Την κέιτ δεν τη χωνεύω καθόλου ! Όλο μαλακίες κάνει, και στο νήσι και στη πραγματική ζωή της.
To χτεσινό ήταν απίστευτη μούφα. Οκ έχω ξαναδεί fillers και δεν έχω γκρινιάξει ποτέ, αλλά σήμερα λέω να τα χώσω.
Ρε γαμώτο LOST είναι όχι ατίθασα νιάτα. Το χουμε καταλάβει ότι το Κατερινάκι γουστάρει τους πάντες, γιατί θα πρεπε να φάμε τόση ώρα να τους φάμε στη μάπα να κλαίνε με τον Σώγερ; Επίσης είναι πολύ φυσιολογικό να γίνεις κολλητός με αυτόν που πριν μισή ώρα σε απειλούσε με όπλο τόσο γρήγορα. Τεσπα σταματάω κάπου εδώ τη γκρίνια κι ελπίζω το επόμενο να είναι το Mind blowing επεισόδιο που μας υποσχέθηκαν
Εμένα πάντως σε αντίθεση με τους περισσότερους που τους άρεσε η τελευταία σκηνή, μου άρεσε που ο Μιγιάγκι αρχίζει κι εξηγεί κάποια πράγματα στον Τζακ στα αγγλικά. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα και με τα λεγόμενά του, ότι τον θεωρεί ανώτερο από τους υπόλοιπους.
Υ.Γ.: Νομίζω ότι το σύνδρομο της Στοκχόλμης δεν αναπτύσσεται τόσο γρήγορα, κι επίσης αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της ομηρίας όχι μετά. Εννοώ ότι συμπαθείς τον απαγωγέα σου όσο αυτός σε έχει απαγάγει, όχι αφού σε έχει αφήσει και γυρίζει μισή ώρα μετά για να σου φέρει τα μπογαλάκια σου.
Και δεν την χάλασε καθόλου που δεν ψήθηκε για π#$#ο ο Sawyer :p:p
Χόρτασε του γιατρού τόσο καιρό που έλειπε απο το νησί :lol:
Δεν με χαλάει αν είναι μουφα το επεισόδιο, θα απέχω για τρία συνεχόμενα ΠΣΚ οπότε πάω για 4 μαζεμμένα αρχές Μαρτίου. Θα ζήσουμε παλιές καλές εποχές που βλέπαμε Λοστ για ώρες, τι να σου κάνει ένα επεισοδιάκι μονο του…
Κι εγω δεν ενθουσιαστηκα…μαλλον μετριο ειναι η καλυτερη περιγραφη.
Θα ναι ενδιαφερον παντως που θα μαθουμε που σκατα ηταν η Κλαιρ τοσο καιρο.
Ντάξει ετοιμαστείτε για μεγάλα πράγματα…
οταν ειδα την τελευταια σκηνη το πρωτο που εκανα ηταν να βρισω τον εαυτο μου που βλεπω αυτη τη μαλακια:-s
μια μικρη σκηνοθετικη ατελια
τα ταξι στην αμερικη ΠΑΝΤΑ δεν εχουν προστατευτικο τζαμακι ακριβως για τις περιπτωσεις πειρατειας?:-k
Ενταξει…το τελευταιο πιστεω δεν ειχε λογω υπαρξης για μια τετοια σειρα. Στο νεο ταιμλαιν απολυτως ΚΑΜΙΑ εξελιξη! Μαθαμε μονο οτι η κειτ βοηθησε την μανουλα κλερ κ οτι ο γιατρος που ηταν στο νησι κ τους κυνηγουσε στις πρωτες σεζον ειναι γιατρος σε ενα νοσοκομειο. ΟΥΑΟΥ! Στο γνωστο μας ταιμλαιν Κειτ- Σογιερ σε τρυφερες στιγμες! Πολλη ζαχαρη ρε παιδακι μου. Σιγουρεψαμε το ηδη σιγουρο οτι ο Σαγιντ εχει καποιο πνευμα μεσα του που μαλλον ειναι του Τζεικομπ, αλλα ουτε αυτο μας το επιβεβεωσε οποτε μηδεν εις το πηλικον! Κ ξαφνηκα στο τελος…εμφανιζεται η Κλερ. Οκ…το μονο που αξιζε…αλλα κ αλλο ερωτημα;;;; Γιατι ρε παιδια κ αλλο ερωτημα; Τωρα βρηκατε να (ει)πουμε;;
για λογους υγειας δεν ειχα δει κανενα απο τα καινουρια…
τα ειδα και ετσι αναγκαστηκα να διαβασω 120 spoiler…
ποναει το κεφαλι μου…:?
παντως μερικοι ειστε πολυ αξιοι…
μπραβο…
[SPOILER]αυτο πως προετοιμάζουν τον σαγιντ να δεχτει τον τζεικομπ καλο μου ακουγετε…
αντε να δουμε…
και “το παμε για καφε” μαλλον αυτο ειναι…
ειδε που καταλήγει ολο αυτο…
δεν μας το λεει και εμας να τελειωνουμε…??[/SPOILER]
επισης αυτη την στιγμη εχει στο σταρ το Planet terror και παιζει και ο σαγιντ…:!:
EDIT: …ending with a three-hour, two-part series finale φαντασου τι αλλο θα δουμε…
θελουν 3 ωρες για εξηγηση…
και αμα…
Παιδιά είδα προχτές πέμπτη το τρίτο επεισόδιο στην νόβα του 6 κύκλου
Δεν έχω δεί τα άλλα δύο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει…
[spoiler]Η τζουλιέτ πέθανε τελικά?
Αυτό ο τύπος ο κινέζος με το μούσι είναι με τους άλλους?
ΥΓ
Τελικά ζει ο john lock η είναι το τέρας του νησιού…
Αν μπορείται σας παρακαλώ λύστε μου τις απορίες[/spoiler]
edit:spoilers παίδες…
xaxa δες τα 2 πρωτα ρε συ θα σου λυθουν ολα αυτα…
Όσοι θα μπούμε Μάιο να δικαιούμαστε ειδική άδεια για Lost-ο-πλητκους; Χλωμό ε; Τουλάχιστον να γίνει ένα θαύμα να μας πάρουν αφού τελειώσει το Lost… :roll:
Εν τω μεταξύ το σενάριο στο πώς ξέφυγε η Kate μόνο σε μένα έχει φανεί τρύπιο; Διαφεύγει μια τύπισσα που κατηγορείται για φόνο και δεν έχει βγει φωτογραφία της παντού, δεν υπάρχει αστυνομία παντού όπου θα μπορούσε να βρίσκεται; Και όχι μόνο αυτό αλλά μπορεί να μπαινοβγαίνει ανενόχλητη σχεδόν σε κεντρικό νοσοκομείο… #-o Εκτός κι αν αργότερα μας δείξουν ότι είχαν καταρρεύσει οι τηλεποικοινωνίες και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους οι μονάδες της αστυνομίας κλπ. κι έτσι βρήκε το χρόνο η κεητ για όλα αυτά, οπότε ξαναρχόμαστε στο γνωστό μοτίβο του “ό,τι είναι να γίνει θα γίνει”.
Edit: tylerdurden φαίνεται ότι αυτό είναι το mindblowing επεισόδιο που έλεγαν οι παραγωγοί. Από το τρέιλερ προμηνύεται γ@μάτο αλλά ας περιμένουμε…
[SIZE=“3”]daemon[/SIZE] δικαιο εχεις…
αυτο σκεφτομουνα και εγω αλλα αν θες γραφε μεσα σε spoiler γιατι μερικοι δεν το εχουν δει ακομη…
Οκ έγινε. Απλά θεώρησα ότι δεν είναι και τόσο σημαντικά γεγονότα γι’ αυτό δεν έβαλα spoiler. From now on θα βάζω.
καλα δεν εγινε και τιποτα…
ετσι και αλλιως οτι και να πει ο καθενας δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα…
απλα και εγω αργησα να τα δω και καποιος εγραψε χωρις spoiler και περιμενα να δω ακριβως αυτο που ειπε…
αντε και καλη θητεια…
μολις εφυγε ο κολλητος μου για θηβα…
Σκεφτόμουν το εξής:
[SPOILER]Ίσως τελικά να μην υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στις δύο πραγματικότητες. Όμως, καθώς προχωράει η σεζόν μπορεί να τις παρουσιάζουν έτσι, ώστε να μπλέκεσαι και να μην ξέρεις αν βλέπεις την πραγματικότητα ή το side-ways. Κάτι σαν το τέλος της 3ης σεζόν, όπου σου έδειχναν flash-forward, αλλά εσύ το καταλάβαινες στο τέλος του επεισοδίου. Ή στην 4η σεζόν, στο επεισόδιο που γεννούσε η Σαν και παράλληλα σου έδειχναν άκυρο flashback του Τζιν, όταν γεννούσε η κόρη κάποιου Πρέσβη, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Είναι πάντως πολύ καλή σπαζοκεφαλιά το όλο σκηνικό![/SPOILER]
το εχω σκεφτεί και εγω αυτο αλλα το εχω αποκλίσει…
και για τα flash back(γιατι αναφέρονται και στο νιση για αυτα) και για τα flash forward (γιατι προσπαθούν να πανε στο νιση προφανώς!!:p)τωρα για την Σαν που λες θα το ρίξω μια ματια…
[SPOILER]Ξερετε τι παρατηρησα μολις τωρα;!;!;!;!;!;
Οτι το ποδι που μας δειχνει στον πατο του ωκεανου ειναι το αριστερο ποδι του αγαλματος! Ενω η ολη φαση με τον Τζεικομπ κ τον μιστερ καπνο παιζει στο δεξι! Απο την αρχη ξεραμε οτι μονο το ενα ποδι υπαρχει απο το αγαλμα! Αρα το νησι στο νεο ταιμλαιν υπαρχει! Απλα δεν επεσαν…[/SPOILER]
δεν εδειξε χθες?δεν το βρισκω να το κατεβασω…ξερει κανεις τιποτα?