Απιστευτο site απο καμμενους για καμμενους.Εχει ο,τι πληροφορια εχει δοθει στη δημοσιοτητα και ειναι ιδανικο για να τεσταρει κανεις τις θεωριες του και φυσικα να κανει καινουριες.Προσοχη μονο στα spoilers,υπαρχουν σχετικες προειδοποιησεις βεβαια,αλλα και παλι!Καλο καψιμο!
Πώς τα κατάφερα πάλι είδα το spoiler του hokam επειδή νόμιζα πως είχα δει το τελευταίο επισόδειο, έλα μου όμως που βγήκε καινούργιο χτες! Ε ας είναι, αφού ξέρω το πιο σημαντικό στοιχείο του πάω να διαβάσω και ολο το υπόλοιπο επισόδειο στη wikipediα
Σορρυ αν αθελα μου σου “χαλασα” την αποκαλυψη,αλλα αξιζει να το δεις το επεισοδιο! Εχει και αλλα ωραια σκηνικα! .Και για τους υπολοιπους το spoiler αφορα το επεισοδιο 12(στις 14-3)
Την εκρηξη την περιμενα απο την ωρα που εδειξε τα εκρηκτικα και μολις ειπε “αν υπηρχε επιθεση απο τους “εχθρους” πατηστε 77” περιμενα να ανατιναχτει αλλα περιμενα να ειναι και ο Λοκ μεσα…
Οχι απλα λεω οτι το λογικο θα ηταν με το που θα πληκτρολογουσε 77 να ανατιναζοταν αλλα ως κεντρικος χαρακτηρας που ειναι δεν θα εκαναν κατι τετοιο…Φυσικα και τον συμπαθω, ειναι chief…
Ειδα το 12ο επεισοδιο…
Εκανα μια τρομερη διαπιστωση-ανακαλυψη…!
Της Κλερ της παει περισσοτερο μαυρο το μαλλι!:lol: :lol: :lol:
Μας βγηκαν και αδερφακια με τον Τζακ…
Ο Λοκ θεος, καλα του 'κανε του αλλουνου του πειρατη.
Αντε να συνεχισει ετσι…
Σας εφτασαα
Πολυ καλο το 12ο,μαλλον το καλυτερο του 3ου κυκλου.
Το εχουν κανει λιγο μπουρδελο βεβαια,αλλα δεν πειραζει…
Ακου εκει αδερφακια ο Τζακ κ η Κλαιρ!
Το τελος παντως ειναι οντως πολυ καλο.
Ο Τζακ μια χαρα τα περναει εκει…Σιγα να μην θελει να φυγει! :lol:
Συμφωνώ. Αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα της 3ης σεζόν. Τώρα που το σκέφτομαι, δε θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο επεισόδιο που να μου 'χει μείνει. Ίσως κάποιο από τα πρώτα της σεζόν αλλά έχει περάσει και καιρός.