Αlternative κυκλοφοριες

Eπειδη πιασαμε το θεμα Floyd το again που λεει ο Karvou μου βγαζει τρελο feeling απο Floyd καθως επισης και το daddy’s is in the doldrums(καπως ετσι απο τον τελευταιο των Secret Machines που εχω εκει μεσα) μου βγαζει ενα συγχρονο feeling της Πομπηιας (αυτο το ειπα σε εναν εδιτορ και ελπιζω να σκεφτει το ιδιο οταν το ακουσει)…

Πραγματι το again ειναι εντελως Floyd!Οταν το ειχα πρωτακουσει ειχα μεινει μ@λ@κ@ς!8O

χαχαχαχα

Σίγουρα!!! :lol: :lol: :lol:

Φέτος στεναχωρήθηκα που δε τους είδα τους Archive ζωντανά όταν ήρθαν. Τους είχα δει όταν προμόταραν το Noise και είχα μείνει μ-αλ-ά-κ-α-ς. Απίστευτη ενέργεια στη σκηνή και τρελή πόρωση στο κοινό. Από τα αγαπημένα μου live… (Είχαν και το νέο τους τραγουδιστή που μεταλίζει στη φωνή και τα δίνει όλα, όχι σαν τον προηγούμενο που ήταν στο κόσμο του…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Σαν τους Floyd και αυτοί, άλλαξαν τραγουδιστή (που παίζει και κιθάρα) γιατί ο παλιός ήταν πάντα μαστούρα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Aσε γιγαντα ο πατερας μου στο σπιτι επαιζε Floyd , Zappa , Kaleidoscope , Cream , Crimson κλπ και εγω μετα τον Nugent αρχισα να εχω λιγο balance γιατι ηταν λιγο μονοπλευρα τα πραγματα

Και για να μη ξεχνιομαστε…

Wicked Minds απο Ιταλια…Τσεκαρετε το “Witchflower”

Oπως ελεγε και ο μεγαλος Bill Hicks η μαστουρα ηταν υπευθυνη για τις ωραιοτερες μουσικες που εχουμε ακουσει…

8O 8O 8O

Aυτο θα πει σωστη διαπαιδαγωγηση!!Εμενα στο σπιτι ακουγαν Παριο και Μαρινελλα,αλλα τη γλιτωσα,το πώς δεν το χω καταλαβει ακομα!:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: Σωστός!!!

Εξάλλου, μέχρι και οι Εκκλησιαστικοί ύμνοι με… λιβάνι φτιάχτηκαν!!!:wink: :wink: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Aπαντηση…http://www.myspace.com/magicpiehome

To Again είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια ever!! :respect:

Παιδια τοσοι Floyd ακιες μαζευτηκανε βλεπω να σκει μυτη ο Bluezlick και να μας τα χωνει…

HOKAM 8O 8O 8O Tι ειναι αυτοι οι Ιταλοι ρε δικε μουυυυυυυ:hippy: Βλεπω να ερχεται ο γερος μου απο τον αλλο κοσμο να ροκαρει…:cry:

Ασε εχω παθει πλακα…Και μαζι με το cdακι(το τελευταιο τους αν θυμαμαι καλα) εχει και dvd με διαφορα καλουδια!:smiley:
Τον λατρευω αυτον τον ηχο ρε προεδρε…μαλλον ημουν χιππης στην προηγουμενη ζωη μου,δεν εξηγειται αλλιως!!:stuck_out_tongue:

Tι να σου πω…ηταν σαν να μπηκε τραινο στον κ…ο μου, για τετοιο βιασμο μιλαμε…Για το τελος το φιλαγες ρε κουφαλααααα!!!8O ΤΕRROR 8O

Παρομοιοι(για μενα ελαφρως καλυτεροι)ειναι και οι Βιg Elf τους οποιους ειχα ποσταρει καποιες σελιδες πιο πριν!Λστρειες!To Hex πρεπει να το ακουγα κανα 2 φορες τη μερα περυσι…Εχουν και καρτα floyd επιρροες που λεγαμε!!:smiley:

Τσεκαρε και τα βιντεακια…το Madhatter θα ειναι ενα ακομα τρενο για αποψε…:stuck_out_tongue:

ΤΕRROR!8O

Δεν με λυπασαι στα γεραματα να αλλαζω γουστα μετα απο τοση πρωκτικη διαταση;

:lol: :lol: :lol:

Εσυ ρε δε μας λυπηθηκες που μετα απ ολα οσα μας προτεινες τρεχαμε σαν παλαβοι στα δισκοπωλεια τις περισσοτερες φορες μσταια???Ειχα κανει και λιστα ο βλαξ…μονο Chevelle βρηκα,παλι καλα!!Παρε να χεις ρε για τα εισιτηρια και τους ταριφες που πληρωσαμε!:lol: :stuck_out_tongue: .

Τhanks m8, gotta run να ετοιμαστω για την πολη των τρελων Big Elf…Δεν μου τα ειχες πει νωριτερα αυτα baby . Παιδια κοψτε τιμολογια , ολα θα πληρωθουν απο το δικηγορο μου(ξερεις τι μουρη ειναι…ξεχασα να σου πω μισος Σκοπιανος , μισος Ελληνας…μην ανησυχειτε θα τα παρετε:lol: ).

Catch ya some other time guys8O
TERROR 8O

Ριξε και το On the run των θεων Floyd για soundtrack m8 και καλο τρεξιμο!:slight_smile:

Πωπω, chat το κάνατε εδώ! :stuck_out_tongue:
Καλό ταξίδι αρχηγέ και thanks για τις ευχές! (ναι…είμαι ένας Carrey ο άτιμος, χοχοχο 8) )
Karvou, όταν τελειώσει η εξεταστική προτείνω να κάνουμε διήμερο session για να ελέγξουμε μαζί όλες τις νέες προτάσεις του topic :drunk:
Α, και κάτι άλλο. Έχω το Mutemath αυθεντικό…:bleh: :har:

Εισαι ενας επιγειος Θεος τοτε και μην τα μαρτυρας στον Karvou γιατι ειναι και μαρτυριαρης :lol:

Αυθεντικη κολαση για τους απανταχου πωλητες δισκοπολειων . Αμα τους πεταξεις και Black Lab θα νομιζουν οτι τους ζητας εξετασεις αιματοκριτη8O .Δεν μπορουσα …το πεταξα .
Α ρε Κωστη τρελε μπηκα για να χαιρετησω και εσενα…