το “κακό δρόμο” είναι centric ήρωας στο επόμενο επεισόδιο που ονομάζεται recon δλδ ξανα - απάτη —> esau follower, corruppted model ανθρώπου και ούτω καθεξής…[/SPOILER]

Μου μοιάζει αρκετά δομημένη γενικά - την βγάλαμε σαν συμπέρασμα με έναν φίλο

Διαβάστε προσεκτικά και πείτε γνώμες…merci

Interesting theory.

Οι σκηνές με τον μπεν που φροντίζει τον πατέρα του, και ειδικά η σκηνή που θυσιάζει τη θέση για να μην απογοητεύσει την άλεξ είναι απλά τρομερές.

ποσο δικιο εχεις!!βασικα η ολη ιστορια με τον μπεν ηταν πολυ πετυχημενη:)

Εγώ είπα…το νησί στο παράλληλο σύμπαν δεν έχει βυθστεί. Κ αυτό σου το λέει από το πρώτο επεισόδιο! Απλά δες πάλι την σκηνή που δείχνει το πόδι βυθισμένο στον πάτο της θάλασσας. Το πόδι είναι το αριστερό, ενώ ξέρουμε οτι από το άγαλμα στο νησί έχει μείνει μόνο το δεξί πόδι! Άρα το νησί είναι εκεί ακόμα, ζεί κ βασιλεύει. Τώρα γιατί δεν πήγε ο πατέρας Λάινους δεν μπορούμε να το πούμε ακόμα.

Είδα το χτεσινό επεισοδιάκι και εγώ.

[SPOILER]
Και μπορώ να πώ οτι ήταν ένα απο τα καλύτερα επεισόδια της 6ης σεζόν. Ίσως το καλύτερο. Είχε ένα άρωμα πρώτης σεζόν που ήταν πολύ έντονο κ αυτό μου άρεσε. Ο Λάινους όντως είναι ένας από τους πίο απίστευτους χαρακτήρες αυτής της σειράς. Πανούργος κ πολυδιάστατος. Η θεωρία του φίλου tylerdurden έχει μια βάση μπορώ να πώ αρκετά δυνατή. Στις θεωρίες παράλληλης πραγματικότητας, κατά κύριο λόγο συμβαίνουν αντίθετα πράγματα, αλλά οι άνθρωπινη ψυχή υποτίθεται οτι μένει η ίδια. [Μην δίνετε σημασία, παραλογίζομαι! :p]

Εγώ που λέτε με το που του τέθηκε το δύλημα να θυσιάσει την Άλεξ για να αποκτήσει δύναμη, περίμενα όντως να την θυσιάσει κ μπορώ να πώ με ξάφνιασε που απλά έδωσε τα όπλα του για να πάει μπρόστα η Άλεξ. Λές κ ήξερε οτι της το χρωστούσε κ το έκανε σαν εξηλέωση για τον ίδιο. Πάντως βλέπουμε μια στροφή του Λάινους προς το κοινό καλό και στις 2 πραγματικότητες. Υπομύνημα το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής; :-k Δεν ξέρω…πάντως παίρνει ενα 4,5/5 από εμένα! [/SPOILER]

Tyler, nice job!!!

[SPOILER]Ουσιαστικά δηλαδή η πραγματική ζωή είναι τα flash-sideways, ενώ η πτώση και ό,τι συνέβη μετά από αυτή είναι μία εναλλακτικοπαράλληλη ζωή η οποία μάλιστα επηρεάζει την κανονική; Πιθανό! Πραγματικά, δε με νοιάζει αυτή τη στιγμή τίποτα άλλο, παρά να μάθω το πως συνδέονται οι δύο ιστορίες. Με έχει φάει η περιέργεια! Οι παραγωγοί είπαν πως υπάρχει λόγος που βλέπουμε τα sideways και θα τον μάθουμε στο τέλος… 8)

Γενικά πάντως, ακούγεται πως το 9 είναι απίστευτο επεισόδιο με απαντήσεις και κλάμα. Και επίσης στο 15ο επεισόδιο δεν παίζει κανένας από τα στάνταρ μέλη του καστ… ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Κοινώς θα δείχνει ιστορία του νησιού κτλ :smiley: [/SPOILER]

Φιλε σορρυ, αλλα θυμομουν που επεμενες σε αυτο και το ψαξα. Περα του οτι εμφανιζονται και τα sonic fence, barracks βυθισμενα, τελικα μαλλον εσυ πρεπει να ξαναδεις την σκηνη που πρωτοεμφανιζεται το ποδι. Το αριστερο ηταν παντα.

η θεωρια σου μαλλον ειναι σωστη και η ζωη τους ισως επιρεαζεται απο το πιος ζει κ ποιος πεθαινει στο νησι καθως κ απο το ποιος ειναι με το μερος του jacob κ ποιος οχι.
για παραδειγμα ο charlie εχει πεθανει στο νησι ετσι οταν κατεβαινει απο το αεροπλανο παραμενει πρεζονι,η kate ειναι ζωντανη κ ετσι στη ζωη της εκτος νησιου καταφερνει να αποδρασει,ο hugo ειναι πλουσιος,ο john εχει πεθανει αρα παραμενει παραλητος

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι επεισόδιο του Ριχάρδου, που θέλει και να πεθάνει, τότε μάλλον μπάη μπάη Ρικ.