Αlter Bridge - AB III

πλακα πλακα μεχρι ποτε θα βγαζει riffs? εχουν βγαλει τοσα αλμουμ και ακομα δειχνει ασταματητος…σαν να του βαζουν κερματα και φωναζουν RIFF! παντως εβαλε χερακι και ο myles σε αυτα τα κομματια και φαινεται

αν και η παραγωγη ειναι σουπερ

γνωριζουμε τιποτα
για τον αν ειχανε σχεδια να αλλαξουνε παραγωγο
ή γιατι συνεργαστηκανε παλι με τον ιδιο?

Thelane na patisoun ston ixo pou eixan brei kai na ton kathierosoun. Oti skepseis gia allon producer tha yparxoun sto epomeno an thelisoun kapoia pio drastiki allagi ston ixo.
Ola eksartontai apo tin apodoxi tou album pou mexri stigmis einai foberi se internetiko epipedo.
O Mark exei yliko na bgazei tetoia album kathe xrono sxedon. Min ksexname oti kai o Myles exei diskio to opoio pige piso i kykloforia tou.

ωραιος daz

και περιμενουμε με ανυπομονησια το προσωπικο του myles…

btw θα κυκλοφορησει καμια special edition του αλμπουμ
ή
αγοραζουμε αυτη που ειναι διαθεσιμη τωρα προς αγορα??

Myles logika tha to argisoun arketa. Na fygei i “skoni” tou AB III kai meta.

Oi polles editions einai ena agkathi pleon, tha bgoun diafores ekdoseis, des tous Shinedown , Daughtry, Nickelback etc. kai paizei rolo poso theloun na kratisoun to endiaferon tou kosmou (poso trabaei se xrono i epityxia enos album).
Gia paradeigma bgazoun ena Sound of Madness limited gia na kratithei ligo o kosmos afou pigane pio piso tin kykloforia enos eperxomenou neou album.

Gia to AB III tha perimeneis toulaxiston tis diafores protes ekdoseis, na katsei ligo kai meta agorazeis kata boulisi. Oi poly special editions synithos argoun.

Opos eipa einai ena agkathi sto modern rock simera kai se alla eidi alla eidika se ayto.

Η τακτική της Roadrunner είναι λίγο παγιωμένη σε αυτό το θέμα.

Βγάζει το απλό cd και μετά από κάμποσο διάστημα βγάζει μια special edition που βάζει ότι υπάρχει διαθέσιμο, bonus cd, ακυκλοφόρητα, live, dvd, ό,τι να 'ναι.

Το επεσήμανα σε ένα φίλο που το παραγγείλαμε και μου είπε “οκ, θα το ξαναπάρουμε”. Και συμφώνησα…

Ανοίγουν τις συναυλίες με “I Know It Hurts”. Ενδιαφέρον. Jason το report…

τι ρηβιου ρε; ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ

σιγά που χτυπήθηκες κιόλα μωρή τιτίκα.

οπωτε να μην αγορασουμε ακομα, ε?

Έχουν ηγογραφηθεί και κάποια bonus tracks που θα μπουν σε μελλοντική επανακυκλοφορία, οπότε…

Γίνεται με όλες τις μπάντες της Roadrunner στα πλαίσια της “ανανέωσης κύκλου ζωής του προϊόντος”, εκτός από τους Theater που ο Portnoy είχε θέσει όρο ότι όποια έκδοση είναι να βγει, θα βγει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας κανονικά. Τώρα που έφυγε, το βλέπω να μπαίνουν κι αυτοί στο παιχνίδι.

μαλακια

αλλα
σκεφτομαι πως ποτε μου δεν εδωσα λεφτα για να ξαναγορασω αλμπουμ
λογω σπεσιαλ edition
ή μου το περνανε δωρο ή περιμενα να το βρω σε προσφορα

οπωτε αγοραζουμε το cd απο το play
και ησυχαζουμε

btw τα 2 πρωτα τους πουλιουνται παμφθηνα στο play!!!

έπεσε και το πρωτο?

σπαστικές οι επανεκδόσεις…συνήθως απέχω

βέβαια, η νέα επανέκδοση του sound of madness των shinedown είναι must buy…

Υ.Γ.: τυχερέ…θα έχεις και το second chance σε CD :wink:

Έπρεπε να αποκατασταθεί η τάξη! Ε μα, τους αρκουδιαραίους να μη βάλουν λεει το Second Chance στην πρώτη ευρωπαϊκή έκδοση…

Εδώ έχω φτάσει στο σημείο να ξαναγοράζω δίσκους που έχω ήδη γιατί δεν το θυμάμαι όταν τους βρίσκω σε προσφορά…:?

Τώρα για 10 ? δεν περιμένω να περάσουν 6 μηνες να το πάρω, στην τελική το πουλάω αν είναι (που δεν πρόκειται, αλλά λέμε τώρα).

συγγνωμη δεν υπηρχε το second chance στην ευρωπαικη εκδοση???

απιστευτο!

To Slip to the void είναι υπερ-έπος. Νταξει κομματάρα από άλλο πλανήτη :metal::metal::metal::metal:

Είχα πει να περιμένω να το αγοράσω για να το ακούσω, αλλά τελικά δεν άντεξα.
Από τις πρώτες ακροάσεις, κομματάρες φαίνεται πως γράψανε πάλι… κάτι πρέπει να παίζει με τον Tremonti, δεν εξηγείται διαφορετικά. Slip to the Void και Ghost of Days Gone By κολλητικότατα.

Αλήθεια, σα να ρίξανε ελαφρώς το μπάσο σε αυτό το δίσκο ή είναι ιδέα μου; Στα προηγούμενα ήταν μπόμπα, εδώ με φαίνεται ψιλοθαμμένο…

ALTER BRIDGE, Glasgow, 10/16/2010 selist :

01 - I Know It Hurts
02 - Before Tomorrow Comes
03 - Still Remains
04 - Brand New Start
05 - Buried Alive
06 - All Hope Is Gone
07 - Metalingus
08 - White Knuckles
09 - Ghost of Days Gone By
10 - Ties That Bind
11 - Show Me a Sign
12 - Come To Life
13 - Slip to the Void
14 - Open Your Eyes
15 - Blackbird
16 - Watch Over You
17 - Isolation
18 - Rise Today

To sberkidi ana xeiras leme! :lol:

Palio-reviewer “enemy”[COLOR=“Red”]**[/COLOR] C, to Show me a sign to glossofages kai itan i adynami stigmi tou show (lene oi piges mou). Ti leei kai to Emo-kid?

[COLOR=“red”]**[/COLOR] Enemy einai oros apo tin tainia Almost Famous syxna xrisimopoieitai gia to music press.

Δεν είχα καμία επαφή με τη μπάντα αλλά μου έκαναν εντύπωση όσα διάβαζα εδώ, άκουσα το δισκάκι λοιπόν και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. Πολύ όμορφα κομμάτια, αν και αρκετά mainstream, και ο τραγουδιστής έχει εξαιρετική φωνή. Όταν αποφασίζουν να βαράνε το κάνουν πολύ ωραία. Έχω ήδη και τα 2 προηγούμενα τους το θέμα είναι να βρω χρόνο να τα ακούσω.

Full report in on the way…

Το ξανάδα στην TV τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα και από τότε ακούω ξανά 4-5 φορές την ημέρα το “Tiny Dancer”.8)