μπαινω στον 5ο,θα σας φτασω που θα παει:!:
μεσα σε μια βδομαδα εβγαλες ολοκληρους κυκλους8O8O?
Ε Λοστ είναι τι περίμενες???
Εγώ έβγαλα 5 κύκλους σε 3 βδομάδες
Σε ότι έχει να κάνει με τις περίφημες απαντήσεις και τα τελευταία επεισόδια:
Έχω ξαναγράψει την άποψή μου και έχεις ως εξής: Η μαγεία του Λοστ είναι το όλο μυστήριο και τα πολλά ερωτήματα. Προσωπικά δε θέλω απαντήσεις, μιας και ως σειρά επιστημονικής φαντασίας, αν πάει με κάποιο τρόπο να απαντήσει κάποια πράγματα, οι απαντήσεις θα βγουν αφελείς, για να μην πω αστείες.
Περιμένουν όλοι σε κάθε ερώτημα μία απόλυτα λογικά και επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση, λες και δεν πρόκειται για σειρά επιστημονικής φαντασίας. Δηλαδή τι περιμένετε να σας πουν πως είναι το νησί; Η Σαντορίνη; Είναι αυτό που είναι και κάνει αυτά που κάνει, τέλος!
Είναι επίσης γελοίο που πολλοί περιμένουν να απαντηθεί η παραμικρή απορία που έχουν. Χαίρω πολύ, ξεχάστε το. Θα απαντηθούν τα βασικά, για να μην πω πως ήδη έχουν απαντηθεί τα περισσότερα: Και για τους ψιθύρους μάθαμε, και για το γιατί οι νεκροί ανασταίνονται, και τι είναι οι αριθμοί και γιατί υπήρχε ο σταθμός της dharma που έμενε ο Desmond, και πως ήρθαν οι others στο νησί κτλ.
Το σημαντικό για μένα είναι να δω το ποια θα είναι η κατάληξη των χαρακτήρων; Θα φύγουν οριστικά; Θα πεθάνουν; Θα πάρει κάποιος τη θέση του Τζέηκομπ; Θα ξεφύγει ο Λοκ;
Τώρα και να μην μου απαντηθεί το γιατί πχ η Κέητ είδε το άλογό της, ε χέστηκα κιόλας!
^ +1 Agreed. To lost ειναι η σειρα που ειναι γιατι παντα ειχε μυστηριο και αναπαντητα ερωτηματα.
Το τελευταιο του 5 κυκλου να παρεις (οτι ο locke πεθαμενος ειναι στην ουσια o MIB) εξηγει τα μισα παραξενα φαινομενα μεσα στη σειρα. Και τελικα δεν εχουν απαντηθει μονο μερικα μεγαλα ερωτηματα. Για παραδειγμα με εχουν ρωτησει για την αρκουδα που βρεθηκε στην ερημο που μεχρι και γιαυτο υπαρχει απαντηση απλως δεν ειναι εμμεση. Και αυτη ειναι και η διαφορα με αλλες σειρες/ταινιες μυστηριου το οτι δε τα δινει ολα στο πιατο σε βαζει στη διαδικασια να το αναλυσεις.
Πότε απαντήθηκε αυτό?
αδιαβαστος
οχι,μεσα σε μια βδομαδα εβγαλα 3ο κ 4ο:p
Σε ποιό επεισόδιο είσαι;
στο 4 επεισόδιο…
ενταξη δεν το λες και εξήγηση το “ο τζεικομπ εχει μια μανια με τους αριθμούς”…
ηταν ολοι οι υποψήφιοι για την θέση του… και οι 4 8 15 16 23 42 είναι οι 6 απομείναντες για την θεση!!
Πέρασε η ζόρικη περίοδος της βδομάδας χωρίς επεισόδιο…
Απλά δεν το θεωρώ ακριβώς απάντηση.
Γτ πχ ήταν πάνω στην καταπακτή κ ήταν κ ο κωδικός του υπολογιστή κ έφερναν κ τη γκαντεμιά κλπ?
Στα του καινούριου,
ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
καλο! πολυ καλο! ισως για πρωτη φορα φετος παρακολουθησα ενα επεισοδιο και ειχα τοση αγωνια! παμε γερα για το μεγαλο φιναλε.
Ήταν καλό,αλλά πλησιάζουμε προς το τέλος,οπότε ήταν αναμενόμενο…
Αντιπαθούσα που αντιπαθούσα τον Σώγιερ,το επεισόδιο με έκανε να τον αντιπαθήσω περισσότερο
[SPOILER]Ντάξει οι σκηνές με τις ανθρώπινες πλευρές των ηρώων είναι εκπληκτικές…απο jin & san μέχρι την ιστορία του locke με το αεροπορικό ατύχημα και ο διάλογος με jack…δημιουργούν φοβερά συναισθήματα και καλύπτουν ένα απίστευτα ευρύ φάσμα ανθρωπίνων σχέσεων και καταστάσεων…
κάπου διάβασα ότι ο jin με την san αποτελούν τους σκελετούς της σπηλιάς σαν Adam & eve…δεν ξέρω αν αληθέυει…επόμενο πια η ιστορία του νησιού και jacob & mib
σαν δίνω τρειλαρέκι
Χαλιέμαι με το διαχωρισμό καλού-κακού στο τρέηλερ
αληθεια
ο λιπιδης τι να απεγινε αραγε; εφαγε την πορτα στο κεφαλι και απο τοτε δεν τον ειδαμε…
[SPOILER]Οι 2 σκελετοί πιθανότατα να είναι η Rose και ο Bernard, όσο για το καινούργιο επεισόδειο ήταν πολυ καλό.Παραθέτω και 2 sneak peeks από το επόμενο
http://www.youtube.com/watch?v=54PW4i-6qoA
http://www.youtube.com/watch?v=Kl0nTkXzykg
Ακούω θεωρίες:p
[/SPOILER]
στο καινουριο αναμενουμε να μαθουμε πολλα πραγματα για το νισι και την ιστορια του. πρεπει να ειναι γαματο!
[SPOILER]Ωραίο! Πολύ με άρεσε και συμφωνώ (όπως πάντα :p) με τον Tyler ως προς τα συναισθήματα. Κυρίως το ξέσπασμα του Τζακ στο τέλος ήταν συγκλονιστικό.
Μάθαμε επίσης πως τόσο καιρό ο Λοκ τους δούλευε. Ο σκοπός ήταν να τους “φάει” όλους ώστε να φύγει.
Περιμένω με τρελή αγωνία το επόμενο, το οποίο είναι η ιστορία του νησιού.
Ενδιαφέρον: Πλέον από το πρώτο πρώτο επεισόδιο, ζουν μόνο: Ο Τζακ, ο Σώγιερ, ο Χέρλυ, η Κέητ, η Κλαιρ και ο… Γουώλτ![/SPOILER]