http://www.thesectionquartet.com/
Εκπληκτικό κουαρτέτο τσελιστών που έχει διασκεύασει από Tool και Dream Theater μέχρι Muse και Radiohead (Kαι όχι μόνο…)…Θα πάθετε σοκ…8)
TERROR…8O
http://www.thesectionquartet.com/
Εκπληκτικό κουαρτέτο τσελιστών που έχει διασκεύασει από Tool και Dream Theater μέχρι Muse και Radiohead (Kαι όχι μόνο…)…Θα πάθετε σοκ…8)
TERROR…8O
Ωραια πραματα μουτσουνα…Οι Tool εχουν διασκευαστει γενικα και απο αλλους κλασσικουρηδες , με πιανο ,Γαλλικα και τετοια ,ξερεις απο τυπους που ξερουν τι εστι Syncopations8O :lol: Eυχαριστω την ευγενη συνεισφορα του καθηγητη στον εμπουτλισμο γνωσεων του παππου:lol:
Ξερει ο προφεσορ…
Nα συλληφθει ο κυριος γιατι ειναι επικινδυνος.Επισης το μιασμα επανω σου μεγαλε αν συλληφθει ολη η τρομοκρατικη ομαδα εξαιτιας σου…να το ξερεις.
Στα δειγματα του myspace καταλαβα οτι underground κλασσικες μουσικες εχουν φορεσει ροκ μανδυα και πρεπει να βρω ευκαιρια να τους δω καποτε live αυτους τους τυπους…μου κινησαν τρομερα την περιεργεια.8O
ΤERROR8O
Πέρα από τα ψαγμένα, να πω ότι αυτή τη στιγμή ακούω το τελευταίο των incubus: light grenades και είναι πάρα πολύ καλό!8)
Xαμαιλεοντες…Γουσταρω την παραφραση της λεξης Αnomaly8O
Πράγματι! Και φοβερό τραγούδι επίσης… Κάτι μου θυμίζει όμως σε ένα σημείο και εδώ και κανά μήνα προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιο τραγούδι έχω ακούσει κάτι παρόμοιο αλλά δε μου έρχεται!#-o
Tωρα που το λες εχεις δικιο…θα το ξανακουσω αυριο μπας και δουλεψει το database και μου κανει pop up . Ωραια μπαντα και πιστευω ειναι απο τους πιο ωριμους δισκους τους. Αγαπημενο τραγουδι τους παραμενει το Drive…
Εμένα το megalomaniac με το υπέροχο video clip…
Καλά με τόσο μεγάλο database θα θες πολύ υψηλή RAM για να τα βγάλεις πέρα!
Aσε αδερφε αρχιζει και τα παιζει και θα θελω αλλαγη processor σε λιγο…Κοιτα εχουμε ενα ενζυμο το οποιο ειναι υπευθυνο για την μνημη μας και συναμα πεταει αχρηστες πληροφοριες για να εισαγουμε καινουριες. Ε,η παραγωγη του οσο μεγαλωνουμε αρχιζει και μειωνεται :lol:
Μπας και λέτε στην αρχή που θυμίζει λίγο (δεν είναι όμως ακριβώς ίδιο) το All Along the watchtower?
Εμένα αυτό μου είχε έρθει στο μυαλό, αλλά δεν είναι τα ίδια νομίζω…
:lol:
καλα, στο mekapses yitonissa στο τελος που μπαινουν οι κιθαρες (απο heavy μεχρι funk) τα σπαει, χεχε
παντως εχουν φαση γιατι τη μια παιζουν παραδοσιακα ελληνικα/ανατολιτικα και την αλλη “μπλακ” μεταλ οπως πχ στο “The Silent Elk Of Yesterday” (τραγουδαρα, check it out).
hokam, υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να σου αρεσουν κι αυτοι:
Alamaailman Vasarat
http://www.myspace.com/alamaailmanvasaratofficial
καπως πιο μακρια απο το rock γενικα, αλλα ok…
και αν θελετε και κατι για να γελασετε… ακουστε την διασκευη των Carnival In Coal στο fucking hostile των pantera… δυστυχως δεν εχω link και στο myspace τους (http://www.myspace.com/carnivalincoal) εχει μονο την διασκευη τους στο παλιο ντισκοειδες τραγουδι “Maniac”. κι αυτη ομως εχει γελιο οποτε go go go.
dazmaniak οντως ειναι καλο που υπαρχουν τετοια γουστα στο φορουμ… δεν του φαινοταν…
μηπως εχεις τιποτα στη συλλογη σου που να μοιαζει με τους miasma , τουλαχιστον στο feeling, ή μπα…;
απο incubus μια και το φερε η κουβεντα, ακουω τωρα τελευταια το s.c.i.e.n.c.e. καλο, πολυ καλο σιντι…
το light grenades δεν μου πολυαρεσε αν και δεν το ακουσα και πολυ… στο μελλον ισως…
Θα σου απαντησω ως εξης για το feeling που μου εβγαλε το Asmodius Arise των Μiasma ?
Bρισκομαι στα γυρισματα του Eyes Wide Shut και ειμαι στην εισοδο του chateau και οι τυποι στην πορτα με ρωτανε το password και εγω τους λεω την υπογραφη σου αντι για το Fidelio και με αφηνουν να περασω προσκυνωντας με!
Προχωραω στα ενδοτερα και βλεπω το σετ που εχει στησει οχι ο συγχωρεμενος Stanley αλλα ο Τinto Brass ο οποιος εχει δωσει εναρξη για γυρισμα ομαδικου… τυπου Καλιγουλα υπο την μουσικη υποκρουση ενος τυπου στο οργανο ονοματι Bach ο οποιος στην φαση ειναι υπο την επιρρεια λαβδανου!
Ο Bach λοιπον μου ερχεται στο μυαλο κατευθειαν και σε παρακαλω πες μου ετσι πληροφοριακα αν ειναι ολο το αλμπουμ ετσι καθως και αν εχεις κι αλλο σε αυτο γιατι τα γονατακια μου γδαρθηκαν απο τις επικυψεις?
PS: Πρεπει να πω στις ιδιοκτητριες ενος chateau στο Roermond της Ολλανδιας οτι τους βρηκα το τελειο soundtrack για τις καταστασεις τους εκει?Τωρα ασε με αγορι μου να συνεχισω το πακεταρισμα μου γιατι δεν με βλεπω να φευγω ?
PS2:Mε βλεπω για κανενα supersonic festival?
PS3: Σε avant-garde καταστασεις παιζει καλα ο Hokam8O …
ΤERROR8O
ώρα για προτασεις.8)
Oceansize: http://www.myspace.com/oceansizeuk
“Oceansize are a five-piece progressive rock group based in Manchester, England. Formed in 1998”
"some claiming them to be one of the most prevalent modern progressive rock bands of late. Influences range from The Beach Boys and Black Sabbath to Can, Cardiacs, Jane’s Addiction, The Verve, Swervedriver, Tool and Tortoise. Some have compared their sound to Pink Floyd, another strong influence, as well as Mogwai and My Bloody Valentine.
Despite being labelled sometimes as a progressive band and sometimes as an indie band, Oceansize are in fact very varied in their music, with songs ranging from acoustic ballads to distorted heavy metal, frequently combining the two. The driving force behind the band is arguably the deeply poetic lyrics of frontman Vennart, although given his deliberately underwhelming studio vocals this is not immediately apparent."
βασικά είναι ένα alternative-meets-ψυχεδέλεια-meets-tool. το μετροπολις εχει το Everyone Into Position (artwork by Seth) στα 8.90 και σπερνει.
το ειχα κοπια και εννοειται πως το αγορασα…το εξωφυλλο επισης τα σπαει…
Victory At Sea: http://www.myspace.com/victoryatseamusic
παιζουν ενα στυλακι indie rock βασισμενο σε πιανακι. μουσικη για χαλαρη μεν φαση, αλλα οχι τοσο μελαγχολικη οσο θα περιμενε κανεις. προσωπικα τους γουσταρω αρκετα. το myspace εχει 4 κομματια για download, και κριμα που δε βαλανε την κομματαρα το Cecille (επος, επος!) Μπρός!
Opus Dai: http://www.myspace.com/opusdai
alternative-meets-indie-meets-ψιλοκαφριλέ ξεσπασματα-meets-κάποια λιιιγα prog σημεια.
ακουστε μια το “Rain”. τρελή κομματαρα. το χω στο playlist στο repeat στο πολυ ανετο. πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση συγκροτηματος που τράβηξε την προσοχή μου αρχικα απο το live EP τους.
γκουχ, γκουχ!
Transcending Bizarre?: http://www.myspace.com/transcendingbizarre
avant-garde/industrial/post-black. αν και καμια επαφη με alternative, βαζω μια σφήνα:p
και ειναι ελληνες. θεσσαλονικείς για την ακριβεια. ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εδω μεσα τους ξερουν, και αν δε τους ξερουν,να τους μαθουν ΤΩΡΑ! ουγκ!
το πρωτο ηταν ασυλληπτη δισκαρα. οταν μου λεγαν οτι βγηκε απο ελλαδα, βασικα με ειχαν πιασει τα γελια επειδη το θεωρησα καλο ανεκδοτο…
το four scissors κανει τρυφερο ερωτα και ανελεητα μαλιστα:p περιμενω να βγει το δευτερο πως και πως! απο myspace δεν ακουγονται τοσο καλα τα κομματια, αλλα ειναι μια καλη γευση.
:bow2: :respect:
Super support για μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ μπαντα,με τον τελευταιο της δισκο(το princess Alice and the broken arrow)να φερνει στο νου το αριστουργηματικο On a storytellers night.
Οι Opus Dai με τρομοκρατησαν την ωρα που επινα το πρωινο(μεσημεριανο) μου καφεδακι.Το τοπικ που θα κανεις για την ακατανομαστη Καναδεζα,ατιμε Al-Dazeera,πλησιαζει απειλητικα.:lol: (Και συ prog τεκνον Βρουτε??)
Τα υπολοιπα(επειδη παλι μαζευτηκαν πολλα βλεπω!!)θα προσπαθησω να τ ακουσω το συντομοτερο.:?
TERROR8O
Επιτελους καποιος εβαλε στην θεση του τον … τον Τανζανο που εβριζε το τελευταιο αλμπουμ των Magnum.
Oσο για την ακατανομαστη αυτο δεν προκειται να γινει ποτε . Πρωτα θα πεθανω και μετα θα πω καλη κουβεντα…Διαλεξε κατι αλλο και πιστεψε με εδειξα λιγο πριν οτι οι ρωγες ειναι softcore. :hippy:
Ρε συ απο το Joe’s garage δεν εβλεπες αυτους τους Θεσσαλονικεις που μας εκανε ρομπα ο Angmar; Τι στα διαλα , τσαμπα σε εκθειαζα; Mονο τους Ηokam’sRazor ξερεις στο Salonica [-X
Γαμω την καμπια μου γαμω…8O
Ουστ ρε και σε εντιτ μορφη!!!
Ι’m not worthy!:yesmaster:
Aστα,ο Central Scrutinizer εχει περιορισει την δυνατοτητα δρασης μου μεσα στο μικρο μου Garage. .Εκτος απ τους τρισαθλιους Ηοkam’s κατι,πως τους λενε ξερω και “μερικους” αλλους,αλλα κι αυτοι ειναι υπο περιορισμο απο κατι δορυφορους που χουν πεσει πανω τους.8O
Τι ηθελες τις τρομοκρατικες αναφορες ; Νομιζεις οτι οι Αμερικανοι τρωνε κουτοχορτο ρε αθλιε Ζappoplikte που με ξευτιλησες στα ματια του εδιτορ!
Ελπιζω να ψαξει ο Stars κι αλλο τετοιο …we 're counting on you mate!
Ο Seth πρέπει να αρχίσει να δουλεύει σε καινούρια μοτίβα όσον αφορά τα εξώφυλλα γιατί έχει καταντήσει τρομερά ανιαρός…