Σκατοφωναρα με πολλα ντουζενια απο τον γαμωΚαναδα που βγαζει και βγαζει και βγαζει…
Το πρωτο του αλμπουμ εσκιζε το ιδιο και το δευτερο…Απο τις καλυτερες ροκ φωνες παγκοσμιως , παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη αγορινες μου.
Σκατοφωναρα με πολλα ντουζενια απο τον γαμωΚαναδα που βγαζει και βγαζει και βγαζει…
Το πρωτο του αλμπουμ εσκιζε το ιδιο και το δευτερο…Απο τις καλυτερες ροκ φωνες παγκοσμιως , παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη αγορινες μου.
Fosterchild :band::thumbup:
Νατο το πρωτο θυμα . Μπλεκουν οι ατιμοι πολλα ειδη ροκ με απιστευτη ικανοτητα και το πασαρουν ομοιογενες…
Σημερα αποφασισα να μην ακουσω τιποτα.Απεργω.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΝΤΑΡΣΙΑ!!!8O
Venceremos!!! Nαι αλλα επειδη δεν ακουω δεν σημαινει οτι δεν θα προτεινω και κατι.
Βασικα το επομενο ειναι για τον φιλτατο τρομοκρατη Manos87.Μαλλον θα τους ξερεις,αλλα σε περιπτωση που δεν τους ξερεις,τσεκαρε τους…
Daz:Sorry,ειναι prog,αλλα ειπαμε,ειναι μερα αντιστασης!:lol:
Εγκαλω τον συντροφο Hokam στην ταξη γιατι θα ανγκαστω να επιβαλλω ποινες…Οι ποινες επειδη θα πρεπει να ειναι παραδειγματικες τις μαγειρευω αυτη τη στιγμη για να σας συνετισουν δια παντος.
Ανοιξα αυτο το thread για να υπαρχει και τιποτα εκτος το metal και εσυ μου το εκανες metal hammer εδω . Hokam για τελευταια φορα σε εγκαλω στην ταξη!:blow:
Ι’ll behave…i promise…O:) O:) O:) :twisted: :twisted:
Ειδες απο τα 80ς τι υλικο εχω στα χερια μου να εξυμνησεις σε τοπικ , γι αυτο ευτυχως που εχεις την εξυπναδα να καταλαβεις οτι οι τιμωριες θα ειναι εξευτελιστικες…
Φτου δεν προσεξα τα twisted στο τελος. Αγκρρρρρρρρ! Για ξανακαντο ρε!!!
Ok master daz!!
Όσο για τους seer’s tear τι να λέμε Θεοί :thumbup: (μακάρι να τους ήξερε το hammer)
Ηokam και Manos θα μου εξυμνησετε τις φωνητικες ικανοτητες των Milli Vanilli πρωτα εδω και αν δεν συνετιστειτε θα κανετε ειδικο τοπικ. Σας ακουω…και να ειστε πειστικοι παρακαλω.8O
Milli Vanilli?? :-k Ο αγαπημένος μου βιρτουόζος παίκτης σαντούρι των early 80s!! Ενίοτε τον πίνω και σε milk-shake!!
On topic: Ten to never http://www.myspace.com/tentonever
Πειστικος εσυ παιδι (ας πουμε)…αλλωστε ειμαι και ψυχουλα το ατιμο . Mπραβο νεε μου .Την προταση σου θα την εξετασω διεξοδικως και αμα βρω κρυφα metal μηνυματα θα επανερθω…
Ωχ , εχουμε στην παρεα τον ultimate terrorist που σπερνει τον πανικο με τους δισκους που παρουσιαζει!!! ALERT!!!WATCH OUT FOR THIS MAN. TERROR8O
Πέραν της δικιάς μου εκδόχης περί του urban legend ονόματι milli vanilli , επίσης μπορείτε να τσεκάρετε εδώ:
http://uncyclopedia.org/wiki/Milli_Vanilli
Eγω λοιπον με το που ακουω Milli Vanilli βαζω παγακια στις ρωγες μου.I’m not worthy,i’m not worthy!:bow2: :bow2: :bow2: 8O
Aυτος ο κυριος potofgold ειναι παρα πολυ επικινδυνος οντως…Εκεινοι οι Black Betty που πεταξε απροειδοποιητα με κολλησαν στον τοιχο σαν αφισα των Milli Vanilli. :lol:
Έχετε χάρη που δεν έχω αρκετή ώρα για να σας διαβάζω-ζωή να 'χετε, μυδράλια κανονικά είστε-και μένω λίγο πίσω στα προτεινόμενά σας. Έχετε πάντως κερδίσει και δικαιωματικά τα απεριόριστα σέβη μου…
:-s :oops: :wacko: O:) :–
Παιδια ειμαι κατω στο πατωμα μετα το νεα χιουμοριστικα μηνυματα της τρομοκρατικης ομαδας εχω γινει ρεζιλι κανονικο εδω .
Hokam ειδικα αλλα και manos μετα την πρεπουσα αποθεωση (ακου ρωγες ρε π…τη μου!!!) στις ιστορικα ανυπερβλητες ικανοτητες των MV εχετε αμνηστεια ενος μηνα αλλα μην το παραχεσουμε ετσι;
Guys ενα εχω να πω…ειμαι περηφανος για την τρομοκρατικη ομαδα , δεν μπαινουμε σε στενα πλαισια , δεν μασαμε τον μπιπ μας και αμα λαχει ακουμε και φλωρικα η τσιου η κουκουρουκου η στρατοσφαιρικα η mainstream του κερατα γιατι ειμαστε τρομοκρατες .
AΠΛΑ :respect: ΣΕ ΟΛΟΥΣ …Nothing else matters!
TERROR8O CLUB :bow2: