Αlternative κυκλοφοριες

Τώρα δε βγαίνω γιατί έχω εξεταστική… Μετά δε θα βγαίνω γιατί θα ακούω αυτά που προτείνετε…

[SIZE=“7”]Παλιοχαρακτήρες!!![/SIZE]:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

οι rosseta εχουν και εναν διπλο δισκο που και καλα πρεπει να ακους τα δυο cd ταυτοχρονα

δε ξερω αν αναφερθηκαν αλλα:

cave in: http://www.myspace.com/cavein

ακουσα πως εχουν αποκυρηξει το Antenna που ειναι το αριστουργημα τους και δε το πιστευω. ελπιζω η φημη να μην ευσταθει.

τα κομμάτια στο myspace ειναι κατι μεταξυ alternative rock kai hardcore. πολυ μελωδικο.

at the drive-in: οι ex-mars volta. ο ορισμος του old school hardcore meets alternative rock meetw experimental. θεοι.

url: http://www.myspace.com/atdi

ετοιμαστειτε να σας ανοιξω να ματια τωρα…

the fall of troy: ο ορισμος του screamo meets post hardcore meets νοοτροπια αλα king crimson. οι κιθαρες τους ειναι μεσα στα καλυτερα πραγματα που εχω ακουσει τα τελευταια 2 χρονια.

στο λινκ εχει κομματια για το νεο δισκο. δεν τον εχω ακουσει ακομα, και ελπιζω να ειναι σαν τα δυο πρωτα. αν ειναι τοτε πανε για το τοπ 20 απο τα αγαπημενα μου γκρουπ…

απλα τεραστιο ρισπεκτ

bonus track:

grass harp:Alternative / Progressive / Psychedelic λεει στο myspace. βασικα ειναι μοντερνα ψυχεδελεια για μενα. εχω το freakquency. πολυ καλο δισκακι.

http://www.myspace.com/grassharpgermany τσεκαρετε. εχει το sent on a mission απο αυτον το δισκο, αν και δεν ειναι στα καλυτερα κομματια του…

Ωχ, αν μπει και ο Angmar στο Terror Club την έχουμε γαμήσει. Αυτός ξέρει όποιον έχει ηχογραφήσει από demo και πάνω. Αλλά μιλάμε ΟΛΟΥΣ όμως.

μπηκα ηδη στο κλαμπ μεγαλε. εκανα λογκ ιν για λιγο. μονο για να καψω ασχημα τον daz.:stuck_out_tongue:

up-c down-c left-c right-c abc + start: οι pelican του post rock. αν δε τους ξερεις daz, (που ειμαι σιγουρος πως τους ξερεις) θα καεις πολύ ασχημα!

στο myspace εχει για download το τρελό επος silent fire. τρεχάαατεεεε…

θεικη μπαντα. οχι αστεια.

Χα μπορεί να μην συμμετάσχω λόγω έλλειψης χρόνου και έλλειψης internet (άρα και έλλειψης πρόσβασης σε αυτά που προτείνετε).

Όμως μη νομίζετε ότι δεν διαβάζω…:naughty:

Κάποιος πρότεινε τους Flower Kings. Όπα παίδες εδώ μπήκαμε σε άλλα λημέρια καθαρά prog.
Οι Σουηδικές / Σκανδιναβικές prog μπαντες από μόνες τους χωράνε thread ολόκληρο.

Slowly slowly, I must take your farewell όπως λένε και οι Kamelot.

Για τέλος σας αφήνω με ένα group φάντασμα της καταραμένης εκείνης γενιάς του Seattle που κάποιοι λένε Grunge, κάποιοι λένε alternative που οι περισσότεροι αφού σκότωσαν το metal, αυτοκτόνησαν ή πέθαναν από overdose (μελοδραματικό ακούγεται).

Το Above λοιπόν των Mad Season αποτέλεσε τη μοναδική κυκλοφορία του project του μακαρίτη Layney Staley των Alice In Chains με τον Mike Mcready των Pearl Jam και άλλους σχετικά γνωστούς μουσικούς εκείνης της εποχής. Κατά κύριο λόγο αργές συνθέσεις, με την love or hate χροιά του Staley να στοιχειώνει σε τραγούδια όπως το Long Gone Day.

Θεικα γουστα. Οχι αστεια…θα ελεγα εγω.

Αυτο που θα πω ολοι εδω μεσα το εχετε κανει πολυ πιο δυσκολο απο οσο νομιζα.

Φιλε Γιαννη επειδη εισαι μεγαλος Βεγγος εδω μεσα δεν εχεις παρει χαμπαρι καποια πραγματα που σου εχω πεταξει σποραδικα. Ειλικρινα δεν ξερω απο που να αρχισω . So here it is…

Eιμαι στο LA και βλεπω Kaddisfly να παιζουν μια εκπληκτικη , long version του τραγουδιου τους horses galloping on sailboats , γινεται μια μουσικη πανδαισια , διπλα μου ειναι ατομα που δεν χρειαζεται να αναφερω και γυρω μου τα πιο απιστευτα LA babies …Ξερετε τι σκεφτηκα ; Aυτο θα αρεσε στον Angmar…Mιλαμε για στρατοσφαιρικη σκεψη :lol:
Σου πεταξα εναν Ελληνα που συσχετιζοταν με μια μπαντα που αγαπας αλλα παλι δεν προλαβες να καταλαβεις τι ρολο παιζω γιατι εισαι παπατρεχας .
Ειδα την προσπαθεια σου να κανεις ενα thinking thread και ειπα να κανω κι εγω απο εδω με μουσικες που δεν εχουν αναφερθει κυριως απο την Αμερικη . Σε post μονοπατια δεν μπηκα γιατι ειχατε κανει ενα ειδικο τοπικ αλλου (ετσι ειχε εξελιχθει). Ομως το λαθος που κανεις συνεχεια ειναι να θεωρεις τα ψαγμενα ως τα μονα ποιοτικα (been there,done that) και ξεφευγεις πολυ ευκολα για να σε διαβασει καποιος που ακουει λογω υποχρεωσεων λιγη μουσικη. Εκαψα το φαι fuckers αλλα συνεχιζω…
Δυστυχως δεν ετυχε να σε δω μια φορα (στο ΑΝ) αλλα δεν πειραζει …
Αυτο το thread η παρωδια thread την ξεκινησα μετα την παραινεση του potofgold μετα απο μια στιχομυθια για τους Radio Moscow και ακολουθησα εν μερει τη συμβουλη του.
Ξεκινησα επισης αυτο το πριβε κλαμπ για να αφησω καποια πραγματα στον C o oποιος ηταν ο πρωτος που τσεκαρε τι εγραφα οποτε ξερει ακριβως τι ρολο βαραω εδω μεσα .
Ειχα στο μυαλο μου χωρις να τσεκαρω πληρως τα γουστα του καθενος εδω μεσα και τον Hokam που δεν ειναι μυστικο οτι εξελιχθηκε σε soulmate μου . Ακολουθησε και αυτος…
Ξεκινησα και συνεχισα με συστασεις ειδων και μουσικων που δεν εισαγονται πια στην Ελλαδα με νεα του μηνα εκεινου και προσπαθησα να μην επεκταθω πριν το 2005.
Μετα βεβαια με την βοηθεια γνωστων τρομοκρατικων στοιχειων εκανα ενα peak χαβαλε για να αφησω το site με ομορφες αναμνησεις και να κανω ολα τα μελη να χαμογελασουν γιατι εδω μεσα πραγματικα περασα πολυ ομορφα και σας ευχαριστω ολους . Τσεκαρα οσο μπορουσα να μην λεω πραγματα που εχουν αναφερθει και προσπαθησα να ακτινογραφησω γουστα και να πεταξω πραγματα που θα αρεσουν στα μελη .
Προσπαθησα να μην το εξελιξω σε show off και πιστευω το συγκρατησαμε ολοι μαζι και δειξαμε ολοι μαζι οτι υπαρχουν και αλλες μουσικες εκτος απο αυτες που πλασαρονται που αξιζουν λιγο προσοχης. Η μουσικη ειναι ενα απιθανο πραγμα …

@potofgold…thanks man …you started this.

@C…Thanks for checking:wink: You fucked me with Maynard’s lyrics and that’s really low. FUCKER!!!

@Karvou…You have a gift and you kicked my ass out baby!!!

@Hokam…a brother in arms…a soulmate…a Pontios:lol:

@dyingfreedom…thaks for kickstarting this

@Davidian…Keep kicking serious butts moutsouna!

@Eagleheart…I didn’t see it coming…bastard!

@Manos…ΑΛΗΤΗ :lol: Stop terrorizing emo girls:lol:

@Trustno…You missed CBP but hey it’s gonna be a trilogy baby!!!

@Montecristo…Kομης!

@Cozy… I still remember the hilarious thing with Roxette along with the metal smiley:lol: Thanks for the vote of confidence…really.

Αν ξεχασα κανεναν εχω μερικες μερουλες ακομα να τον αποθεωσω,μην ανησυχει…

ΤΕRROR8O CLUB επειδη το thinking group δεν τελειωνει να πεταξω τις προτασεις μου για σημερα λογω ελειψης χρονου γιατι υπαρχουν πολλες δικες μου εκκρεμοτητες θα πεταξω ενα πακετακι που εχω κανει στο νετ μαζι με Fair to Midland…

The Mayan Factor…ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ…ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ …http://www.myspace.com/themayanfactor

Τortoise…Για λιγους το ομολογω… http://www.trts.com/site.html

Τελος θα πω καποιους που αναγκαστηκα να πω στον Hokam οτι συνεχιζουν ακομα ενω διαλυθηκαν το 2005 γιατι ειναι μεγαλο μαμουνι και τον φοβηθηκε το ματι μου.
Οταν διαλυθηκαν στεναχωρηθηκα πραγματικα σαν να ειχε πεθανει καποιος μεγαλος ροκ σταρ που αγαπουσα απο τα 70ς . Σας παρουσιαζω τον Declan DeBarra και την παρεα του που εδρασε στην Αυστραλια για καποια χρονια και ξεκωλιασε τους alternative κριτικους παγκοσμιως και μενα με εκανε φαν τους . Clann Zu σας ευχαριστω …

Ενα μικρο δειγματακι…http://www.youtube.com/watch?v=X6Dq5BUhPuc

Αλλες πληροφοριες…http://www.clannzu.com/band/
http://www.myspace.com/declandebarra

Mε αγαπη Daz … Σε ολο το TERROR8O CLUB =D>

όσοι διαβάζουν με ανοιχτά αυτιά έμαθαν από τον Daz.-

Μόνο respect και thanks dude.

I’ll keep diggin’, till I find something.

Respect to Daz…

Τerror club will go on and on mate…:smiley: 8)

χμμμ…πρωτη φορα γραφω εδω…
λοιπον ας κανω την συνεισφορα μου

Estradasphere

αγοραστε/κατεβαστε τα album “Buck Fever”, “Quadropus”, “Palace of Mirrors” αμεσως.
βασικα…δεν υπαρχει ειδος μουσικης που να μην εχουν παιξει. αληθεια.
απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα…

και
Secret Chiefs 3

καπως πιο δυσπεπτοι αλλα αξιζουν πολλα. απλα ακουστε ολοκληρο το album “Book Of Horizons”.
enjoy.

@ dazmaniak, δεν θα ελεγα οτι οι tortoise ειναι για λιγους… ειναι ενα απο τα standart post-rock σχηματα…

Φιλε Daz εισαι πραγματικος maniak!

Aπεριοριστο :respect: για ολα οσα ειπαμε εδω,γιατι οπως ελεγε και καποιος σοφος…η γνωση ειναι δυναμη!:smiley:

Φυσικα και ενα τεραστιο THANKS!:smiley:

Kαι οπως ειπαν και οι προλαλησαντες,θα τρομοκρατικα χτυπηματα θα συνεχιστουν!Θα βαλουμε και την καμπια την Celine Dion να τραγουδαει το The Club will go ooooooooooon and oooooooooooooon…:stuck_out_tongue: (αυτο κι αν θα τρομοκρατησει κοσμο!)

:bow: :bow: =D> =D>
Πρώτη φορά τους άκουσα σήμερα και κόλλησα. Ωραίοοοοοοος :wink:

@Daz - Γιατί όσοι είσασταν εκεί με πονάτε καθε φορά που λέτε για CBP? Και τι εννούσες για τριλογία γιατί δεν το έπιασα… :-k :roll:

Να προσθέσω και εγώ κάτι σήμερα…:
Τον μικρό θεούλι Akira Yamaoka o οποίος έχει γράψει τα soundtracks από τα Sillent Hill (από τα καλύτερα OSTs).

http://www.myspace.com/ayamaoka

Ψάξτε να βρείτε τα OSTs των Sillent Hill και δεν θα χάσετε, ειδικά το Sillent Hill 4 OST μαμάει και δέρνει…
Και να παίζετε και τα παιχνίδια γιατί δένουν τέλεια με την μουσική και αυτό φίλοι μου λέγεται ΤΕΧΝΗ :stuck_out_tongue: :smiley:

Silent hill rules…(Eπεσες σε φανατικό,Trust)

Καλα τετοια ατμοσφαιρα στα παιχνιδια!!γαμαει οχι μαμαει!Και το σκατο στην καλτσα!:stuck_out_tongue:

Επισησ Να ακουσεται το OST του Fιnal fantasy advent children !!!

Then you know what i mean bro. :wink:

Η μουσική των Silent hill είναι απίστευτη…Ταιριάζει γάντι με την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού…(Το μόνο που δεν έχω ασχοληθεί είναι το Silent hill 1 αλλά που θα πάει…)

:lol:

Φοβερό soundtrack έχει επίσης και το God of War…(Bγήκε και το 2…:smiley: )

Πολύ off topic βγήκα…Τέλος…:lol: :lol:

Επειδη η Αυστραλια εχει παιξει πολυ στο τοπικ τελευταια ας ριξω ακομα ενα ονομα στο τραπεζι,που αξιζει της προσοχης.

John Butler Trio λεγονται και φυσικα ο κυριος John Butler ειναι ο Mastermind του γκρουπ και επισης ενας παρα πολυ καλος κιθαριστας(και οχι μονο).Δειτε τα βιντεακια για του λογου το αληθες.Funk καταστασεις,ethnik πινελιες,γενικα πολυ ενδιαφερον ακουσμα.Απο δισκους θα προτεινα το Three και το Sunrise over sea.

Α ναι ξεχασα:

ΤERROR REEEE!

Ποιος ειναι αυτος ο κυριος hokam που τρομοκρατει τον κοσμο εδω μεσα;
Davidian σε εγκαλω στην ταξη…δεν θα το κανεις μπαχαλο εδω μεσα. Εδω δεν ειμαστε ποτε οφ τοπικ!!! Για να το αποδειξω θα προτεινω την μεγιστη τρομοκρατικη φωνη που η ακατανομαστη βλεπει στα χειροτερα ονειρα της . Lara Fabian για σημερα (α ρε που ειναι ο Maiden να μου τα χωσει…).
Hokam θα εξυμνησεις την μεγιστη Lara ας πουμε εδω που ειναι απο τις χειροτερες ερμηνειες της σε πληροφορω http://www.youtube.com/watch?v=6Hg3DNNrH1M
Παρακαλω να μην αναφερθουν ρωγες και τα συναφη γιατι η Joss περιμενει στη γωνια…

TERROR8O

Eπανέρχομαι στην τάξη λοιπόν…

Επειδή στην Ελλάδα είναι σχετικά άγνωστοι ακόμα…GODSMACK…8)

WOW!Λοιπον δε θα αναφερω τιποτα για nipple chills Daz,αλλα η τυπισσα εκτος απο τρελη φωναρα,εχει μια MILF quality και χαλαρα θα επινα τεκιλα απ τη γοβα της(δε τη γλιτωνω τη Joss…:lol: :hippy: :lightsabre: :naughty: ).Περα απ την πλακα,το συνολο ειναι μακραν καλυτερο απ την καμπια-Καναδεζα.