Αlternative κυκλοφοριες

Θα είχα μπει ρε!!! Μη φωνάζεις!!! Αλλά με τόσο διάβασμα δε μπορώ να τα θυμάμαι όλα!!! Έχω ένα κεφάλι νια νια αυτή τη στιγμή!

Πωωωωωωωω:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

(ΥΓ. τώρα τα έχουμε και εδώ μέσα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

:lol: :lol:

:papas: Το κεφαλι αυτου του τυπου και γρηγορα. Κανενας καλος ρουφιανος;
Που κυκλοφορει αυτη η λινατσα , ο επικυρηγμενος; 8O

καλά ρε… Και εγώ που έλεγα να σας προτείνω, κάτι βαθιά alternative, που δεν έχει κυκλοφορήσει επισήμως ακόμα, έχει πάρει αποθεωτικές κριτικές, είναι avant - rock/prog, θα κάνει περιοδεία στην Ευρώπη φέτος και έχει θεατρικά σόου που κόβουν την ανάσα (και ας μη τα έχω δει):stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Υποθέτω θες να πάρω το μυστικό αυτό στο τάφο μου ε?:frowning: :frowning:

Τωρα που το ξανασκεφτομαι…σε συμπαθησα παλι ΑΛΗΤΗ !!!

Που τους θυμηθηκες τους Rocket Scientists ρε ΘΕΕ???Σωστοστ ως εκει που δεν παει!!!:smiley: :smiley: :smiley:
Οι Ιταλοι πολυ καλοι,οντως ο Neal πρεπει να ναι μεσα στις επιρροες.Η Ιταλικη…κουζινα εχει πεντανοστιμα εδεσματα παλαιοθεν!:wink:

Μου κανες τρελη πασα και παιρνω αφορμη να συνεισφερω ταπεινα και σημερα στο κατεστραμμενο νοητικα αυτο τοπικ με 2 συγκροτηματα προσωπικες αδυναμιες.

Πρωτοι οι Βρεταννοι Pineapple Thief,που απ το '99 βγαζουν πολυ καλους δισκους με τελευταιο τον περυσινο Little Man.Oσοι φαν των Porcupine Tree,U2,Ozric Tentacles κτλ τσεκαρετε αφοβα.

Οι ετεροι ειναι Ολλανδοι.Flamborough Head λεγονται και ανηκουν σε αυτο που λανθασμενα ονομαζεται neo-progressive(γ@μ@ τις ταμπελες τους…).Καταπληκτικα φωνητικα,πολυ ομορφες μελωδιες,φερνουν λιγο σε Marillion,Arena,Pendragon,Μοstly Autumn.

Μyspace δεν βρηκα,αλλα το οfficial site ειναι http://www.flamboroughhead.nl/

Αφού σας άρεσαν οι Mr Bungle, τσεκάρετε τους… Δεν είναι και πολύ το στυλ μου, για αυτό δε τους πρότεινα μέχρι τώρα, αλλά το καινούργιο τους το “In Glorious Times” (που δεν έχει κυκλοφορήσει επισήμως ακόμα) έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και άρεσε σε πάρα πολύ κόσμο… Στην πιθανότητα ότι κάποιοι θα το εκτιμήσουν περισσότερο από εμένα (και στην ελπίδα να σώσω το κεφάλι μου…:stuck_out_tongue: ) σας τους προτείνω τώρα!!!:smiley:

Ωχ θα τρελαθω εδω μεσα…Βρηκα πιο τρελους απο μενα , μπορω να κοιμηθω ησυχος τα βραδια…

Κarvou μωρο μου που ησουν εσυ κρυμμενος; Τετοιο τρομοκρατικο ταλεντο δυσκολα κρυβεται απο τα αλανια της Virginia που εχουμε το αρχηγειο…

Σοκ και Δεος.8O

:oops: :oops: :oops: :oops: :metal: :metal: :dance: :dance:

Έτσι είναι οι σωστοί Ταλιμπάν… Μένουμε στα λαγούμια μας και χτυπάμε όταν πρέπει!!!8)

Μαθαίνουμε δίπλα στον μεγάλο Daz!!!

Bλεπω να συλλαμβανουν το φορουμ η θα μας την πεσει ο μοντερατορας και θα φαμε κλειδωμα…Παιδια οχι πολυ experimental θα μου τους διωξετε και εκανα κοπο να τους μαζεψω :lol:

Karvou οπως ειπε και ο Κομης πηγαινε στο διαβασμα σου γιατι δεν θα την παλεψουμε εδω μεσα(αν καταλαβα καλα την αργκω) :lol: Βack to thermodynamics baby…before they track you down 8O

xaxaxaxaxaxaxaxa

Εγώ το τομάρι μου ήθελα να σώσω ο καημένος!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οι sleepytime gorilla mueum παραείναι experimental, αλλά το νέο τους δισκάκι, έχει πολλά καλά στοιχεία… Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν δε γίνουν πιο φιλικοί στα αδούλευτα αυτιά (όπως τα δικά μου), δε θα έχουν πολλές ευκαιρίες ακόμα για να αναπτύξουν τα καλά τους στοιχεία…

AΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ 80ς ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΤΩΡΑ…

sleepytime gorilla museum ~> 8O 8O :bow2: :blink: =D> :thumbup: :thumbup:

Πάρα πολύ καλοί και οι Pineapple Thief!!
Και μιας και αρχίζουμε να prog-ίζουμε επικίνδυνα:

Picture of the moon: Ολλανδοί που αναφέρουν ως επιρροές Threshold και Riverside με τον παραγωγό των After Forever… Βάλτε και λίγο Opeth θα έλεγα εγώ και είστε μέσα… http://www.myspace.com/pictureofthemoon

Black Garden: Instrumental prog από California με επiρροές Blackfield, Dream Theater κτλ
http://www.myspace.com/blackgarden1

Zenyth: Από το Cardiff ορμώμενοι!! Οι τυπάδες τα σπανε, alternative rock με τσαγανό!! http://www.myspace.com/zenythmusic

:rockon:

+1! Που τους βρήκες ρε αθεόφοβε;;; 8O

όποιος διαβάζει πολύ…:roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol:

Οχι πολλα prog σας παρακολουθω ΑΛΗΤΕΣ…

Οκ boss!!! Consider it done…

Πάρτε και ένα τελευταίο indie rock από εμένα από άλλο ένα συγκρότημα με καινούργια κυκλοφορία φέτος. Λέγονται Calla και έβγαλαν το “Strenght in Numbers”. Είναι σχετικά παλιοί και όλη η έως τώρα πορεία τους είναι αξιόλογη.

Αυτά από εμένα. Παίρνω μία εκπαιδευτική άδεια ενός μηνός από την τρομοκρατική οργάνωση και σε ένα μήνα επιστρέφω δριμύτερος!!!8) 8) 8)

Eπιτρεπεται αν και την πηρες απο τη σημαια αλλα τεσπα στη δινουμε. Ευχαριστουμε για την συμβολη σου στο κινημα των τρομοκρατων…

ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ EVERYBODY NEW KIDS IN ROCK TOWN…

Mην πειτε οτι δεν σας προειδοποιησα γι αυτους…FRESH MEAT