Αlternative κυκλοφοριες

Οι Godsmack μου αρέσουν αρκετά! Θυμάμαι ότι πριν κάποια χρόνια είχα φάει κόλλημα με το I Stand Alone λόγω της ταινίας. Επίσης, δεν ξέρω αν αναφέρθηκαν οι Nickelback οι οποίοι επίσης μου αρέσουν.
Α και το Moon Baby μου αρέσει πολύ από Godsmack το οποίο μπορούσες να το έχεις ως χαλί σε ένα παιχνίδι του playstation 1 με μηχανές. :slight_smile:

Οχι ρε γμτ κι αυτοι αγνωστοι εδω…Μια που ειπες τετοια οι Mudvayne ειναι στουντιο …

Tωρα μαλιστα ηρθα στα ισα μου…

Daz η Λάρα και φωνάρα και…Γκουχ γκουχ…:lol: Πραγματικά απίστευτη η φωνή της…Μιλάμε ανατρίχιασα…:lol: Γράφομαι στο fan club της σύντομα…:lol:

Terror…8O

Από Godsmack προτείνω τα Awake (2000) και Faceless (2004)…:metal: (Εχουν παίξει και στο Soundtrack του Prince of Percia-Warrior within επίσης…)

Ε, οχι και MILF (εκει ειναι 30 χρονων) ρε αλητη , θα σου φαω το μεδουλι , θα σου ψησω τον εγκεφαλο , αλλα επειδη δεν ανεφερες το ονομα της ακατανομαστης τοτε εχεις την απολυτη αναρχια που κερδιζεται με πολυ κοπο … Παιδια τον αμολησα ελευθερο …ΚΑΛΥΦΤΕΙΤΕ !!!

Αngmar να τον φερνεις στα ισα του αυτον…τον αφηνω πανω σου! REAL TERROR8O 8O

Μην μου πεις οτι εκανες κομμα με κατι σεσημασμενους τυπους Eagleheart , Maiden1979 για να μου κανετε πλακα γιατι σας αφησα WithinAnother για σας αλητες μερικα ποστ πριν…Χε,χε.

Πλάκα πλάκα δεν κατεβάζουμε κάνα συνδυασμό?Εκλογές έρχονται…#-o :lol: :lol: :lol:

http://www.rocking.gr/review680.php…είστε τελικά οι σωστοί forumίτες του σωστού site:D

:thumbup: :thumbup: (Μακάρι να έρθουν και για κάνα live…[-o< )

Τι σας ειχα πει; Πολλα κιλα…editorrrrrrrr , terrorrrrrrr8O

Ο συνδυασμος Σ.Κ.Α.Τ.Α. (copyright Karvou) μερικα ποστ πιο πριν…Μαλλον τον κοβω για τρελο προεδρο εν τη γεννεση…

To έχω πει και θα το ξαναπώ…Ακούστε το νέο Saliva (Blood stained love story)…To τέλειο soundtrack για το καλοκαιράκι που πλησιάζει…

Στον Μητσαρα να το πεις γιατι του επεσε πολυ μοντερνο για τα γουστα του. Παρε ενα player πριν τους Maids και βαλτου μυαλο του επικου…

…Cause i’m the black sheep of the family…yeah

Θα υποκύψει και αυτός στον πειρασμό που θα πάει…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ok, οι godsmack δεν είναι και πολύ άγνωστοι εδώ που τα λέμε!!! Πάντως σπέρνουν!!!

Παρατώ την τρομοκρατία για καμιά βδομάδα επειδή χθες έμαθα να πως να κατεβάζω από torrents, οπότε υπάρχουν κάποιες κυκλοφορίες που πρέπει να τσεκάρω:D
Το άλλο σαββατοκύριακο θα τα τσεκάρω αυτά που έχετε προτείνει (ήδη είναι περίπου 25, σας προσειδοποιώ αν φτάσει τριψήφιο νούμερο μέχρι τότε θα κάνω επίθεση αυτοκτονίας στα κεντρικά γραφεία με τα υπερσύγχρονα υπολογιστικά συστήματα του rocking.gr)

Kαταρχην welcome to the club m8!!!Kατα μεση τωρα ακουσα αυτα τα 2 γκρουπ(μια και οι προτασεις που δεν εχω ακουσει ακομα πληθαινουν επικινδυνα…terror)και εχω να πω οτι μ εστειλαν αδιαβαστο ιδιως οι Estradasphere.Κατα τελος,καθε συνεισφορα ειναι ευπροσδεκτη και προσωπικα θα σου ζητουσα αν εχεις κατι παρομοιο,αν γινεται να ποσταρεις σχετικο λινκ κτλ.Thanks.:smiley:

Καλος terrorist φαινεται κι αυτος συναδελφοι!!!8O

TERROR8O

Τώρα θα σας τρομοκρατήσω αρκετά (βέβαια παίζει και να τους ξέρετε οπότε @@ τρόμο έσπειρα…):
Dog Fashion Disco με επιρροές από S.O.A.D. και κάθε project του Patton, μέχρι Dredg και Johnny Cash…κοινώς: Ό,τι να’ναι!

@hokam:
ο ντραμερ των estradasphere εχει ενα πολυ ωραιο cd. Dave Murray - The Deserts Of Traun Part III - The Lilac Moon. Δες κι εδω αν θες: http://en.wikipedia.org/wiki/Estradasphere
υποτιθεται οτι οι Μr. Βungle και οι Secret Chiefs 3 μοιαζουν με αυτους, αλλα ενταξει, ειναι αρκετα διαφορετικα συγκροτηματα… απλα σχετιζονται τα μελη τους.
α, ξεχασα να πω οτι εχουν υπογραψει στην The End records.

Dog Fashion Disco αρκετα καλοι, αν κι εχω καιρο να ακουσω καποιο cd τους. :frowning: Δυστυχως εχουν διαλυθει…

να προτεινω κι ενα συγκροτημα να μην ξεχνιομαστε… :slight_smile:
Miasma And The Carousel Of Headless Horses
http://www.myspace.com/headlesshorses

terror εντελως :stuck_out_tongue:

χμ. ειδες που δε με ξερεις καθόλου;:stuck_out_tongue: ο μονος λογος που αναφερω τα καμμενα και τα αγνωστα ειναι επειδη δε τα ξερουν οι αλλοι και τα λεω για να τα μαθουν. αν δε το κανουμε εμεις που τα ξερουμε πως θα τα μαθει ο κοσμος daz;:stuck_out_tongue: έχει νόημα να κατσω να υπερεκθειασω δισκο που τον ξερουν ή τον μαθαινουν ευκολα όλοι σε τοπικ με προτεινόμενα;:stuck_out_tongue:

και π.χ. οι up c down c φιλε μου καθε άλλο παρα ψαγμένοι ειναι. τους ακουνε αρκετοι ήδη. σε μια μαχη με ψηφοφορια για την καλυτερη ποστ ροκ μπαντα εκτοπισαν πολλα μεγαθηρια.

είδες που δεν ειμαι τόσο καμμένος όσο νόμιζες;:stuck_out_tongue: :lol:

εντιτ: daz, περιμενω ειτε δημόσια, ειτε μεσω πμ τη γνωμη σου για Up C Down C. :stuck_out_tongue: απεφυγες να κανεις αναφορά. :stuck_out_tongue:

Τhanx m8!Αφου τον λενε και Dave Murray στανταρ θα ναι ταλαντουχος ο τυπας!:lol: Παντως εκτος του οτι μ αρεσε παρα πολυ το Quadropus,εσκασα στα γελια οταν ειδα οτι εχουν κομματι που λεγεται…Mekapses Yitonissa!!!:lol: :lol: :lol:

TERROR δε θα πεις τιποτα!!!8O :stuck_out_tongue:

Βλεπω οτι η τρομοκρατικη ομαδα αυξανεται και χαιρομαι … Οι τελευταιες μεταγραφες βλεπω ειναι δυναμη…

Ας δωσω και κατι σημερα , ενα γκρουπακι που θα κανει τουρνε με τους Magnum …

Eπισης μια αναφορα σε μια που μου ερχεται στο μυαλο τωρα με πολλα χροναι στη πιατσα…
http://en.wikipedia.org/wiki/Tindersticks . Τους εχω χασει τωρα τελευταια.

Αλλη μια ωραια μπαντα για μενα παντα…http://www.myspace.com/opusdai

Do Make Say Think … Ενα ωραιο τετραπτυχο οδηγος για το πως πρεπει να ζουμε κιολας και οχι μονο να κινομαστε εδω μεσα και σε καθε μικροκοσμο.

Για τον νεο μας φιλο οι Τortoise ξεφευγουν απο τα πλαισια ποστ ροκ πολλες φορες αλλα γενικα εγω με τις ταμπελες δεν τα παω καλα ειναι γνωστο εδω μεσα.
Γενικα το ποστ εχει μελλον για μενα και ηδη δινει στην πιατσα πολλα παρακλαδια μουσικης και χαρηκα επισης οταν ειδα με τα ματια μου οτι εχουμε κοινο που υποστηριζει ενα πολυ ωραιο παρακλαδι της μουσικης που αγαπαμε.