Kαταρχην θεωρω το mezzanine ως ενα απο τα πιο ιδιοφυη αλμπουμ ολων των εποχων . Με Massive εχω τρελα…
Οσο για Portishead για οσους δεν ξερουν …http://www.myspace.com/PORTISHEADALBUM3 (μεχρι και greek jam υπαρχει) 8O . Μιλαμε το Bristol γ…ει8O
Πρέπει να πάρω μία πιστωτική για να παραγγέλνω μέσω ίντερνετ. Για κάτι τέτοια μου λείπουν τα booklets ρε γαμώτο…
Προχθές γύρισα όλα τα δισκοπωλεία του κέντρου και δεν έβρισκα τίποτα από αυτά που ήθελα. Πρέπει να διαδοθεί το thread μπας και φέρουν τίποτα από αυτά που έχουν προταθεί εδώ μέσα και στα δισκοπωλεία. Όταν ζήταγα Mute Math με κοίταζαν λες και τους εξηγούσα τη θεωρία του χάους…:lol:
Aυτον δεν θα τον μαγειρεψουμε , το πολυ πολυ να τον προσκυνησουμε :bow2: :papas:
Aκριβως το ιδιο ειχα παθει προχθες!!!
Α ρε Daz,τρομοκρατησες αθελα(?)σου τους υπαλληλους των δισκοπωλειων!!χεχεχε
Spread the Thread!!!
Μα και ο Plant, που έβγαλε το δίσκο με τους Strange Sensation, κάμποσοι εκεί μέσα έχουν θητεύσει στα παραπάνω group.
Το Dummy είναι έπος, το Blue Lines πρωτοπόρος, το Mezzanine η κορυφή και το "You All Look the same to me " (Archive) άξιος συνεχιστής των γιγάντων που ανέφερεςι (ειδικά κάτι 15λεπτες versions του Again που παίζουν μόνο στα live και σου παίρνουν το μυαλό για κάτι εβδομάδες όταν τους δεις!!! )
Mονο στα Cozy Records my dear… Α, μια αφιερωση στον Hokam που παιζουν οι Mute Math ρεγκε:lol: (δικο τους παντα)…
:bow2: :bow2: :bow2: Tο again το θεωρω απο τα καλυτερα κομματια της δεκαετιας αλλα εχω κολλημα με Floyd(τι να κανω)…
Αυτό το έχω ακόμα απορία… Εγώ, το Peculiar people, πώς σκατά το ήξερα πριν το προτείνεις στον Angmar?
PS. από το EP τους, το reset είναι ήδη μακράν το πιο αγαπημένο!!! http://www.youtube.com/watch?v=K6FUDOV9Glo
Εισαι αρχοντας!
Ρεγκε μαλλον μονο απ αυτους και τους Ozric Tentacles αντεχω πλεον…
ψάξε τις 15λεπτες live versions του. Κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Κάποτε είχα και εγώ μία, αλλά κατάφερα να τη διαγράψω… Με έψησες πάλι!!! Πάω να τη ξαναβρώ!!!8) 8)
Προφανως με διαβαζες κατι μηνες τωρα μωρο μου…
Aπο Police και Clash τιποτα;
Καλά το chaos πολύ κόλλημα λέμε!!8)
τους είχα πρωτοακούσει όταν τους είχες πει σε Angmar και αυτός είχε αντιπροτείνει Spill Canvas. Και τότε όταν πρωτοάκουσα το EP τους, έμεινα κάγκελο, γιατί το γνώριζα το κομμάτι… Τέλος πάντων, σταματώ γιατί από τις λίστες τρομοκρατών θα μας πάνε στα X-Files τελικά!!!:lol: :lol:
Μπαααα…:?
Δεν τρελαινομαι με κανενα απ τα 2 γκρουπ.Αν και οι Police μ αρεσουν περισσοτερο σε σχεση με τους αλλους.
Eιναι τελειως Police το ασμα…Αγορινα σου αφησα Saosin και καναδυο αυθεντικα emo…συν αλλα.
Ηταν της εποχης μου αυτοι αγορινα…Εγω τους εχω λειωσει.
Από την άλλη Κυριακή θα τσεκάρω όλα τα προτεινόμενα του προηγούμενου 15ημέρου… Μέχρι τότε έχω κάτι δουλειές (theater,rush,symphony x, allen-lande,paradise lost,candlemass…)
Eκτος απο τους τελευταιους που δεν εχω ακουσει ποτε οι αλλοι κατι λενε…
Λογικο ειναι ρε συ! Η εποχη σου γενικα εχει βγαλει αριστουργηματα…