Αlter Bridge - AB III

γενικα θυμιζει τις μεταλ καταβολες του tremonti
κυριως εκει γυρω στο 3ο λεπτο - αρχιζει να κανει τα δικα του ,αλλα μαλλον τον κρατησε ο παραγωγος
γιατι θα ξεφευγαμε και θα χαμε αλλα…

μην ξεχναμε οτι στα τοπ 5 αλμπουμς του εχει μεσα
metallica - master of puppets
slayer - reign in blood
και
celtic frost - morbid tales/emperor’s return !!! (νταξ αυτο δεν μπορω να το πιστεψω!)

__XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! TΕΛΕΙΟ! :lol: :lol: :lol:

__Θα ακούσω και θα επανέλθω, αλλά όχι τώρα γιατί αύριο έχω ξύπνημα πρωινό-πρωινό και σαν τον Perry κι εγώ θα κοιμηθώ με τις κότες για να προσέχω τη φωνή μου -μη με βγάλετε από την παρέα σας σαν τους Journey κι εσείς!! :lol: :stuck_out_tongue:

Shadow, molis ksypniseis bale…Mayfield Four - Inner City Blues kai tha me thymitheis.

Mono o Myles mporei na kanei AYTA ta pragmata se tragoudi mias apo tis koryfaies fones pagkosmios kai ever kai TA PANTA OLA pou leei kai o Outshined o “paliakos”.

[SPOILER]Sorry Daz, δεν το ήξερα ότι ήταν παράδοση και φετίχ. Και γενικά είμαι των παραδόσεων, πόσο μάλλον φετιχιστής. [/SPOILER]

Daz, τον _Shadow τον θέλω ζεστό για να τον συνδυάσω με μια “θεωρία” σε λίγο καιρό.

Επίσης, μιλάμε για τον Myles, αλλά θα σου πω κάτι που συζητάγαμε με τον Roland Grapow (Masterplan) περί μεγάλων φωνών. Μια μεγάλη φωνή μπορεί να κάνει ένα καλό τραγούδι καλύτερο, αλλά δεν μπορεί μόνη της να κάνει ένα μέτριο τραγούδι καλό.

Να δώσουμε λοιπόν και τα credits (αυτη η λέξη με εκνευρίζει γιατί μου θυμίζει "insert coin to continue) στον Mark Tremonti που το songwriting το είχε πάντα, αλλά όσο πάει βελτιώνεται εξαιρετικά ως κιθαρίστας που έστω και αργά βοήθησε τον Myles να φτάσει το σημερινό του status.

Αν και offtopic διαφωνώ σε αυτό πλήρως… Μπορώ να πώ εκατοντάδες τραγούδια που ποτε δεν ακούστηκαν ίδια απο αντικαταστάτες τραγουδιστές… [U]Το θέμα περι καινούργιου καλου-μέτριου τραγουδιού είναι καθαρά υποκειμενικό[/U] γιατί ο κάθε συνθέτης το γράφει πάνω σε ένα συγκεκριμένο ύφος και μια συγκεκριμένη δομή που θα μπορεί ο τραγουδιστής να το πει. Τρανταχτό παράδειγμα η σύνθεσεις του Ιommi πως άλλαξαν με την έλευση του Dio. Το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος άλλωστε…

Οπως είχε πει και ο μέγας Kai όταν έγραφα τα Keepers είχα την φωνή του Kiske στο μυαλό μου . Το ίδιο είπε και για το ρεφρέν απο το φρέσκο All You Need to Know απο το τελευταίο GR.

Μια σύνθεση είναι μεγάλη απο όλο το σύνολο όταν αποδίδει, όταν λειτουργεί σωστά. Έχοντας αυτά στο νου μπορεί ο καθένας να φέρει τον άλλον στα limits όπως αναφέρεις εσύ για τον Myles.

δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πως αντικρούεις αυτό που είπα με αυτά που λες.

*offtopic και να μείνει εδώ, επειδή μίλησα ο ίδιος με τον Kai Hansen, είπε ότι το κομμάτι το συνέθεσε και όταν τραγούδησε το refrain η μελωδία του έφερε στο μυαλό τον Kiske και είπε να τον πάρει τηλ, σε διόρθωση αυτού που λες. Η συνέντευξη υπάρχει στο site άμα θες.

[SPOILER]Ρε συ outshined κάτσε λίγο… Έχεις ιδέα τι είναι μουσική σύνθεση η θα μας πετάς ότι σου λενε σε συνεντεύξεις; Εγω διάβασα σε άλλη συνέντευξη ότι δεν μπορούσε να το τραγουδήσει αυτός έτσι ακριβώς όπως ήθελε να βγει… Κάτσε ρε δεν θα κάνεις άλλη συνέντευξη θα σου στείλω μια ερώτηση να καταλάβεις τι θέλω να σου πω γιατι δεν γίνεται έτσι.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ λεω πολυ απλά ότι για σένα μπορεί το κομμάτι να γαμάει συνθετικά και με τον χειρότερο τραγουδιστή στον κόσμο και ότι για μένα μπορεί να μην λέει ΜΙΑ λόγω φωνητικών. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό; Δλδ πρέπει να συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Grapow;;
Σχετικα με τον Grapow ξέρεις τι άλλα έλεγε ο Grapow σχετικά με της συνθέσεις του όταν ήταν ακόμα στους Helloween για τον Deris? Πόσο τον περιόριζε μουσικά;
Φίλος sorry αλλά δεν βγάζω νοήμα καθώς δεν έχεις καταλάβει τι πουλάνε οι μουσικοί στις συνεντεύξεις…[/SPOILER]

Το θρεντ πρέπει να κλειδωθεί. Δεν είστε άξιοι για να σχολιάζετε. Χωρίς μουσικές σπουδές και γνώσεις πως τολμάτε και γράφετε [-X[-X[-X

αααααα

1. Ο myles κανει πολλα που λιγοι κανουν με την φωνη τους…και μν ξεχναμε οτι ξερει πολυ καλα να γραντζουναει κιθαρες και γενικα τα παει καλα κ μουσικα…αυτα ολα μαζι για μενα τον κανουν στα ματια μου για μεγαλο προσωπο…

2.συμφωνω για το ποια τραγουδια ξεχωριζουν γενικα,αλλα κανεναν δν τρελανε το still remains;; ηταν απο τα πρωτα που μου εκατσαν τοσο ωραια στα αυτια μαζι με slip to the void και isolation

Deckard plaka kanoume e, poustaro mia fora to xrono, ligi ypomoni, ta greeklish ksero einai apaisia. 8)

Plakosane oi metalheads sto thread, hey! take it outside! C, eipame RIFFARIFFIC! Tremonti einai aytos.

Petee, eisai fan kai eipes den sou arese, i kati tetoio. Ti den sou arese? H genika den sou ekane kapoio click?

Oso gia to Still Remains, trelainomai gia to syntomo “pause” pou kanei sto groove, kathoti oi leptomereies kanoun tin diafora 8)

__Μπήκα απλά γρήγορα-γρήγορα για να πω πόσο [B]μέτρησε[/B]! 8) κρατήθηκα και χθες είπα να το αφήσω για ξύπνημα. Θενκς! :thumbup:

__Αντε, να την κάνω τώρα, αργήσαμε! :stuck_out_tongue:

__8O Ο μι τζί! :stuck_out_tongue: Ο Σάντοου πειραματόζωο!! Τι θα μου κάνει άραγε;! :eek: ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ! :lol:

[SPOILER]α, και δε νομίζω πως Anger & Out είναι τόσο μακριά σ’ αυτό που λενε, αυτά που λένε νομίζω ισχύουν και τα δύο και αλληλοσυμπληρώνονται. Αλλωστε, π.χ. αυτό με τους αντικατάστες που είναι σωστό, είναι και κάτι που έχω εκτιμήσει ΦΟΒΕΡΑ στον Μάιλς, ότι τον ακούς στους Creed ουσιαστικά και ακούς άλλο συγκρότημα, τον ακούς στον Slash και τα σκίζει τα τραγούδια των άλλων, των ακούς σε Ζέππελιν τα ίδια (αλλά τραγούδια που δε μου άρεσαν έτσι κι αλλιώς, σχεδόν ποτέ δε τα λάτρεψα με άλλη φωνή, απλά μου άρεσαν περισσότερο)! Αυτό είναι τρομερά δύσκολο, να είσαι τόσο ευέλικτος χωρίς να αντιγράφεις αλλά να κρατάς την προσωπικότητά σου…! Ελα φάνμπόι, κόφτο θ’ αργήσεις -ΕΦΥΓΑ! :D:p[/SPOILER]

now that’s RIFFARIFFIC!

αλήθεια ποιες μπορεί να είναι οι ελπίδες να μην χρειάζεται να ξενιτευτούμε για να τους δούμε;

_Shadow, το συνθετικό του ονόματός σου θα χρησιμοποιήσω.:wink:

ειμαι μεγαλος φαν θα ελεγα :smiley: απλως η αληθεια ειν πως αυτο το αλμπουμ πρεπει να το ακουσεις πολλες φορες για να το εκτιμησεις. Εχουν παιξει πολλες λεπτομερειες. Τα 2 προηγουμενα αλμπουμ στα εχωναν ευθεως οποτε ευκολα μπορουσες να πεις οτι γαμουν απο την αρχη. Το συγκεκριμενο αλμπουμ θελει προσοχη,σε αυτο το αλμπουμ παιζουν την πιο καλη και συγκροτημενη μουσικη απο τα προηγουμενα,αλλο επιπεδο θα ελεγα. Οποτε ναι ουσιαστικα αργησε να μου κανει το κλικ. Τωρα πια μπορω να πω πως ειλικρινα μεσα σε 30 ωρες το εχω ακουσει 10 φορες στο σπιτι και αλλες 5-6 στο αμαξι :stuck_out_tongue:

Στο still remains συμβαινει αυτο που σου πα…τρελες λεπτομερειες :smiley: Απλως εχει και το χαρισμα να σε κερδιζει απο την αρχη. Οπως η mastodon-ικη βρωμα στο show me a sign. κ δν ξερω γτ αλλα καποια σημεια κομματιων λιγο tool ;;;;;

Katse re filos, ena karabi dromos eisai, pairneis kai to aytokinitaki sou kai blepeis kai mora (an eisai toso tyxeros) san tin Cosima Coppola pou me stoixeionei edo kai mia bdomada pou eida to Kings of Mykonos. Min ta theloume kai ola dika mas. Kai ego thelo mia “spilia” stin Santorini alla pros to paron liono stous 40 kati bathmous Oktobriatika.

Ela peite oloi me to Still remains, goustarete oloi trela Queensryche, to refrain einai ligo Tate-ish…

αμαν, τι ζημια μωρό…8O
το ψάχνουμε με τον παλιακό, αλλά τα δρομολόγια στα καράβια δε μας βολεύουν πολύ.

σπηλιά, δηλαδή Cave και Santorini, χμ, περίεργους συνειρμούς κάνω…

όλοι οι σοβαροί ακροατές γουστάρουν Tate…

[SPOILER][/SPOILER]

Mipos eisai dimosiografos? Amesos arxises na connecting the dots. :stuck_out_tongue:

Aaax bella Italia…kati bromiki foto mou esteiles giati o theos tis Etisalat me blockare kai den mporo na tin do. Ksereis, logokrisia.

Emena den mou bgazei AB refrain pantos, poly to mperdepsane opos leei o Petee.

Kαταρχάς welcome back Daz (περιμενω και σχολιο σου για το asylum στο αντίστοιχο thread)…κατα δευτερο ο δισκος δεν αποκλινει ηχητικά απο τα 2 προηγουμενα album τους (και είμαι ακόμα στις πρωτες ακροάσεις ) αλλα περιέχει μια λεξη που σπανιζει στις πιο πολλές σημερινές κυκλοφορίες…[B]εμπνευση[/B]…ο Tremonti ειναι ο αφανής ηρωας που χρονο με το χρονο μας χαρίζει ολο και καλυτερα riffs και ο Myles συνεχει να εκπλησσει με τις μεστές και γεματες ερμηνειες του (κατι ξερει ο Slash)…περισσοτερα μολις το ακουσω πιο ολοκληρωμενα…

Geia sou Davi, pou pige i moutsouna? Egines usual suspect? Se ayto to thread eisai eksallou…:wink:

Einai akoma AB min trelathoume, exoun brei ton ixo tous kai ola kala. O Tremonti einai mixani paragogis riff kai elaxistoi perimenan tetoio consistency apo ayton alla synexizei na paragei. Ayti einai i moira ton front-men epeidi einai pio mprosta na kleboun ligo parapano doksa. 8)

Ta alata ston sberko mou pantos, o Mark ta spaei kathe fora! :metal: