Γιατι μωρο μου οταν μου το λες αυτο με εμπνεεις περισσοτερο? Μαλλον ειναι γιατι πας διακοπες ενω εγω πηδιεμαι σαν την π…ανα και εχω διαθεση για εκδικηση
Λοιπον καλοκαιρινες προτασεις για μισητους τυπους σαν τον Cozy που λιαζονται αυτη τη στιγμη σε Ελληνικα νησια…FUCKERS:(
Εκτος απο τους Γαλλους A Red Season Shade που ανεφερα πριν και τους Hammock που τους ξαναλεω και ειναι το ιδανικο soundtrack για να χαζευετε ας πουμε την Καλντερα συνεχιζω με ποστ ροκ ατμοσφαιρικες φασεις…
Laura - Radio Swan Is Down (Απολυτη κυκλοφορια μερικους μηνες πριν , και οχι μονο γιατι οτι και να πω γι αυτους ειναι λιγο)
http://www.myspace.com/lauranoise
Jeniferever - Choose A Bright Morning (Ελα μωρη Σουηδια που θα ελεγε και ενας που ξερουμε8) ) . Αυτη η χωρα δεν παιζεται μουσικα…
Yndi Halda - Enjoy Eternal Bliss ( Mουσικη για να σας ευχαριστουν τα αυτια σας γι αυτο που ακουνε) . Ποστ ροκ τελειοτητα…
The Pirate Ship Quintet EP (ενα φετινο που ηδη με εχει κερδισει , μιση ωριτσα αλλα τι μιση ωριτσα)
Τhe Ascent Of Everest - How Lonely Sits The City (Eγγυηση που κανει το ποστ ροκ να αντεχει παρολο που επαναλαμβανεται γιατι ειναι απαιχτη μουσικη)
Ολα εκτος απο ενα ειναι περσινα, αλλα στο ποστ ροκ και γενικα στην μουσικη που θελει υπομονη, απο τον Daz θα δειτε μονο ακουσμενες (με αντοχη στο χρονο) προτασεις.
Aντε ΤΕΡΡΟΡ και Happy 100 8O