Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

…και ο Ααρον (δεν υπηρχε βεβαια αμεσα στο πρωτο επεισοδιο αλλα υπηρχε εμμεσα). Δεν ξερω αν θα παιξει κανενα συμαντικο ρολο though.

Και η Ρόουζ λογικά

Τσεκάρετε τι λέει για το across the sea…

http://theloveumake.com/2010/05/05/lost-episode-6x15-across-the-sea-sneak-peek-1-e-online-info-on-next-week-s6-15-across-the-sea/

ντάξει η αναμονή χτυπάει κόκκινο

ειδα και εγω…
απλα δεν θελω πλεον η σειρα να τελειωσει…!

[SPOILER]βλεπω στο τελος να μενουν ο σογιερ σαν “κακος” και ο σεπαρντ σαν “καλος” και να μαλωνουν μονοι τους…:smiley:
αν και στην πραγματικοτιτα ο σογιερ δεν ειναι κακος…
γιατι δεν σας αρεσει ρε??

επισης μαρεσει που λετε ο ενας πεθανε ο αλλος πεθανε…ΛΟΣΤ ΡΕ…! δεν ξερουμε την τυφλα μας…[/SPOILER]

το επεισόδιο ηταν γαματο
αλλα…

[SPOILER]να μην είχαν αυτην την σκηνή που ο σαγιτ παίρνει την βόμβα και παει στο διπλα δωμάτιο και ουσιαστικά λειτουργεί σαν μόνωση και δεν παθαινει κανένας αλλος τίποτα και ενω ολόκληρο υποβρύχιο ήθελε 5 λεπτα να ανέβει στην επιφάνια αυτοί τα κατάφεραν θα ήταν καλύτερο…

επίσης έμεινα και στο σημείο οπου ο λοκ παραμιλάει και λεει για το κουμπί στη καταπακτη…:-k
τι στον που@@ παιζει με το παραλληλο!!![/SPOILER]

ετσι…!
μα ειναι σαν να βγαζει ηλιθιο τον “λοκ”
τρομερο σχεδιο…
ο αλλος πηρε την βομβα 15 μετρα μακρια και οι μισοι σωθηκαν…! #-o:lol:

Γαμησε παλι το lost.
Αλλες 4 ωρες lost εμειναν ρεεεεεε:(

http://livefeed.hollywoodreporter.com/2010/05/abc-expands-lost-finale-by-extra-halfhour.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+live_feed+%28The+Hollywood+Reporter±+Live+Feed%29

2μισάωρο φινάλε!!
:yahoo: :yahoo: :yahoo:

2 ωρες θα ειναι και οχι 2 1/2…
αντε 2 και 5 λεπτα…

αλλα σιγα την διαφορα …
ειχαν πει πως θα ειναι δυο τα διπλα επισοδια και τωρα ειναι ενα…
αντε να δουμε

συνολικα ομως εχουμε 3 ωρες και εικοσι λεπτα περιπου(2 ωρες το διπλο και σαραντα περιπου τα αλλα 2):bounce::bounce:

και λαμβανωντας υποψην την προχθεσινη επεισοδιαρα εχω την εντυπωση οτι τα επομενα θα ειναι σουπερρρρρρρ:D

LOST Season 6 Episode 15 “Across The Sea” Sneak Peek

ετοιμαζομαι να μπω στον 6ο κυκλο,εχω την διαισθηση οτι εκανε κοιλια στον 5ο κ γενικα αν δν δω επεισοδια απο 6ο κυκλο δν ειμαι σιγουρος κατα ποσο γουσταρω την τροπη που παιρνουν τα πραγματα.

:-k:-s

Αλλα αυτο δν αναιρει το οτι η σειρα ειναι απιστευτη κ σιγουρα απο τις καλυτερες και πιο προσεγμενες που δημιουργηθηκαν ποτε.

:roll:

Ο 5ος δείχνει κάπως πεσμένος λόγω μυθικού 4ου. Αλλά και πάλι είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

άντε τέλειωνε με το Lost, γιατί έχεις και X files να δεις. :stuck_out_tongue:

AYTO :thumbup:

καλα ναι ο 4ος μου αρεσε περισσοτερο,βασικα κ ο 5ος,και εννοειται οτι ειναι σε πολυ καλο επιπεδο,βασικα το 1ο μισο σχεδον μου αρεσε πολυ,απλα η τροπη που πηρε προς το τελος το στορυ δεν με ενθουσιασε,εχουν μπερδεψει ποσα πραγματα μαζι κ ελπιζω ο 6ος να ειναι δυνατος κυκλος,δεν περιμενω και μεγαλεια 1ου-4ου κυκλου αλλα κατι πολυ καλο παλι.

Και γαμωτο,με τις τελευταιες εξελιξεις,φοβαμαι για καποιες απαντησεις που τυχον θα δωθουν,για το τι παιζει δλδ,φοβαμαι μην ξενερωσω.

.Τεσπα θα μπω κ 6ο να δω τι γινεται.

:-k

ναι ρε συ,εχω να δω καμια βδομαδα πλακα πλακα,το παω πολυ αργα.Θα δω σημερα κ μετα τα υπολοιπα στο τοπικ:rockon:

Εντάξει ο 6ος αρχίζει μουδιασμένα, αλλά μετά από ένα σημείο απογειώνετε.
Υπάρχει και ένα επεισόδιο αντίστοιχου κάλους με το The Constant (εντάξει δεν το φτάνει)

Έτσι, τα x-files αργα και σταθερά :wink:

καλα το the constant ειναι καταπληκτικο,απο τα καλυτερα της σειρας κ στα πολυ αγαπημενα μου προσωπικα.

θα σας φτασω κ θα δουμε:wink:

Βασικά το The constant είναι ένα από τα καλύτερα single episodes στην ιστορία της τηλεόρασης (και από σειρά που δεν έχει standalones, αλλά συνεχή ροή και το κάνει δυσκολότερο), αν εξαιρέσεις βέβαια Wire και Breaking bad, που παίζουν μπάλα μόνα τους :wink: :stuck_out_tongue:

When the “Lost” finale airs on Sunday, May 23, the episode will run from 9 p.m.-11:30 p.m.

[COLOR="LemonChiffon"]_____[/COLOR]