Αlternative κυκλοφοριες

μην μιλατε για ξεπουληματα!!!
ειδα χθες το die hard 4.0 και μου μεινε ενα μικρο τραυμα!!! :lol: :lol: :lol:

οφ τοπικ:

τοσο χαλια; :-s

νταξει το παρατραβηγμενο στορυ,το χεις ξαναπετυχει και αλλου λιγο διαφορετικα!
αλλα οι σκηνες δρασης ητανε τοσο παρατραβηγμενες…δηλαδη παρτο να το δεις με παρεα θα ξεραθεις απο τα γελια!!!χαχαχαχα!!!
δεν μιλαω για τα τραγικες αφελειες της ταινιας!!
τεσπα οφ τοπικ!!

ας επαναφερθουμε λεπον στην ταξη:

[CENTER][SIZE=“3”]We - Smugglers[/SIZE]

[/CENTER]

“Ψυχεδελο-stoner-ο-rock-αδες” με μπολικο κεφι και ωραιες κιθαριες. το ακουσα τις προαλλες και μ’ αρεσε. Παω για υπνο και δε μπορω τωρα να τσεκαρω για myspace, σορυ.

Takida - Burn The Lies

http://www.myspace.com/takidamusic

Σουηδοί που παίζουν alternative rock, ευρηματικό, κεφάτο, μοντέρνο, με τις δυνατές στιγμές τους (Hole In The Ground) και τις πιο συναισθηματικές τους (Curly Sue). Ακούγεται ευχάριστα.

πόσο όμορφο ρε γαμώτο. όσο το ακούω τούτο εδώ, μου αρέσει όλο και περισσότερο. fovea hex το όνομα της “μπάντας”, “allure” ο τίτλος του δίσκου. παρ’ ότι μιλάμε για ep (25 λεπτών), έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα καταλήξει σίγουρα μέσα στα 5 αγαπημένα της χρονιάς. Σε όσους άρεσε ο νέος δίσκος των Ούλβερ, μην κάνετε το λάθος και δεν τσεκάρετε το “Allure”. Ανατριχιαστική μουσική, τελετουργική σχεδόν, με πανέμορφες μελωδίες , εύθραυστα φωνητικά από την Clodagh Simonds και ambient υπόστρωμα. Τσεκάρετε αυτήν την κριτική μιας και το παλικάρι που την έγραψε, είναι πολύ πιο κατάλληλο από μένα να περιγράψει τον δίσκο. Πάτε και στο myspace να ακούσετε. Μαγεία.

Neverending White Nights - Act II: The Blood and the Life Eternal

Ambient , melodic , alternative , melancholic pop . :thumbup: :thumbup:

Episis http://www.myspace.com/theevpatoriareport (post rock) glorious new CD!!!

Melodiki sinexeia… pop alla endiaferousa One Republic

Project 86

Πριν 3 βδομάδες τους ανακάλυψα και τα σπάνε κανονικά. Πόρωση!!! Αlternative με πολλές επιρροές.

Discography

Project 86 (1998)
Drawing Black Lines (2000)
Truthless Heroes (2002)
Songs to Burn Your Bridges By (2004)
…And The Rest Will Follow (2005)
Rival Factions (2007)
The Kane Mutiny EP (iTunes only)

Στο Myspace τους θα βρείτε τραγούδια από το φετινό τους δίσκο και το φετινό τους EP. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο πρώτο τραγούδι και στο Illuminate. Το σίγουρο είναι ότι θα τους ψάξω περισσότερο

Νεο ep απο τους *shells του θεικου seas of the dying dow

περιεχει φοβερη εκτελεση του water
κομματια απο το πρωτο ep τους
και νεα κομματια
:slight_smile:

το 2008 βγαζουν και νεο δισκο!!

εδιτ : το ep λεγεται laurentian’s atoll

Travis - The invisible band

Aν και δεν ειμαι φαν του ειδους ο συγκεκριμενος δισκος με εχει αγγιξει απιστευτα σε σημειο να μου ξυπναει παρα πολλα μεσα μου.Πραγματικα δισκαρα!!!

Για του λάτρεις των Waterboys:
http://www.myspace.com/thehighkingsband

Δεν έχεις καθόλου άδικο. Δε τους ήξερα καθόλου ως τώρα, αλλά ακούγοντας αυτόν τον δίσκο υπήρξαν στιγμές που ένιωσα και γω πολύ ιδιαίτερα… Τι να λέμε για τραγούδια όπως το Side, ε?.. :roll:

Ωραίοι οι Travis…Πολύ mainstream αλλα ωραίοι …Το sides είναι όντως κομματάρα…
p.s…Tolkki βλέπω καλά ,δική σου πρόταση είναι ο δίσκος?8O 8O

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Kαποιος εκλεψε τον κωδικο μου και μπαινει και ποσταρει οχι tr00 κυκλοφοριες [-X

δεν ηξερα που αλλου να τα βαλω!!! :stuck_out_tongue:
προσωπικα δεν ειμαι γνωστης, οπωτε παρακαλουνται οι blues-ιστες μας, να εκφερουν μια γνωμη!!!

:lol3: :lol3: :lol3:

Θέλω να πει γνώμη ο bluezlick τώρα, αλλά γαμώτο σ’ αυτό το θρεντ σιγά μην μπει!

Τις κιθάρες στις συναυλίες του τις τοποθετεί στη σειρά όπως γίνεται με τα τούβλα για να τις σπάσει?:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: #-o εχει κι’ο Chuck Norris δισκο??

The Used-Lies For The Liars

Έχουν ξαναπροταθεί… Πάρα πολύ καλή φετινή κυκλοφορία, με μια μίξη πολλών στοιχείων και μοντέρνο ήχο. Τον έχω ακούσει μερικές φορές και γουστάρω πολυ. Θα τον λιώσω στάνταρ.

Όσο για τα tags, το wiki λέει alternative rock, screamo, emocore… Καμία σχέση θα έλεγα εγώ!

Στο myspace έχει πολλά τραγούδια από το δίσκο (ακούστε το paralyzed)

http://www.myspace.com/theused

The low frequency in stereo
Νορβηγοι.Αρκετα instrumental κομματια,χαρακτηριζονται post rock.Τους ειδα live πριν 2(?)χρονια κ τα σπανε!
The low frequency in stereo 2002
Travelling ants who got eaten by moskus 2004
The last temptation 2006