Διαφημίσεις δεν έχει?
Λεπτομέριες…
έντιτ: Επιτέλους θα δούμε τι παίζει με τον Τζέικομπ και τον ΜΙΒ όταν ήταν μικροί…
Έφυασε η μεγάλη ώρα…τα ψέμματα τελειώσανε, μπαίνουμε στην τελικη ευθεία!
Στην υγειά μας κύριοι!8)
Αν εχει κανενας link για live streaming προσκυνω προκαταβολικα!
[SPOILER]Love or Hate επεισοδιο!Επρεπε να το σκεφτω πολυ ωρα για να παρω αποφαση αν μου αρεσε η οχι κ τελικα πιστευω πως ητανε φανταστικο.Νομιζω οτι θα διχασει αρκετα κ αυτο εξαρταται απο το τι περιμενεις πλεον απο την σειρα.Ατομα σαν τον Cozy που δεν περιμενουνε full εξηγησεις θα το ευχαριστηθουνε.
Ειδαμε κ Adam and Eve κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη.(θα ξενερωνα πολυ με το σεναριο Rose/Beranrd).Μια υποθεση να κανω μονο για την σημαντικοτερη σκηνη πιστευω που ητανε η διμιουργια του smokey…Νομιζω πως η μορφη του καπνου δεν ητανε τυχαια!Το φως εκανε τον MIB ετσι γιατι αυτα ητανε τα αισθηματα του κ οι σκεψεις του την στιγμη της μεταμορφωσης.(Η φωτια κ οι καπνοι που εκαψαν τους αλλους)[/SPOILER]
Μισό να μαζέψω το σαγόνι μου απο το πάτωμα.
:eek::eek::eek::eek:
Βασικα… δεν υπαρχουν λογια ρε. Τι να πω; Εχω μεινει μαλακας.
2 παρατηρησεις
1. Τελικα ο μαυροφορεμενος δεν εχει ονομα
2. Τα παιδια ειναι και ΟΛΟΙΔΙΑ μεταξυ τους και ΟΛΟΙΔΙΑ με τους εαυτους τους στο μελον! Απιστευτο πραγματικα!
Αδερφάκια λοιπόνΠάντως το ζήτημα καλού-κακού περιπλέκεται πλέονΗ όλη φάση με το φως ΜΕΓΑΛΗ γκεουλιάΜόνο εγώ νομίζω ότι η “μάνα” είναι κ αυτή το τέρας? Αλλιώς πώς έκανε πουτάνα όλο τον καταυλισμό?Ο μουσάτος λοιπόν είναι σπέσιαλ κ ο Ιακώβ ταρχίδιατου
Αυτό κι εγώ το πιστεύω. Και το ευχαριστώ το είπε στο τέλος επειδή την ελευθέρωσε ίσως?
[SPOILER]Καταπληκτικό επεισόδιο, σχεδόν μοναδικό…! ειλικρινά εδώ και μία ώρα που το σκέφτομαι τα τελευταία 3 λεπτά έχον κολλήσει στο μυαλό μου…
Πάμε λίγο να τα αναλύσουμε γιατί ειπώθηκαν πράγματα και πρέπει να τα συζητήσουμε…
Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν του Jacob είναι ο καπνός που όπως φάνηκε δημιουργήθηκε από τα αισθήματα που κυρίευαν τον ΜΙΒ την ώρα που έπεσε στην πηγή…οργή, απόγνωση, αγανάκτηση…τώρα για μορφή του σαν καπνός δεν ξέρω αν έχει να κάνει πάλι με το ότι ο ΜΙΒ ήταν σε περιβάλλον φωτιάς πιο πριν, αν και νομίζω σημασία έχει τι συμβολίζει παρά τι μορφή έχει…
Ο καπνός εμφανίζεται για πρώτη φορά εκεί…άλλες μορφές όμως οργής, αγανάκτησης κτλ προερχόμενες απο την πηγή με άλλους τρόπους μπορεί να προυπήρχαν και έτσι να εξηγείται το πως μπορεί να αφανίστηκε η φυλή και γιατί αυτή είπε ευχαριστώ…μπορεί δηλαδή να προυπήρχε μια μορφή “καπνού” ίσως λιγότερο ισχυρή που να υπήρχε μέσα στην γυναίκα…μην ξεχνάμε ότι η γυναίκα έχει τις απόψεις του ΜΙΒ (they come, they fight, they corrupt), οπότε φαίνεται η γυναίκα και ο καπνός να είναι η ίδια “ουσία” αν μπορούσαμε να το πούμε με μία λέξη…Το επιχέιρημα ενισχύεται με το πόσο εύκολα σκότωνε και η μητέρα…
Η μητέρα πιθανά ήθελε η πηγή να προστετεύεται από τον ΜΙΒ και όντως ο Jacob ήταν εναλλακτική…Η φιλοσοφία δηλαδή και της μητέρας ήταν η κακή φύση του ανθρώπου…ο Jacob απο την φύση του (?) ήταν αγαθός και άκακος και λόγω συνθηκών έγινε ο προστάτης της πηγής με αποτέλεσμα να αντιστρέψει την φιλοσοφία του νησιού στην καλή φύση του ανθρώπου…Ο ΜΙΒ επίσης είχε ιδία πείρα απο την κακή φύση των ανθρώπων για αυτό και ως καπνός (και απο τα λόγια της μητέρας του αλλά και βιωματικα) θεωρεί την ανρώπινη φύση κακή…Όποτε έχουμε Jacob στην εξουσία πιστεύοντας στην καλή φύση με καπνό που πιστεύει στην κακή φύση και είναι μία μίξη των πιστεύω της μητέρας με τα βιώματα στην φυλή…
Ο καπνός παίρνει μορφές θανόντων για να φτάσει στην έξοδο του απο το νησί και όπως μάθαμε σήμερα παίρνει και την μορφή του ΜΙΒ πιθανά για να μπορεί να δημιουργεί συναισθηματικές εμπλοκές στον Τζέικομπ…[/SPOILER]
Άψογη ανάλυση tyler, ίδιες ακριβώς σκέψεις έχω κάνει κι εγώ!
Επίσης, μεγάλη ΚΑΥΛΑ η σκηνή στην οποία
ο ΜΙΒ κατασκευάει το τροχό στο τοίχο, κάτω στο πηγάδι.
ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ στο 0.47 παρακαλω.
Για το σημερινο δεν εχω τι να πω περιμενα επος, επος ειδα. Εχει κανει ενα σερι στα τελευταια ολα ενα κ ενα.
εδιτ: δειτε και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=23R1vbpscTw&feature=player_embedded
τίποτα δεν έχει στο 0:47…το σήμα του λοστ βγαίνει…
there is ONLY ONE new episode left…
το άλλο βίντεο που πόσταρες το είδες ή έτσι το πόσταρες…?
τσέκαρε το στο 0:13 γιατί μαλλον δεν το είδες…
να προσέχετε τι ποστάρετε όταν μιλάμε για Lost!
Ώπα, 2 επεισόδια έχουν μείνει ή 1?
Καλα,μονο εγω απογοητευτηκα με το σημερινο??
Το περιμεναμε πως και πως και ηταν ενα κλασσικο επισοδειο λοστ,απτα πολυ καλα βεβαια,που σου δημιουργει περισσοτερες αποριες παρα σου λυνει.
Αυτο που με ενοχλει,ειναι οτι πιστευα πως 3 επισοδεια πριν το τελος και μαλιστα σε ενα με θεμα οπως το σημερινο,θα υπηρχαν μεγαλες αποκαλυψεις…
Τι να πω,δε χανω τη πιστη μου ακομα,γιατι εχουμε 3 40λεπτα,αλλα εφαγα ηττα με το σημερινο οφειλω να ομοληγησω…
Έχει μέινει ένα μονό πριν το season finale που θα είναι 2πλό επεισόδιο και ακόμα μεγαλύτερο μιας και πήρε άλλη μισή ώρα extra σαν τηλεοπτικό χρόνο οπότε αν το 2πλό είναι 1 ώρα και 20 λεπτά αυτό θα είναι κοντά στην 1 ώρα και 40 λεπτά αν υπολογίσεις και διαφημίσεις…
Αχα. Το οποίο θα παιχτεί τη Κυριακή, σωστά?