Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

Σύμφωνα με έγκυρο blog, η αποκωδικοποίηση του παρακάτω συνδυασμού αριθμών και γραμμάτων… οδηγεί στο πως τελειώνει το Lost 8O

626110432547f398491fad32d6add11b

it ends where it began

Θα επιμείνω σε αυτη την απορία. Γιατί δε βυθίστηκε το νησί?

http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=808528&postcount=1774

Θεωρια πρωτη!

Ναι αλλα και να τους πήγε στο 2007 το νησί, η Τζουλ βαρεσε τη βομβα

Κ εγω σου κανω την ερωτηση: Αν εσκαγε οντως η βομβα το '77 στο timeline που παρακολουθυσαμε ολες τις σεζον, θα υπηρχε νησι να τηλεμεταφερθουν;

Δεν πιστεύω να ξέχασε κανείς ότι σε λίγες ώρες έχει νέο Lost ε; :smiley:

Έχουν γνώση οι φύλακες… :wink::smiley:
εδώ και το Promo

:lol::lol::lol: καλο…

:stuck_out_tongue:

ανυπομονω!!..σε λιγες ωρες θα το κατεβαζουμε και σε λιγο πιο πολλες θα το βλεπουμε:bounce: :bounce:

Τι λες τωρα; Περασε μια εβδομαδα κι’ολας εε;; Στο μυαλο μου ειμαι 70 η ταυτοτητα γραφει 20 κ στη σοβαροτητα 14…

Δεν καταλαβα ποτε περασε ο καιρος… :frowning:

Αλλα αυριο το πρωι…;;;
ΛΟΟΟΟΟΟΣΤ!!! :smiley:

Εγω το βλέπω ήδη :slight_smile:

Τίποτα:

[SPOILER]Για μένα το επεισόδιο δεν προχώρησε καθόλου την ροή των γεγονότων. Δεν μας είπαν τίποτα, μα τίποτα καινούργιο. Ίσως ότι ήθελαν να σκοτώσουν των Σαγιντ, και έκαναν και μια αναφορά στην Αχώνευτη Νο1(Κλαιρ, την οποία την είχα ξεχάσει τελείως, γι αυτό μάλλον είναι και αχώνευτη).Ίσως οι υποθέσεις που κάναμε για τον σαγιντ είναι πραγματικές, δλδ ότι θα γίνει κάποτε ο Τζέικομπ, αλλά ο κινέζος μίλησε για σκοτάδι, και πως ο σαγιντ δεν θα είναι όπως ήταν(λογικό), όπως έγινε και η Κλαιρ. ενώ από ότι έχω καταλάβει ο τζέικομπ είναι με την light side of the force…

Τώρα επίσης στην παράλληλη πραγματικότητα δεν έφτανε η μια Αχώνευτη, είχαν και την Νο2(Κέιτ). Πραγματικά δεν με νοιάζει τι έκανε μετά, αδιάφορο.

Γενικά δεν μου άρεσε, δεν πρόσφερε τίποτα και έριξε και άλλα ερωτηματικά, ενώ στην ουσία δεν απάντησε σε κανένα. Θέλω πραγματικά να δω πως θα απαντήσουν σε όλα αυτά…[/SPOILER]

Σε ρηχά νερά όντως, καθαρά μεταβατικό επεισόδιο. (το είχα διαβάσει από πριν πως δεν ήταν καλό, από το 3ο και μετά αρχίζουν τα “γλέντια” λένε όσοι έχουν δει τα επεισόδια)
Είχε όμως κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία:

1) Μήπως τελικά η “ασθένεια” που έλεγε η Ρουσώ υπάρχει; (Αν και είχαμε δει πέρυσι πως αυτή είχε τρελαθεί και όχι οι συνάδελφοί της)
2) Προφανώς ο Σαγίντ δεν έχει “καταληφθεί” από τον Τζέικομπ αλλά από κάτι άλλο.
3) Πολύ πολύ δυνατή σκηνή αυτή στην προβλήτα με Σώγιε - Κέητ.
4) Ειρωνεία στο flash-sideways: Ο Ήθαν λέει πως δε θέλει να κάνει ενέσεις στην Κλαιρ, ακριβώς ό,τι είχε κάνει δλδ στο νησί. Η Κέητ πάλι βρίσκεται δίπλα στην Κλαιρ τη στιγμή που αυτή πάει να γεννήσει. Η Κλαιρ δένεται με την Κέητ = Stockholm Syndrome

Καλά σε όλους άρεσε η πρεμιέρα; Παρόλο που στο μεσοδιάστημα 5ης-6ης τα ξαναείδα όλα για 15η φορά και ήμουν φουλ πωρωμένος νομίζω πως ήταν με διαφορά το χειρότερο επεισόδιο ever. Είχαμε ετοιμάσει lost βραδιά με πίτσες, μπύρες κτλ και ξενερώσαμε όλοι. Δε το πιστεύαμε ότι είναι λοστ. Πονούσαν τα κεφάλια μας, χαχα.

Ανέμπνευστο όσο δε γίνεται… Α ρε JJ μας το χαλάς…

Το άκυρο με το ναο που βρήκαν δεν υπάρχει. Μέχρι και γέλιο ρίξαμε με τον Κινέζο και τον John Lennon από δίπλα. Ενδιαφέρουσα η ιστορία με το παράλληλο σύμπαν και τη μη πτώση του αεροπλάνου αν και κάτι κρύβεται γιατί πράγματα είναι λίγο αλλαγμένα. Anyway, το ότι ο man in black είναι ο Λοκ το ξέραμε, και οτι Jacob βρήκε κι αυτός παράθυρο στο Σαγιντ φώναζε από μακριά. Βαριέμαι και μόνο που γράφω για το επεισόδιο.

episode 3

Τίποτα συνταρακτικό, αν εξαιρέσουμε το οτι μαθαίνουμε οτι η Κλερ προσβλήθηκε απο κάτι. Και στο τέλος βλέπουμε οτι είναι στην ίδια κατάσταση με τη Ρουσσώ (μονη στο δάσος με όπλο), επομένως ίσως πράγματι η Ρουσσώ να είναι η άρρωστη.

Ίσως χωρίς ιδιαίτερη εξέλιξη αλλά μια χαρά το επεισόδιο…

[SPOILER]Ρε παιδιά θα με τρελάνετε…η μόλυνση που αναφέρεται σε Σαγίντ και Κλαίρ έχει καθαρά να κάνει με το black smoke και τον Esau…Οι του ναού είναι του Τζέικομπ και φαίνεται αυτό στο ότι στις ετοιμασίες πολέμου μέσα στον Ναό ρίχνανε στάχτη παντού που φάνηκε απο τον φίλο της Ιλάνα ότι είναι μέσο προστασίας από τον καπνό…η δοκιμασία του Σαγίντ περιλάμβανε στάχτη που του έριξε πάνω του και πυρωμένο σίδερο…η μόλυσνη τους νομίζω καθαρά αναφέρεται μόλυνση απο τον Esau…κατά κάποια περίπτωση ο Λοκ ήταν απόλυτα μολύσμενος απο Esau…κάπως έτσι το σκέφτομαι…

Κατά τα άλλα πολύ όμορφες σκηνές και claire ment to raise aaron on her own…αν και περίμενα ότι δεν θα υπήρχε ζευγάρι απο τα λόγια του μέντιουμ στην Claire στον 1ο κύκλο[/SPOILER]

δες το σ5ε5 στο 14 “that monser make you sick”
τωρα λογικά θέλουν να φύγει μεσα απο τον σαγιτ η “μόλυνση” που ειναι ο μαυρος καπνος για να μπορεί να μπει ο τζεικομπ!!! και να αρχίσει ο πόλεμος ανάμεσα σε αυτους που εχουν μολυνθεί και τους αλλους…
και εμενα δεν με τρέλανε το επεισόδιο δηλαδή τι κάνει η καιτ?? δεν μας έδειξε κατι(το οτι θα θέλει να βρει την κλερ?? δεν καταλαβα)