Καλά μιλάμε σήμερα όλη μέρα αυτούς άκουγα!! :thumbup::respect:
Sorry, αλλά κάπου χάθηκα…:-k :oops: :oops: :oops:
Τι να μαζέψουμε δλδ? :-k :oops: :oops: :oops:
Να μωρε , οτι απο 70-80 CD που προταθηκαν μας αρεσε και να αναφωνησουμε “μεγαλε ταδε που το προτεινες ευχαριστω που το μοιραστηκες με την παλιοπαρεα”.
Λεω να τα μαζεψουμε λιγο και να βαρεσουμε αλυπητα μετα…
AAAAA ok then!
Λοιπόν για μένα οι δισκάρες που ακούω again and again είναι:
Poets of the fall - Carnival of rust
Poets of the fall - Signs of life
Theory of a deadman - Gasoline
Theory of a deadman - Theory of a deadman
και φυσικά…
Crippled black phoenix - A love of shared disasters8)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ !(ρε που εχω μπλεξει,σε γιαφκα ρε πουστη μου;)
Συγνώμη :oops: αλλά νόμισα θα έδειχνες καλοκαρδία σε μένα με την χτεσινή μου ατυχία:(
Γι αυτο θα σου στειλω κι αλλες εντυπωσεις οποτε μπορω…Το ΑΛΗΤΗΣ ειναι τιτλος τιμης στο λεξιλογιο μου.
Τωρα ακουω το πρωτο τους για να καταλαβεις γιατι χαζεψα με καποια απο το σετ που δεν ηξερα…
Παιδιά… Κάντε ένα διάλειμμα… Πρώτα για να δούμε τον Ολυμπιακό δίχως να νιώθουμε ότι χάνουμε 4328947 νέα ακούσματα και δεύτερον γιατί δεν έχω 10 Mbit σύνδεση!!!:lol: :lol: :lol:
Εγώ λέω ρε Cozy, να το κλειδώνεις για 2 μέρες όποτε μαζεύονται πολλά (δηλαδή όταν σου λέω!! ) και μετά να το ξανά ανοίγεις!!!
Με έχει πει και μένα!! =D> :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Μπαχαλο το κανεις παντου και χωρις την βοηθεια μου ΑΛΗΤΗ…
You are welcome mate! Σου το χρωστουσα αλλωστε μετα τους θεους Flogging Molly!:lol:
Τελευταια ακουω
Mute Math,Flogging Molly,Crippled black phoenix,Ours,Saliva και προσπαθω απεγνωσμενα να προλαβω εστω για ενα ακουσμα στα πεταχτα ολα οσα προτεινονται εδω,αλλα επι ματαιω!Δεν προλαβαινω με τιποτα!!
:respect: ατελειωτο σε ολους!=D> =D> :thumbup:
ΤΕRROR8O CLUB RULES
Hokam…one of the first terrorists :respect:
1Δε
1μπορώ…
2Υποκύπτω στον
3πειρασμό… Ζηλεύω…Όλοι
5προτείνετε αβέρτα κουβέρτα και εγώ
8νιώθω παραπεταμένος…Παραβαίνω αυτό που είπα περί διαλείμματος
13και προτείνω και εγώ μερικά…Λίγο prog μερικά μερικά, αλλά αξίζουν τη ματιά!!!
(ΥΓ έγραψα και εγώ με Fibonachi!!! )
Έχω μείνει λίγο πίσω στο τόπικ λόγω διαβάσματος, οπότε αν κάτι έχει ήδη προταθεί πείτε το… Πρώτος εγώ παραδέχομαι την γκαβομάρα μου!!!
Α) Λοιπόν… Σας αρέσουν οι όμορφες γυναικείες φωνές? Τότε ακούστε Azam Ali… Μεσό Ανατολίτισσα (ότι πρέπει για τρομοκρατία!!!) με καταπληκτικό νέο δίσκο (έχει σχετικά πολλά χρόνια στη δισκογραφία, αλλά εγώ τώρα την έμαθα). Ο δίσκος της λέγεται “Elysium for the Brave” και πάρτε και το λινκ για να χαρείτε!!!
(είναι για πολύ ρελάξ φάσεις ο δίσκος και η μουσική της… Κάτι σαν Ανατολίτισα Loreena McKennitt είναι για να καταλάβετε. Για την ακρίβεια, είναι περισσότερο έθνικ παρά ροκ. Έχουν όμως συνεργαστεί γερά ονόματα για αυτό το δίσκο αν θυμάμαι καλά… Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι και πολύ alternative, αλλά δεν πειράζει!!!)
Πάμε τώρα στα λίγο πιο prog.
Β)Νεαροί Αυστραλοί και φέτος έκαναν ντεμπούτο… Έχουν μέσα Theaterικα και Spock’s beard στοιχεία. Λέγονται “The Third Ending” και παίζει να έχουν προταθεί και κατά το παρελθόν…
Ρε θα σας τσακίσω όλους :lightsabre: ! Θέλετε να με καταστρέψετε :x ; Σταματήστε να στέλνετε για λίγες μέρες ρεεε :please: !!! Έχει μαζευτεί άπειρο υλικό, καθίστε λίγο να τα ακούσουμε και να τα εμπεδώσουμε :stereo: !!
Που μπλέξαμε ρε γμτ :lol: ;
Λοιπόν, εγώ από όσα έχω ακούσει από τα προτεινόμενα έχω ξεχωρίσει: Levellers, Black Lab, Saliva, MuteMath και Dredg.
Έχω αρκετά στην αναμονή για ακρόαση οπότε θα επανέλθω.
Ω ρε, αυτόν τον πείραξαν πολύ οι CBP χθες :lol: :drunk: :vibrate:
Έχοντας ακούσει το 80% όσων έχουν προταθεί έχω ξεχωρίσει:
dead letter circus,withinanother,poets of the fall,oedipus,nimbus,shadows of light,drain sth,mute math,dredg
αυτά τα ολίγα8)
:-k Κάποιος έχει επηρεαστεί πολύ μου φαίνεται!! :lol:
@ Karvou Εισαι τρελος τρομοκρατης αγορι μου που εβαλες το αηδονι εδω μεσα. Δεν παιζεσαι …Εισαι καταζητουμενος πλεον με τρελα υψηλες αμοιβες σε οποιον σε βρει .
Nα δεις ο γιγας Tyler Bates τι εχει παθει με αυτη την απιστευτη φωναρα…
@Cozy Και λιγα λες για τα προχθεσινα…
Ωραία… Πάλι καλά γιατί φοβήθηκα μήπως μας έβγαλα πολύ εκτός γραμμών!!!
Οι Hurt έχουν προταθεί ήδη? Νομίζω πως ναι, αλλά καλού κακού… http://www.myspace.com/hurt
Και τώρα άντε να σας δώσω και εγώ μερικά που δεν έχουν ειπωθεί, γιατί μόλις ξεκινήσω εξετάσεις, μη τον είδατε τον Παναή!!!
Καθαρό Αμερικάνικο Indie-Rock λέει το μενού για σήμερα και το όνομα τους 31knots. Επιρροές τους είναι οι Sonic Youth και Led Zeppelin ! Πάρτε και το λινκάκι τους για να γλυκαθείτε!!! http://www.myspace.com/31knots
Τώρα, βάζω in jeopardy τη φήμη της οργάνωσης, αφού αυτό που προτείνω έρχεται από τα reality shows της Αμερικής. Ο Καλλιτέχνης λέγεται Daughtry και το ομώνυμο γκρουπ του έβγαλε ένα ομώνυμο άλμπουμ. Δεν κερδίζει δάφνες πρωτοτυπίας, θυμίζει πολύ Nickelback αλλά ο τυπάκος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και το κάνει καλά… http://www.myspace.com/daughtry
Ας πάμε και λίγο στον λατρεμένο Καναδά και σε κάτι παλιούς ξεχασμένους progsters που μετά από χρόνια, έβγαλαν πέρσι καινούργιο δίσκο. Rocket Scientists λέγονται και σας παραδίδω τα influences τους όπως οι ίδιοι τα δίνουν: “Yes, ELP, ELO, King Crimson, Procol Harum, The Beatles, The Moody Blues, The Alan Parsons Project, UK, Rush, Supertramp and hundreds of others.”
Τέλος, πάμε και σε κάτι μη αγγλόφωνο… Καθαρό Ιταλικό (!) prog, αλλά σε άλλο στυλ από το προηγούμενο. Ώρες ώρες θυμίζουν Neal Morse στα ιταλικά. Το συγκρότημα λέγεται “La Maschera di Cera” και πάρτε λίγη ιταλική κουζίνα!!! http://www.myspace.com/mascheradicera
ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
HURT - DAUGHTRY ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΠΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ…ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΩ!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ KARVOU:!: :!: :!: :!: