Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

cozy γιατί σίγησες?

απ’οτι εχω καταλαβει υπαρχει εωας τυπας ονοματι jacob ο οποιος ειναι προστατης του νησιου και καποιοι απο τους χαμενους ειναι υποψηφιοι να παρουν τη θεση του γι’αυτο και τους εφερε στο νησι και υπαρχει και καποιος αλλος με τη μορφη του Lock οπου κανει ακριβως το ιδιο αλλα για αλλους λογους

καπως ετσι ειναι τα πραγματα

αλλα το θεμα ειναι τι ακριβως θελει να πετυχει αυτος ο τυπας κανοντας ολα αυτα τα περιεργα με τα παλικαρια μας (και οχι μονο).

Ρε γμτ, ούτε που πρόλαβα να ποστάρω αυτή τη βδομάδα! Το αυριανό αναμένεται επικό όμως οπότε λέω να επανέλθω με “διπλό” post…
Γενικά πάντως δε με τρέλανε το Sundown. :?

Kαπου αρχισε να με χανει ή να το χανω εγω…δεν ξερω.Ιδωμεν…Για την ωρα,μετρια πραγματα.

αυτη ειναι η λεξη που χαρακτιριζει τον 6ο κυκλο μεχρι τωρα. πολυ μετριος ρε γμτ, περιμενα παραπανω η αληθεια ειναι. μενουν ακομα 10 επεισοδια ας ελπισουμε να γινουν καλυτερα τα πραγματα και να μας αφισει ολους αφωνους με ενα γαματο φιναλε.

κατι ακουσα για τριπλο επεισοδιο στο τελος. ξερει κανεις αν ισχυει;;

Διάβασα ότι η Ana-Lucia (Michelle Rodriguez) θα επιστρέψει στο Λόστ κ θα εμφανηστεί μια φορά τουλάχιστον στα οράματα του Χέρλυ…

και για την Shanon εχει ακουστει οτι θα γυρισει στην σειρα και για την Juliet

Shanon!!! oh yeah!! :naughty:

σε μια συνεντευξη του jack(αληθηνο ονομα δεν θυμαμαι) ειπαι πως στον τελευταιο κυκλο θα πεθανει πολυς κοσμακης…

[spoiler] λωλ, χαρηκαμε. Ηδη πεθανε ολο το τεμπλ

δεν θα τολεγε ετσι αυτο[/spoiler]

οντως :lol:
αλλα μαλλον θα εννουσε για πρωταγωνιστες :stuck_out_tongue:

αντε να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος που θα ‘‘αποχαιρετησουμε’’…να γινει και λιγο πιο ενδιαφερον8)

εγω λεω Miles (δεν ειναι σποιλερ, μια γνωμη λεω). Μεχρι στιγμης δεν εχει προσφερει τιποτα στον 6ο κυκλο. αν και τον παω τον τυπακο, ειναι αχρηστος μεχρι τωρα και αν συνεχισει ετσι μαλλον θα μας αποχαιρετισει…

Ντεσμοντ που εισαι παιχταρα μου;;;;;;;;;;

Βασικα ο Mails παίζει να μας έχει δώσει και το πιο πολύτιμο στοιχείο της σεζόν ως τώρα (αν και αυτο θα αποδειχθεί αργότερα).

Όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Τζουλιετ όταν αυτη πέθανε για να μάθει τι ήταν αυτο που ήθελε να πει στον Σογιερ. “it worked” αναφερόμενη στην βόμβα.

εγω να σας θυμίσω οτι οταν ειχε ξεκινήσει το lost οι δημιουργοί έλεγαν οτι θα πεθάνουν ολοι στο τελος…αν και δεν το κόβω να γίνεται…

Εγώ πάλι το κόβω…!

μην το κοψεις γιατι απ οτι ειδαμε σημερα

δεν μπορουν να πεθανουν τα παλικαρια και, ισως, η κοπελια μας

καλουτσικο το επεισοδιο και σημερα χωρις κατι το συνταρακτικο

εκτος απο την Αλεξ που ειναι ωραιο μωρο τελικα!! :smiley:

νταξ και πάλι δεν τρελάθηκα για ακόμα ένα επεισόδιο…

[SPOILER]
Το μόνο που δεν μπορούν ξέρω γω να πεθάνουν, μόνοι τους. Επίσης είδαμε τον παππού στο τέλος, που όλοι λέγαμε τι θα γίνει, + αυτό που είπε ο ben ότι έτσι και αλλιώς έχει πάει στο νησί, οπότε λογικά μετά αυτό θα βυθίστηκε…

Και επιτέλους πότε θα δούμε τον αγαπημένο μας Σκωτσέζο!!!
brothah![/SPOILER]

Δεν ξέρω για 'σας, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, περισσότερο από κάθε άλλο στη σεζόν. Μου θύμισε αρκετά πρώτη περίοδο, έμφαση στους χαρακτήρες, συναίσθημα, επιλογές που πρέπει να γίνουν… σαν κι αυτά που μας έκαναν να αγαπήσουμε τη σειρά!

Εντάξει, άλλη μία απίστευτη ερμηνεία από τον Emerson…

[SPOILER]Πολλές εξελίξεις δεν είχαμε αλλά η εκπληκτική ερμηνεία του Μπεν στο τέλος το σώζει συνολικά.

Ενδιαφέρον το παράλληλο, μήπως τελικά ο Μπεν είναι στην πραγματικότητα καλό παιδί που έγινε κακό από τις περιστάσεις???

Ξαφνιάστηκα απίστευτα που δεν πήγε με το Λοκατζή.

Καλά η τελευταία σκηνή ίσως ό,τι πιο κουλό έχω δει όσα χρόνια βλεπω ταινίες και τηλεόραση. Τι γίνεται στη σύγχρονη κοινωνία?!?

Επίσης συμμερίζομαι τη λαχτάρα σας για λίγο Ντεζ επιτέλους. Αλλά τώρα με το γέρο νομίζω ότι ο αγαπούλης μας πλησιάζει!!![/SPOILER]