Αlternative κυκλοφοριες

Γιατι μωρο μου οταν μου το λες αυτο με εμπνεεις περισσοτερο? Μαλλον ειναι γιατι πας διακοπες ενω εγω πηδιεμαι σαν την π…ανα και εχω διαθεση για εκδικηση :stuck_out_tongue:

Λοιπον καλοκαιρινες προτασεις για μισητους τυπους σαν τον Cozy που λιαζονται αυτη τη στιγμη σε Ελληνικα νησια…FUCKERS:(

Εκτος απο τους Γαλλους A Red Season Shade που ανεφερα πριν και τους Hammock που τους ξαναλεω και ειναι το ιδανικο soundtrack για να χαζευετε ας πουμε την Καλντερα :frowning: συνεχιζω με ποστ ροκ ατμοσφαιρικες φασεις…

Laura - Radio Swan Is Down (Απολυτη κυκλοφορια μερικους μηνες πριν , και οχι μονο γιατι οτι και να πω γι αυτους ειναι λιγο)
http://www.myspace.com/lauranoise

Jeniferever - Choose A Bright Morning (Ελα μωρη Σουηδια που θα ελεγε και ενας που ξερουμε8) ) . Αυτη η χωρα δεν παιζεται μουσικα…

Yndi Halda - Enjoy Eternal Bliss ( Mουσικη για να σας ευχαριστουν τα αυτια σας γι αυτο που ακουνε) . Ποστ ροκ τελειοτητα…

The Pirate Ship Quintet EP (ενα φετινο που ηδη με εχει κερδισει , μιση ωριτσα αλλα τι μιση ωριτσα)

Τhe Ascent Of Everest - How Lonely Sits The City (Eγγυηση που κανει το ποστ ροκ να αντεχει παρολο που επαναλαμβανεται γιατι ειναι απαιχτη μουσικη)

Ολα εκτος απο ενα ειναι περσινα, αλλα στο ποστ ροκ και γενικα στην μουσικη που θελει υπομονη, απο τον Daz θα δειτε μονο ακουσμενες (με αντοχη στο χρονο) προτασεις.

Aντε ΤΕΡΡΟΡ και Happy 100 8O

Σε όσους αρέσουν οι ηλεκτρονικοί ήχοι, ας τσεκάρουν τον δίσκο της Anne Clark ονόματι Changing Places.

Κυκλοφόρησε το '83 και μου ακούγεται σαν πειραματική synth-pop πάνω κάτω. Οι πιο σχετικοί, αν θέλουν, ας το ορίσουν καλύτερα. Νωχελικοί ρυθμοί, μελαγχολική ατμόσφαιρα, synths, πλήκτρα και από πάνω η anne που περισσότερο απαγγέλει παρά τραγουδάει τους στίχους της. Όλος ο δίσκος είναι εξαιρετικός και γεμάτος υπέροχα κομμάτια όπως τα “pandora’s box”, “sleeper in metropolis”, “poets turmoil”, “echoes remain forever”, “feel” και πάει λέγοντας. Έχει κυκλοφορήσει πολλές δουλειές ακόμη, οι οποίες θα τσεκαριστούν εν καιρώ.

Μιας και αναφερθηκε post-rock και ηλεκτρονικοι ηχοι να προτεινω τα:

*Shels - Sea Of The Dying Dhow Ισως το ονομα και ο τιτλος του album να σας φαινοντε χαζοι αλλα χαλαρα το βαζω μεσα στα top του 2007, το τι ειδος ειναι δυσκολα το περιγραφω γιατι το καθε τραγουδι ειναι ξεχωριστο. Το kerrang εγραψε “for fans of ISIS,Tool” (link)



BT - This Binary Universe
- Το τελευταιο album (χρονολογικα) του BT aka Brian Wayne Transeau συνδιαζει ηλεκτρονικη μουσικη και λιγο post-rock. Περισσοτερα στο wikipedia

@ Scary Face… Mε συγκινησες ιδιαιτερως αφου βρεθηκε ενας eξαιρετικος νεος Terrorist 8) Για την πρωτη προταση σου εχω την ιδια αποψη και πολυς κοσμος προσπαθει να τους ενταξει καπου αλλα ματαια αφου ανακαλυψαν εναν δικο τους ηχο και προς το παρον αποφευγω τα πολυ μεγαλα λογια για να τα πω αμα ειναι στο τελος της χρονιας (ωρα αποθεωσης). A ναι και Mahumodo και τα μυαλα στα καγκελα.

Για τη δευτερη γουσταρω τρελα αφου ειναι το πιο καλοκαιρινο ειδος (melodic trance) αλλα εκει φαινονται οι μεγαλοι τρομοκρατες αγορι μου (εγω δεν απλωθηκα τοσο).
Ακουσα Ictus και επαθα κατι . Ευγε νεε μου 8O

@Somnambulist … Βαλε οποιο ηχο θελεις στο παιχνιδι, μονο αν γινεται προσφατες σχετικα κυκλοφοριες γιατι απο την αρχη που ξεκινησα το τοπικ δεν ηθελα παλιες κυκλοφοριες(οσο γινεται, αντε μεχρι γυρω 2005) γιατι υπηρχε τοπικ “αλμπουμαρες που προτεινουμε στους συνφορουμιτες μας” . Bεβαια αυτο σαν γενικη οδηγια και οχι σαν περιορισμο σε ενα αναρχο τοπικ σαν κι αυτο. Welcome to Terror8O Club.

Καλα οι Mahumodo ειναι θεοι (δυστυχως εχω μονο το waves) και αυτο φαινεται και απο τα 2 καινουρια που δημιουργηθηκαν μετα την διαλυση τους, τους Devil Sold His Soul και τους *Shels.

ουψ, σόρρυ. μ’ αρέσει που διάβασα και το πρώτο ποστ πριν γράψω =ρ
ας αναφέρω μερικά φετινά που είναι στα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής. σόρρυ, αν έχουν αναφερθεί, αλλά λίγο δύσκολο να ελέγξω τόσες σελίδες…

Kiss The Anus Of A Black Cat - An Interlude To The Outermost

Σε γενικές γραμμές κινούνται στα dark folk μονοπάτια των current 93, αν και έχουν εμπλουτίσει τον ήχο τους συγκριτικά με το προπέρσινο εκπληκτικό ep τους. τούτο 'δω, στέκεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο και έχει μέσα μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια που άκουσα φέτος (το “The Cranes Are Scared Of Sunworlds” πχ). Εδώ μπορείτε να ακούσετε μερικά κομμάτια.

Husky Rescue - Ghost Is Not Real

Τρομερά εθιστικός δίσκος. Φιλανδική μπάντα με πανέμορφα γυναικεία φωνητικά και ποικίλο ύφος. Dream-pop, ambient ατμόσφαιρες σε σημεία, ποστ ροκ ξεσπάσματα και γενικά ωραία πράγματα. Τσεκάρετε εδώ

μπόνους μια περσινή κυκλοφορία

Ragni - Ragni [ep]

Καναδοί με πιο εμφανή επιρροή για μένα τους sigur ros. Ονειρικό, ατμοσφαιρικό, συναισθηματικό και συνοδεύεται από μια εξαιρετική συσκευασία με πολυσέλιδο κόμικ. Ιδού

Ragni8O what the f@ck!!! έχω πάθει πλάκα… πρώτα με Devil Sold His Soul, τώρα με Ragni αυτο το thread είναι one of the best ever in the galaxy… Και εκεί που νομίζεις ότι είσαι μέσα στα κόλπα παθαίνεις 4 το πρώι μία τρέλα… ίσως φταίει η ώρα αλλά αυτό το group (Ragni) είναι top

Άντε να βάλω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι…

Giardini di Mirò - Ιταλοί από τα ωραιότερα groups που άκουσα τον τελευταίο καιρό και προτείνω τον δίσκο Punk… Not Diet του 2005 μια αυτιά θα σας πείσει
http://www.myspace.com/giardinidimiro

Six Organs of Admittance - Αμερικάνοι με κορυφαίες στιγμές τους το Dust & Chimes του 2000 το Dark Noontide του 2002 και το School of the Flower του 2005. Πολύ καλό και το The Sun Awakens του 2006

His Name Is Alive - Αμερικάνοι παλαίμαχοι αλλά φοβεροί
http://myspace.com/hisnameisalive

Múm - Ισλανδοί… super κατά τιην γνώμη μου…

SubArachnoid Space Αμερικάνοι (πολύ βαρύ το myspace τους…)

Και για να σας προλάβω δεν γράφω μουσικά είδη κλπ γιατί μπορείς να βρείς πολλά εκεί που δεν το περιμένεις…:stuck_out_tongue:
Αυτά για σήμερα

Super πρόταση που έγινε και γούσταρα τρελά The Ascent of Everest… εύγε
(http://www.myspace.com/theascentofeverest)

πραγματικά ωραία μπάντα οι ragni και μακάρι να βγάλουν περισσότερη μουσική. επίσης, το cdάκι/κόμικ τους έχει λογική τιμή, αν θυμάμαι καλά, περίπου στο 12ευρω μου είχε βγει μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Καλα , Never Never Land μου το κανατε εδω μεσα ,γουσταρω :lol: .Θα περιμενω feedbacks απο τους παλιους Τερροριστας γιατι αμα μου τους τρομαξετε σας εφαγα :stuck_out_tongue:

Μemnoch λιθαρακι ειπαμε , οχι να κτισεις σπιτι :lol:

Υπνοβατη αγορι μου σε κοβω για μεγαλο τρομοκρατη του λογου σου και σενα 8O

TERROR 8O CLUB (εχουμε και νεες μεταγραφες αμα λαχει) 8)

Cozy ελπιζω να χασεις πολλες προτασεις τωρα που εισαι διακοπες ρε ΑΛΗΤΗ . Που να καεις στην ηλιοθεραπεια και να αλλαξεις δερμα σαν το φιδι ρε :stuck_out_tongue: :? Κανε τετοιους φιλους να δεις καλο ε? :lol:

terror club = τα μαύρα πρόβατα που παρεκκλίνουν του ορθόδοξου βαρυμεταλλικού δρόμου; :stuck_out_tongue:
έχω αμαρτωλό παρελθόν πάντως (και παρόν άμα λάχει =ρ)

σχορείστε με τις χαζές αποριούλες, νουμπάς γαρ.

Από τους λιωμένους δίσκους πλέον… :lol: :lol: :lol:

Έχετε πάρει φωτιά ρε όλοι σας!!! Όλο διαμάντια ξεθάβετε. Keep digging.
Τρομεροί οι Ragni και oι Hammock και οι Devil sold his soul.
Και ακόμα δεν πρόλαβα να τσεκάρω όσα είπατε…8O

Eγώ σήμερα βρήκα τους:

Saxon Shore
http://www.myspace.com/saxonshore - Ambient, post…

A και δεν θυμάμαι αν είχα ξανα αναφέρει ένα από τα κολλήματα μου στον “αμερικάνικο ήχο”, τους:
Theory of a deadman


O νέος τους δίσκος Gasoline καλός αλλά όχι σαν τον πρώτο τους το Theory of a deadman.:band:
(Δυστυχώς στο myspace έχουν κομμάτια μόνο από τον νέο δίσκο τους…)

Και όσοι γουστάρουν ISIS ίσως να ενδιαφερθούν αρκετά για τους:
THE MIRIMAR DISASTER

Και τέλος ένα από τα συγκροτήματα που με εξέπληξαν πρόσφατα στον χώρο του alternative:
(sorry αν τους πρόλαβε άλλος, άλλα είναι ΜΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ) :

MANES
http://www.myspace.com/manes - ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ!!!

Αδέρφια μου έχουμε κάνει ένα πολύ γαμάτο thread εδώ και γουστάρω πολύ κάθε φορά που βλέπω νέο post εδώ μέσα… :thumbup: :bounce: :drunk:

Το ακουσα το album αλλα δεν μαρεσε, θα του δωσω μερικες ευκαιριες ακομα ομως. Προς το παρον λιωνω τους *Shels.

το νέο manes εννοείται ότι είναι πολύ καλό, αλλά μέχρι στιγμής για μένα δεν πλησιάζει το αριστουργηματικό Vilosophe. Ούτε καν το περσινό ep, [view].

Το Vilosophe ειναι ολα τα λευτα!!!

Νάτος Νάτος Ο πρωταθλητής!!!Δώσε προτάσεις στον λαό σου!!

ΥΓ:Πάω για ύπνο έκλεισα 30ωρο ο κόσμος μου φαίνεται κάπως…
Lights Out:o

Μια που είπες Lights Out, τσεκάρετε το “Tanks and Recognizers” των Light Out Asia. Φετινός δίσκος που συνδυάζει πολύ όμορφα την downtempo με το post-rock και το shoegaze. Εξαιρετικά ταξιδιάρικη μουσική, ό,τι πρέπει για χαλάρωμα. Τσεκάρετε το myspace τους

:oops: :oops: :oops: :oops:
Επιφυλάσσομαι για τα παρακάτω προτεινόμενα ακούσματα σου Daddy Bear, λόγω του ότι ο administrator της δουλειάς σφράγισε ερμητικά την πρόσβαση στο myspace, οπότε θα χρειαστώ λίγο χρόνο από το σπίτι…

Σε αναμονή εύρεσης του Vilosophe, ό,τι άκουσα από αυτό με έσπειρε(το “Ende” είναι κομματάρα), αλλά ομολογώ πως και η πρώτη τους περίοδος εποχής “Under ein blodraud maane” δε με χάλασε καθόλου :!:

Ω ναι…ναι 8O 8O 8O αν και μου θύμισαν αρκετά Saxon Shore, αλλά… 8O 8O 8O

P.S: Jenniferever…Έλα μωρή Σουηδία (από τα λίγα που μπόρεσα να ακούσω)