προς Daz. προσεξα τους Red σημερα που μου ειχες αναφερει παλαιότερα. απλα :bow2: και δηλώνω πως σιγα - σιγά θα ακούσω όλες σου τις προτάσεις σε αυτο το τοπικ.
μιας και θα μας την κανεις λαχείο, ειπα να κρατησω μια υποσχεση:p . σου χα πει οτι θα σου βρισκα smiley παππου με μαγκούρα.
Από τις λίγες προτάσεις δίσκων που πρόλαβα να ακούσω ως τώρα και μου κάναν καλή εντυπωση είναι οι The Giants και ο Emerson Hart (thanks to Daz)
και
το soundtrack του The Fountain (thanks to Memnoch).
Αλλά εδώ και μια βδομαδα ακούω κάθε πρωί τους Monkey3! ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ!8)
Λοιπον 2 παρομοια ηχητικα γκρουπ για τη συνεχεια.Δεν θυμαμαι αν τους δευτερους τους εχουμε αναφερει ξανα στο τοπικ,αλλα πως να θυμαμαι???
Λοιπον οι πρωτοι απ το Αμβουργο,λεγονται Sylvan και παιζουν μελωδικο prog/alternative/δεν τα παω καλα με τις ταμπελες/folk.Eχουν καινουριο ωραιο δισκακι.
Οι δευτεροι σαφως πιο γνωστοι,ανηκουν στην Inside Out,λεγονται Pure Reason Revolution.Αν τους ξαναποσταρε καποιος ή εγω my humble apologies!8) .Για οσους γουσταρουν Blackfield ειναι ο,τι πρεπει…
Πολύ καλοί οι άνθρωποι.Ευρηματικότητα και φαντασία στο full.Πρώτη φορά είδα τον όρο Breakcore.Γαμάτος συνδυασμός.
(Η φωτογραφία με το κοριτσάκι με ξίνισε λίγο)
PS: Οτι να ναι με λιγα λογια , σκεφτομουν ονομα και κατευθειαν εψαχνα myspace οποτε μην παρεξηγειτε?Αν ειπα κανενα που ειπαμε παλι, βαρατε τον Hokam που ειπε να ποσταρω οτι μου ερχεται στο μυαλο…Keep your heads up guys .
drone/doom-άδες, πρωτοποροι στο χωρο. σε αυτο ομως εχουν ελαφρυνει το φορτιο, και ειναι πιο χαλαρες οι διαθεσεις του. το πηρα προμο, εκανα διθυραμβικο ριβιου και άλλα δε λεω. αν εχει κανενα κομματι απο δαυτο στο myspace τσεκαρετε…
b) Russian Circles
σας τα χω πρηξει και θα το ξαναπω. δε νομιζω να εχουν βγει πολλα κομματια το 2006 σαν το death rides a horse. ασυλληπτο δισκακι, ντεμπουτο που σου δινει τη μασελα στο χερι και εγω το εβαλα αρκετα ψηλα στη δεκαδα με τα best 2006. isis meets mastodon με πολυ ολιγον tool σε νοοτροπια.
(ακουω το death rides a horse τωρα και παθαινω το ιδιο σοκ με οτα τους πρωτοακουσα…)
(LOL! παιζει να μην εχουν myspace. δε το βρηκα με τιποτα…)
anyway, το δισκακι αυτο ειναι στη σφαιρα του post, και μοιραζει πασατεμπο και σπορους καθως σπερνει ανελεητα. τσεκαρετε οπωσδηποτε. δεν ειναι τυπικο ποστ, και γιαυτο το γουσταρα καργα.
Eιχα γραψει ενα καρο πραγματα και κολλησε και τωρα ξαναγραφω…fuck it anyway. Daz αυριο πεταει μεσω Ολλανδιας (σταση δυο ημερων Hokam:wink: )
@Angmar…Ακου πρωτα Mayan Factor που ειναι ψαγμενοι unplugged , alternative Linkin Park . Στο Malval επειμενεις; να το ξανακουσω; Μου αρεσει που ειμασταν και οι δυο σεμνοι με το manipulator που εχει στιγμες που ανετα θα κανουν τους Mastodon να πανε στην ποπ σκηνη:lol:
Ωραιο smiley king:lol:
@Cozy…Εχει πολλα για σενα μεσα. Ακου οπωσδηποτε Saybian ενα 17λεπτο hidden track. Το δικο μου αγαπημενο κομματι αν αναρωτιεσαι ειναι το window (τι κομματι ρε π…τη μου) απο το γκρουπ που λες οτι σε κερδισε τελευταια. Εχασα το birthday …sorry m8. Να εισαι καλα ψηλε και αερινε τυπε(εστι λεει ο Κομης…κατι σαν Danny Carey;) Ivory ρεεε! Αντε και Praying Mantis8O
@Stars…Aκομα σε προσκυνω για Miasma .
@Trustno…Oι CBP εχουν υλικο για τριλογια…stay tuned. Α, το συγκροτημα που ειπες δεν ειναι the Giants αλλα Under The Influence Of Giants.
@Hokam…Σε βλεπω αληταρα τρομοκρατεις ακομα με T-erroristic προτασεις 8O . Eχει και για σενα υλικο μεσα και εχω τσεκαρει το 90% καλα. Επισης ξεχασα Our Lady Piece αλλα ασε καλυτερα να τελειωνω… Πολλα δεν φαινονται ολα στο myspace . Αν δεν ηξερες τους Paatos θα σου φυγει ο paatos σου8O . Ασε ησυχους τους ρινοκερους αλητη σε βλεπω. Επισης ειδες τι εγκρατης ειμαι που δεν προτεινα ποτε τους δικους μου και ουτε τωρα θα το κανω ειναι για λιγους:roll:
Οι προτασεις εχουν απο metal /metacore/alternative/folk/trip hop/post grunge/poser/classic rock/prog/christian / modern rock/emo και εκτος βεβαια απο post rock που βλεπω βαρανε αλλοι μια χαρα8O .
ROCK THE FUCK ON…UUGH:metal: …I’ll miss this joint.
Μια τελευταια σταση ανεμελιας πριν τα νεα επεισοδια του πρακτορα ΘουΒου . Πολυ αγαπημενα μου τα τελευταια που προτεινες . Α, ξεχασα να σου πω οτι μετα απο την αρνηση σου να ανακυρηξεις το μεγιστο συγκροτημα ως το καλυτερο εδωσα εντολη και τα καζανια ξανα αναψανε . Επισης γιατι ακους συστηματικο χαος οταν το χαος ειναι ενα και απολυτο και δεν χωρανε συμβιβασμοι…Eπισης ειναι καιρος να μου δωσεις το ονομα του γκριζομαλλη τυπου με μπλουζα DT απο την οργανωση σου . Εχω να του πω δυο λογακια περι νοστιμου φαγητου
Επειδη αφενος προσδιοριζεται ως συστηματικο το απροσδιοριστο και αποκτα αυτην την ιδιοτητα,χωρις ωστοσο να χανεται η ελευθερια του χαους που γεννα τη φαντασια…(τι ειπα παλι…:lol: :lol: :lol: ) και αφετερου επειδη οι Theater ειναι η μεγιστη μπαντα του γαλαξια και καθε που βγαζουν δισκο μια πολικη αρκουδα σκοτωνει εναν βακαλαο Βουργουνδιας,αυτο το σοφο ψαρι.(θεωρια του χαους σε εφαρμογη! )
Περα απο τους υπερτατους θεους Massive Attack , Portishead(απο τους πλεον αγαπημενους μου καλλιτεχνες) υπαρχει και διαφορετικο στυλακι σαν τους Κarmacoda καπου εκει μεσα .
Οι Crippled Black Phoenix ειχαν παραγωγο ποιον απο Portishead;(κουιζ)