Αlternative κυκλοφοριες

Ακόμα ένα group άξιο αναφοράς (συγνώμη βέβαια αν έχει αναφερθεί) είναι οι πάρα πολυ καλοί αμερικάνοι Windmills By The Ocean με το self titled ντεμπούτο τους του 2006. Όμορφο ταξιδιάριο Post Rock που φαίρνει στο μυαλό Isis, Pelican, Red Sparowes… Σίγουρα αξίζει μια αυτιά διότι για ντεμπούτο Album είναι πραγματικά πολύ καλό και πιστεύω ότι θα απασχολήσουν (αν όχι πρωταγωνιστήσουν) στη σκηνή τα επόμενα χρόνια. Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά ο χρόνος θα δείξει…

Δεν ειναι να αφησεις τους ποστροκαδες ελευθερους τελικα :lol: Εκει που κατοικεις αρχηγε βρεχει καθολου; Δεν βλεπω να δουλεψε το death ηχοσοκ:lol:
Just terrorizing8O

Επίσης μία πολυ μεγάλη groupara που φλερτάρει εκτός απο post rock ήχους αλλά και με sludge, doom κλπ είναι οι Mouth Of The Architect με δύο δισκάρες (ντεμπούτο το 2005 με το album Time And Withering και το 2006 με το καταπληκτικό The Ties That Blind) και ένα split του 2006 με τους Kenoma.

Ναι μια καταιγιδούλα μικρή θα ήταν ότι πρέπει τωρα γιατί εχω καταντήσει σαν τον γκρινιάρη απο τα στρουμφάκια να φωνάζω “Μου την δίνει η Ζέστη!!!” :lol: το ηχοσόκ συνεχίζεται με Dying Fetus και Bolt Thrower (the IVth Crusade) άλλα το μόνο που καταφέρνει είναι να με πορώσει τοοοσο που να θέλω πάλι το post rock μου για να επιστρέψω στην πραγματικότητα…

Το ερώτημα είναι πάντως: Koumpi Or Not Koumpi?

Και επειδή πήρα φόρα πρέπει να αναφέρω και ένα καταπληκτικό Album που αξίζει την προσοχή σας απο τους Καναδους(!!!) Destroyalldreamers το full length album του 2004 A Coeur Léger Sommeil Sanglant… ιδανικό για οδήγηση σε καλοκαιρινό βραδυνό… (άσχετό αλλά αυτό μου ήρθε…)

Φιλτατε Memnoch θερμη παρακληση,επειδη ολα αυτα που ποσταρεις φαινονται ενδιαφεροντα και θα ενδιαφερουν χαλαρα αρκετους,μηπως θα γινοταν να βαζεις και κανα λινκ για Myspace ή καποιο official site(αν υπαρχει!),γιατι με την πληθωρα οσων προτεινονται καθημερινα χανεται η μπαλα?Thanx!:slight_smile:

Ναι έχεις δίκιο αλλά απλά κοιτάω την δισκογραφία μου και τι παίζει τώρα τελευταία πιο πολύ στο Everyday Soundtrack μου…αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω χρόνο να ψάξω στο Myspace και αν είναι τόσος κόπος για κάποιον να ενδιαφερθεί να αρχίσω να postάρω και τα Link. όλα τα συγκροτήματα που έχω αναφέρει είναι ενεργά και σε δισκογραφικές και δεν είναι τίποτα δύσκολο να googlάρεις. Νόμιζα ότι τα Links είναι για νέα συγκροτήματα που ακόμα δεν έχουν υπογράψει… Nevermind θα αρχίσω απο δω και πέρα. Thanx για το σχόλιο. Η μουσική είναι άπειρη… Ο χρόνος όχι.:stuck_out_tongue:

ΛΟΛ! που τετοια τυχη! τα εχω ακουσει σε λαιβ τηλεοπτικη μεταδοση το 2002!:lol: τα παλια ειναι πιο τρου οπως και να το κανουμε ομως…:lol:

χμ. αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και θα βγουμε οφ τοπικ. απλα ακομα και στη μουσική μας, το 90% την ειδαν μεταλ μαστερς επειδη κατεβασαν 500 δισκους, ενω εγω εκανα το σκατο μου παξιμαδι για να παω σε καποια λαιβ και να αγορασω καποια cd (και ακομα το κανω).

παλια daz πηγαινες σε λαιβ και γνωριζες κοσμο. σημερα σε κοινανε στο στυλ “τωρα φιλαρακου ποιος εισαι εσυ, και γιατι μου μιλας τωρα;”. η μυτη σηκωθηκε τοσο που ειναι ετοιμη να σπασει επειδη φτανει το ταβανι…

μουσικη παιδεια πλεον στην ελλαδα δεν υπαρχει, ουτε καν στο ροκ/μεταλ ηχο. οι περισσοτεροι δε ψαχνονται, και αυτοι που το κανουν ειναι ψωνακια του κερατα. εξαιρεσεις φυσικα υπαρχουν, και πολλες ευτυχως γραφουν σε αυτο το φορουμ.

το πιο σημαντικο ειναι οτι πολλοι που γραφουν σε zines και εντυπα την εχουν δει ακομα πιο πολυ επειδη η γνωμη τους υπαρχει εγγραφη. θεωρω τον εαυτο μου πολυ καλυτερο τους, επειδη αυτοι σταματησαν να ειναι οπαδοι, ενω εγω ειμαι πιο κ**λωμένος απο ποτε με αυτη τη μουσική.

κριμα. καραγκιοζιά στο μεγιστο. αυτα τα λεω για τα ατομα που λες οτι ειδες στο αν, αφου ηδη μπορω να σκεφτω πολλους απο αυτους που λεω οτι ηταν εκει εκεινη τη βραδια…

ον τοπικ:

ARK: http://www.myspace.com/arkburnthesun

ανετα το burn the sun ειναι στους αγαπημενους μου δισκους. progressivades με τον κιθαριστα των conception και τον jorn lande στη φωνη στην καλυτερη ερμηνεια του.

αν και πολλοι εδω ηδη τους ξερουν…ρισπεκτ μπαντα. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΠΕΚΤ! :bow2:

Στο πρωτο δεν θα επιμεινω…Εσυ θα ξερεις καλυτερα για να το λες. Αλλωστε τους εχεις φαει στη μαπα. Εγω δεν γνωρισα κανενα γιατι ειχα στραμενη την προσοχη μου στο χασιμο .

Στο δευτερο εισαι μεγαλος αλητης που το ανεφερες, αγκρρρ!!! Απο κει ξεκινησαμε μου φαινεται και εκει θα καταληξουμε παλι. Eιδικα σε αυτο το αλμπουμιδι κανουνε παπαδες , εχουν καλεσει ολη την αρχιεπισκοπη και τον Χριστοδουλο και πινουν βοτκα γιατι εκανε κρυο στο studio . Α πα πα…οχι οτι και το can’t let go δεν ηταν απιστευτη κομματαρα με ενα ρυθμικο κατευθειαν απο την κολαση…

Eπειδη χρωσταω στον Hokam να εκτισω μια τιμωρια (ημουν Βρουτος) θα τηρησω το καταστατικο του club (αν δεν το τηρησω εγω ποιος θα το κανει). Επειδη λοιπον δεν μπορω να προφερω καν το ονομα της καμπιας διαλεξα στα πεταχτα οχι ενα αλλα τρια ονοματα να εκθειασω και να γραψω ετσι το τελευταιο μου ποστ. So here it is…

http://www.youtube.com/results?search_query=you+spin+me+round&search=Search . Aυτο το υπερτατο γκρουπ ανοιξε τον δρομο σε ολα τα industrial / gothic / death / doom συγκροτηματα με συνεπεια να φερει επανασταση στην μουσικη μας και να την εκτοξευσει χωρις επιστροφη θα ελεγα…

http://www.youtube.com/watch?v=ipZDG6__Zfc . Εδω μιλαμε για την μητερα ολων των alternative , post anything , experimental συγκροτηματων που την εποχη που βγηκε σαρωσε στο περασμα του ολους τους ψαγμενους κριτικους παγκοσμιως…

http://www.youtube.com/watch?v=y7twxFSKyTQ . Εδω μιλαμε για την αρχη του art rock / progressive / jazz/ fusion /aor /hard rock / metal/ epic /symphonic και βαριεμαι αλλα ειδη γιατι τα λογια περιττευουν οταν αναφερομαστε στην αρχη του ηχου που αγαπαμε…

TERROR8O CLUB ROCK ON …KEEP SCARING PEOPLE :metal:

8O Sometimes The Truth MUST remain Burried!!!8O

(Just Kidding…)

Καλά ρε Daz… Ιντερνετ έχει και το Αμέρικα… Μη ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω αν είναι… Εκτός αν φοβάσαι μη σε εντοπίσει η SIA εκεί που θα είσαι!!!

8O 8O 8O 8O 8O

Πλεον οχι απλα εξετεισες την ποινη σου,αλλα υπερεβης εαυτον!!!Τιμητικη αδεια απ ολο το κλαμπ να ποσταρεις ο.τι κι αν υπαρχει εκει στα εγκατα του μυαλου σου!!!:lol:

Βεβαια ε[ειδη κατι τετοιο δεν μπορει να μεινει αναπαντητο,θα ριξω τους 2 ανθρωπους που αλλαξαν τον ρου της μουσικης Ιστοριας.Ειναι υπερανω ειδων και ταμπελων!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JI3kZpDyqEE(Bluezlick αυτο ειναι ΒLUES!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=7Qw5bKTBQE4

:offtopic: βγηκα αιμ σορ!

on topic!

Ξεχωρισα Neon Horse,Candlebox,Polyphonic Spree,(οι τυποι αν βαρεθουν στην προβα χαλαρα αρχιζουν μια μπαλιτσα με εντεκαδες και περισσευει και για διαιτησια!)
Οι 30 seconds to Mars ειναι πλεον αγαπημενοι…
O Tiersen εντυπωσιακος!
Για τους Αrk και ειδικα για τον Ostby ο,τι και να πω λιγο θα ναι.Μιλαμε για πολυ παραγνωρισμενο κιθαριστα,με εξωγηινο παιξιμο(της μεγαλης του Al di Meola σχολης).Εκεινο ειδικα το σολο του Macaluso(αλλος θεος)στο Heal The Waters που καταληγει στο ριξιμο ενος κερματος μ αφηνει ακομα μ@@ακα καθε φορα που το ακουω.

Τerror!!!8O

Και επειδή θέλω να προλάβω μερικούς που θα ανακάλυπταν σύντομα αυτήν την μπάντα:

MONKEY3

Άκουσα όλο το 39 laps και ομολογώ πως αν έκανα λίστα με τα 10 καλύτερα άλμπουμς που άκουσα φέτος το Monkey3 - 39 laps είναι μέσα χαλαρά.

Άκουστε το 1ο κομμάτι τους στο myspace και είναι σαν να παντρεύεται η post-rock με τους Tool !!!

Περιμένω τις ευχαριστίες σας μετα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8)

Και βλέπω πως η ομάδα μας πληθαίνει. Πολύ καλό αυτό. 8)

Eπειδη αυθαδιασες παρε αυτο και μην με προκαλειτε αλλο γιατι δεν ξερετε οτι εχτε μπλεξει με ατομο που εχει εκπαιδευση απο ΣΙΑ και ΣΙΑ ΦΑΡΑΚΗ 8O Επισης μιλησες για το heal the waters γι αυτο…

Εντάξει, έχει συνουσιασθεί ο Δίας εδώ μέσα. Να δω πότε θα τα ακούσω όλα αυτά. :-s
ΑΛΗΤΕΣ!

Χάχαχαχαχα ποτέ δεν θα σου έπαιρνα την τιμή να παρουσιάσω εγώ αυτήν την μπάντα:p

Κάτσε να ακούσω όλο το δίσκο! Η μ@λ@κία είναι πως με τόσα καινούρια καλά ακούσματα πέπει να βάλω dvd player στο αμάξι!!!

Όπως και να χει σε πρόλαβα.:stuck_out_tongue: :smiley: Είναι η ανασφάλεια μου όταν “συναγωνίζομαι” με καλύτερους πάνω στο είδος. :stuck_out_tongue: :oops: (Το έσωσα?:smiley: ?)

Έχουμε να μάθουμε πολλά πράματα από αυτό το thread.
:roll:

Ένα μικρό απόσπασμα από την συναυλία των Crippled Black Phoenix στο An από ένα κινητό…:
http://www.sendspace.com/file/v2mmw4

Και επειδή έμεινα λ@λ@κας με την καινούρια ταινία του Darren Aronofsky - The Fountain το soundtrack είναι εκπληκτικό! Clint Mansell Feat. Kronos Quartet And Mogwai - The Fountain Μόνο ο τίτλος και ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί τα λέι ΟΛΑ! Δείτε την ταινία ακούστε το soundtrack! Eίναι ακόμα ένα must… Χαλαρά στην Top List Του 2007…

στα top του 2006 εννοεις, και συμφωνω μαζι σου απολυτα. ειναι δισκαρα το ατιμο… :slight_smile: