αγαπητή
http://thepiratebay.org/torrent/5369627/Lost_S06E04_HDTV_XviD-P0W4_[eztv]
μην διαβάσεις τα comments γιατί κάποιο ζώον έκανε spoiler…
αγαπητή
http://thepiratebay.org/torrent/5369627/Lost_S06E04_HDTV_XviD-P0W4_[eztv]
μην διαβάσεις τα comments γιατί κάποιο ζώον έκανε spoiler…
φχαριστω :bounce: φχαριστω :bounce: φχαριστω :bounce:
ουτε το μπιγκ μπανγκ ειχε τις προαλες:(
μαλλον φταινε οι χειμερινοι το βανκουνερ:(
εντιτ, βρηκα το 4ο επισοδιο στο eztv:)
ναι ναι υπαρχει κανονικα οπως και ελληνικοι υποτιτλοι!αντε να ρθει το βραδακι τωρα :roll:
οτι μανούλα κυκλοφορεί εκεί έξω την μάμησε το σημερινό επεισόδιο…μαζί και όλα τα σπιτάκια…ότι περίμενα για να αρχίσει να παίρνει τα πολύ πάνω της η σειρά…
πιο μετά θα τα συζητήσουμε…
Το είδα κι εγώ, δεν κρατήθηκα :lol:
Και ναι… κλείνει σπίτια όντως.
Ποιος περιμένει πάλι; :?
Σχιτ. Κι άλλα ερωτήματα.
Και μία μεγάλη απάντηση
[SPOILER]Όντως το επεισόδιο πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Στην αρχή βαρέθηκα λίγο, αλλά μετά έστρωσε και μας μάμησε όλους. Πάλι βέβαια μας άφησε με πολλά και νέα ερωτήματα, και η μόνη μισή-απάντηση που έδωσε, ήταν αυτή με τους αριθμούς και πως αντιστοιχούν στα 6(ή 7?) πρόσωπα, χωρίς να μας λέει βέβαια το λόγο της αρίθμησης ή απλά αν ήταν τυχαία. Νταξ ψάχνουν αντικαταστάτη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τα κριτήρια. Πρέπει να μας που και άλλα πάνω σε αυτό…
Επίσης μετά τον διάλογο με τον πιτσιρικά, πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι στεγνά. Και επίσης μου άρεσε πολύ, στο σημείο που παίρνει την λευκή πέτρα από την ζυγαριά, την πετάει και χαλάει η ισορροπία. Μάμησε σε εκείνο το σημείο.
Μόνο εμένα που τη σπάει με τις 2 παράλληλες ιστορίες?Άνετα αν αφιέρωναν παραπάνω χρόνο στο νησί, και θα μας απάνταγαν σε περισσότερα ερωτήματα που είναι δεκάδες και σαφώς θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρων.[/SPOILER]
[SPOILER]Νομίζω ότι η μεγάλη απάντηση είναι το γιατί πήγαν στο νησί.
Το φλας σάιντγουεηζ αυτή τη φορά έλεγε πολύ ειδικά η σκηνή με το Λοκ να εξηγεί στην Έλεν ότι δεν υπάρχουν θαύματα κλπ. όλη η σκηνή αυτή βασικά ήταν πολύ καλοστημένη και καλά παιγμένη.
Τελικά δεν πήγε βέβαια στην εκδρομή…
Τώρα το θέμα με τα ονόματα στον τοίχο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Καταρχάς τι γίνεται με την Κέητ? Τα νούμερα είναι σε τυχαία αντιστοίχιση? Εννοεί Τζιν ή Σαν?
Καλά για το τζάνγκολ μπόη δε μιλάω καν. Δεν ξέρω τι να πω.[/SPOILER]
ΡΕ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
Προσκυνάμε, μια βδομάδα αναμονή, ουφ!
Γαμώτο, έχει τόσα πολλά να γράψεις για το σημερινό. Από τα μεγάλα και σημαντικά, μέχρι και τις τόσες πολλές λεπτομέρειες. Το βραδάκι θα έχουμε πολλά να πούμε
Τζανγκλ μπου=Ααρον μυρίζομαι!
Άψογο επεισοδιακι. Ιντρο φανταστικο με fps (first person smoke :p) και νταξει αρκετες αποριες και μερικες απαντησεις
Αν η εξηγηση στα νουμερα ειναι αυτη, και δεν δωθει αλλο βαθος θα φανε μουτζες. Που κολλαει πχ το Hatch με τα νουμερα κλπ, οχι οχι, θελω κι αλλα
μμ. Την κεητ δεν την αγγιξε ο Jacob οταν ειχε κλεψει κεινο το Lunchbox? Γενικα μυστηρια πραματα, με ατομα που υποτιθεται ηταν σημαντικα, αλλα τωρα τους εχουν χεσμενους πχ, Ααρον.
Το παιδι της ζουγκλας μοιαζει τρομαχτικα με νεαρο τζεηκομπ ( ή μεγαλο Ααρον) ποιος ξερει
Αυτο το ‘διαδοχος’ ειναι καπως. Γιατι οπως τα λεει ο ‘κακος’ (γιατι πλεον δεν ειμαι πεπεισμενος πως ειναι really ο κακος της υπόθεσης, αλλα φανταζομαι αυτο το σκοπο εχουν οι σεναριογραφοι), αυτος ο διαδοχος/προστατης τι ακριβως κανει; Απο τι προστατευει, πως αποκτα ΄δυναμεις’ κλπ.
Να σημειωσω πως αν ειχα χρονο, που εχω, αλλα ψιλοβαριεμαι, θα ηθελα να παρω σβαρνα και να δω ολες τις σκηνες με τον Καπνο και λοιπα, ειδικα το side story με Mr Eko, που ειμαι σιγουρος πως λυνει αρκετες αποριες.
Πάντως, αυτο το I’m trapped και I was once human μουχει αναψει φωτιες να μαθω ΤΩΡΑ την ιστορια jacob/smokey και πως εμειναν αυτη η δυο; και τι παιζει κλπ
λιοστ!
ο απο πανω ποσταρε οσο εγραφα, ετσι για να λεμε
[SPOILER]αρκετα καλο επεισοδιο, ελπιζω να μην μας αφησουν με μια “ξερη” απαντηση για τους αριθμους οπως ηταν η σημερινη.
Κατι αλλο ομως, σχολιο για τα παραπανω.
Ο Αααρον απ’οτι θυμαμαι δεν εχει γυρισει με καποιο τροπο πισω στο νησι, τον αφησε η Κειτ στη γιαγια του, πως γινεται να ειναι ο ξανθομπαμπουρας που εμφανιστηκε σ’αυτο το επεισοδιο?
μπορει να ειναι μην ειναι ο Τζεικομπ, γιατι το παιδι λεει στον μαυρο-Locke “You can’t kill him” (δεν θα αναφεροταν στον εαυτο του στο τριτο προσωπο)
Η ειναι ο Τζ και εννοει οτι δεν μπορει να σκοτωσει ο μαυρος-λοκ τον Σογιερ?
μπερδευτηκα…[/SPOILER]
Επισης θα επρεπε να ειναι κ 3 χρονων αν οντως ειναι ο Ααρον αλλα ολα γινονται σε αυτην την σειρα.
Περιμένουμε ανάλυση Κόζυ.
4.locke
8-Hugo
15-Sawyer
16-Sayid
23-jack
42-Kwon(jin,sun)
αλλα δεν μας έδωσε καμια εξηγήσει ακόμα τι ρολό παίζουν οχι πλέων οι αριθμοι αλλα αυτα τα άτομα που αντιπροσωπεύουν αυτους τους αριθμούς…
γενικα πολυ καλο επεισόδιο…
αρχίζει και φαίνεται ολα αυτα ειναι ενα παιχνίδι ανάμεσα στο λευκο(καλο??!)και το μαυρο(κακο??!)
Ωραιο επισοδιο. Παλι, δεν τρελαθηκα, αλλα εφτασα κοντα :p.
Μου αρεσε που ο Σωγιερ τον καταλαβε αμεσως τον Φωλς Λοκ, ενω ηταν ψιλοντιρλα:lol: Κατα τα αλλα, ο,τι παρατηρησα ή αναρωτηθηκα στο επισοδιο, εχει ηδη αναφερθει:p
εχω κρατηθει με νυχια και με δοντια…επιτελους κυριαρχει ησυχια οποτε βαζω το καινουριο επεισοδιο