Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

[SPOILER]Αν θυμάμαι καλά όμως, έδειχνε βυθισμένο και τα Barracks… Όχι μόνο το πόδι.
Αν το ψειρίσουμε πολύ, ο οικισμός χτίστηκε από τη Ντάρμα. Άρα το νησί βυθίστηκε μετά την έλευση της Ντάρμα (με την έκρηξη της πυρηνικής βόμβας ίσως;). Μέχρι στιγμής, όσοι “Άλλοι” εμφανίστηκαν στην εναλλακτική πραγματικότητα θα μπορούσαν να μην είχαν πάει ποτέ στο νησί - ή να έφυγαν νωρίς από εκεί.

Και ο πατέρας της Κλαιρ και ο φίλος της είναι το ίδιο πρόσωπο.[/SPOILER]

[SPOILER]2 πράγματα ακόμα…

1ον αυτο που είπα στο προηγούμενοσ πόιλερ ενισχυέται απο τις και καλά τυχαιές εμφανίσεις του σαμουράι και του dr linus κα8ηγητή και καλά…αφού προσγειώνεται οι οσεανικ και αυτοί είναι candidates οι συνεργάτες του jacob που ζει ακόμα δλδ ο Μπεν και ο Σαμουράι παρακολουθούν τους candidates στην εξέλιξη των ζωών τους με σκοπό αφούδεν έγινε στην οσεάνικ και στο νησί να γίνει ίσως με άλλο μέσο σε άλλο χώρο…ίσως αυτό που είναι υποψήφιοι να είναι larger than the island…

2ον είναι η σκηνή με την σκωληκοειδήτη…ο Τζακ παραδόξως κολλάει στο πότε έκανε την τομή…η Κέιτ όταν βλέπει το καρχαριάκι στην τσάντα της Κλερ επίσης κολλάει…μοιάζουν με αντιδράσεις να σαν η μνήμη ή το θυμικό που λέμε να έχει κάνει κάποιο ταξίδι στο νησί και σε αυτήν την πραγματικότητα? επίσης μόνο εμένα μου μοιάζουν οι πραγματικότητες πριν και μετά την απογείωση ανόμιες αρκετα? [/SPOILER]

Εγώ το εξέλαβα αλλιώς, για τον Τζακ ότι η πληγή προήλθε από τον τραυματισμό του Τζακ στην εναλλακτική version (όπου έπεσε με το αεροπλάνο και τραυματίστηκε), δηλαδή ότι οι δύο Τζάκηδες αλληλοεπέδρασαν μεταξύ τους. Απλά ο της version που δεν έπεσε το αεροπλάνο μόλις είδε την πληγή απόρησε επειδή δεν ήξερε από που προήλθε και σκέφτηκε μήπως είναι από τη σκωλεικοειδήτιδα… Για την Κέιτ νομίζω ότι απλά συγκινήθηκε :stuck_out_tongue:

μα ο τζακος εκανε εγχειριση σκωληκοειδητη στο νησι (μου πηρε ωρα να θυμηθω εκεινο το επεισοδιο :|)

Α σοβαρά, πραγματικά δεν το θυμάμαι αυτό!!! Αλλά αυτό απλώς επιβεβαιώνει ότι οι 2 τζάκηδες συνδέονται κατά κάποιον τρόπο…

Το είδα το επεισόδιο…πουτάνα όλα…8)

:smiley: Δεν το έχω δει, αλλά ψήθηκα ακόμα περισσότερο τώρα 8)

Ήταν εμπρηστικό λίγο το μήνυμα…ελπίζω να μην ακολουθηθεί η τακτική ανέβασε πολύ τις προσδοκίες και περίμενα κάτι mindblowing…αλλά γενικά ναι πουτ@^@ όλα…

Όχι, καλά τα λέει ο Tyler… Χαμός στο ίσιωμα! :lol:

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Δεν έχω λόγια, κάθε σκηνή και σοκ. Η 6η σαιζόν έχει τον πήχη ΠΟΛΥ ψηλά μετά από αυτό το έπος. Μιλάμε για συναισθήματα που μόνο το παλιό καλό ΛΟΣΤ προκαλεί. Δε μπεστ σίριζ έβερ ιζ μπακ.

Τοσο καλο το επεισοδιο ρε παιδια? :-s Το καλυτερο μεχρι τωρα της 6ης σεζον ε?
Ψηθηκα ασχημα… εχω αφησει και το 5ο να τα δω μαζι. :slight_smile:

το επεισοδιο, αμα εξαιρεσεις τα 10 τελευταια λεπτα, ηταν ψηλομουφα. αν βαλεις και τα τελευταια 10 λεπτα ομως, οπως ειπε και ο tylerdurden… ΠΟΥΤΑΝΑ!!! :lol:

πουτανα ολα ναι ρε… χωρις αλλα λογια. αυτο.

στο λοστπιντια να δειτε τι γινεται με τις θεωριες…

To καλύτερο επεισόδιο της σεζόν ως τωρα άνετα. Ασε που το παραλληλο/εναλακτικο/whatever αποκταει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το τελευταία 10 λεπτα παιζει να είναι ότι καλύτερο εχουμε δει απο όλες τις σεζόν μαζί.

πείτε μου τέτοια και έχει χαλάσει το net σπίτι

Τι έγινε ρε παιδιά;; Απόψε δεν έπρεπε να βγεί κανονικά;

καθε τριτη βρε:)

νταξ καλό, δεν με ενθουσίασε, απλά ένα καλό επεισόδιο, καλύτερο από τα προηγούμενα σαφώς. τουλάχιστον αντί να μας αφήσει με 123 ερωτήματα, μας αφήνει με λιγότερα…

-γεια σας…
-γεια σας…
-μια μπαλα θα ηθελα…
-αα, ωραια, αθληστε…??
-οχι…
-οχι…???
τοτε τι την θελετε την μπαλα…???

[SIZE=“5”]βλεπω LOST και εχει χαθει η ΜΠΑΛΑ[/SIZE]

παντως δεν ηταν και τοοοοσο τρομερο …
απλα μας παει παρακατω…αυτο δεν περιμεναμε…?
αν και στο τελος εισαι μεσα στην αδρεναλινη…
και το τελευταιο πλανο ειναι γαματο…

Το είδα κ εγώ…καλή φάση δεν μπορώ να πώ, αρχίζουν τα πράγματα κ μπαίνουν σε μία σειρά. Αν κ το σημερινό ήταν αναμενόμενο φυσικά κάποια στιγμή να γίνει, αλλά μ’άρεσε. Άντε περιμένουμε κ τα επόμενα…

[SPOILER]Θα ρωτήσω αύριο ένα καγκούρι που σπουδάζει στο Φυσικό να μου πεί την γνώμη του για το σημερινό…
η απάντηση που περιμένω να πάρω είναι πάνω κάτω αυτή:

Κααααιιι μπήκε μέσα στο ναό το τσίτσι τσίκι καααιιι τα’κανε όλα πουτάνα κααιιι ξαφνικά 2-3 μαλάκες μπήκαν μέσα σε μια μαλακία μέσα στον τοίχο καααιιιι…άστα! Γάμησε το επισοδειάκι σε λέω γάμησε…[/SPOILER]