Ο “almighty” husband της Βανέσας Headbanger’s Ball? :lol: :lol: :lol: , έχω ακούσει κάτι ψιλά και μου είναι συμπαθής. Άντε να κάνω κι εγώ τη made in england πρότασή μου…
Pig Iron στο www.myspace.com/soundsofcaligula και διαχειριστείτε με προσοχή τα “Guns ‘n’ Ammo” που προορίζονται να “(Lord)Kill the Pain”…το ep σπέρνει, αναμένω το full length…
Re mlk ti TERROR einai ayto ??? To son of a bitch mou ftanei paidare . Mou eftiaxes to proino:drunk:
De leei i mpira anti gia coffee reeeeeeeeee. FUCK ME… My fucking neck (i’m too old for this shit) :lol:
Γαμω τον browser μαλλον παραειναι καλοι οι King Karma για να τους αντεξει και μολις ανοιγει η σελιδα τους,μου βγαζει σφαλμα και με πεταει εξω…Sihtirrrr…
Του Ricky ακουσα το τελευταιο οταν βγηκε ,μια και οι Almighty ηταν παλιο κολλημα και μου ηρεσε αρκετα,μια και ξερει να φτιαχνει ωραια τραγουδακια το πρωην amore της Βανεσσας.Ο Springsteen(o τροβαδουρος με τις ιδρωμενες μασχαλες… )εχει γραψει απιστευτα κομματια,τι να λεμε…
Τον Nightwatchman κυριο Morello θελω να ακουσω καποια στιγμη οταν βρω χρονο…
κοιτα. ακου το “1975”, και πες μου οτι δε σου θυμιζει Astbury η φωνη. ιδιος ειναι.
οσο για The Cult, ειμαι αρρωστος. ειναι στο τοπ 10 μου για μενα. αρρωστια λεμε. περιμενω το νεο σα τρελος. το beyond εσπειρε και διδαξε. οταν κλεισαν στο rockwave, πεταγα απο τη χαρα μου. ημουν ο μονος βασικα που χαιροταν τοσο πολυ, καθως οι περισσοτεροι ειτε βριζανε, ειτε λεγαν “αδιαφορο”…
φερτε καλτ γ@μω το κερατο μου…δε μπορω αλλο…και να τους φυγει αυτο το κολλημα που χουν αποκυρρηξει τη δισκαρα το ceremony. δε βγαινουν καθε μερα τετοια επη.
Το pheromones μαζι με το butcher’s ballroom και το battle of mice ειναι απ τα πιο ενδιαφεροντα ακουσματα που χουν προταθει εδω μεσα(σε ολα τα τοπικ ανεξαιρετως.Προσωπικη αποψη.)
Ok, δεν έχουν αναφερθεί πουθενά οι nomeansno… Δεν ήξερα που να τους αναφέρω, οπότε το κάνω εδώ…
Επίσης άσχετο, αλλά έχω φάει κόλλημα με το Keep your hands off my girl των Good Charlotte… Ούτε αυτό ήξερα σε ποιο thread να το γράψω και αν πω πουθενά τη λέξη punk (έστω και pop punk) θα φάω κράξιμο γιατί το punk είναι “κάτι παραπάνω από μουσική”… Well, just talk to the hand xexe
πες μου οτι δε σου θυμιζει Astbury η φωνη. ιδιος ειναι.
LAST WARNING!
λεπον. ιδου η μακραν καλυτερη μπαντα που εχει προταθει στο τερρορ κλαμπ. τελος.
Best Norwegian Band That Year(Norwegian Grammy)…Sorry! (both records with Tool Producers)
Το pheromones μαζι με το butcher’s ballroom και το battle of mice ειναι απ τα πιο ενδιαφεροντα ακουσματα που χουν προταθει εδω μεσα(σε ολα τα τοπικ ανεξαιρετως.Προσωπικη αποψη.)
Oi Sound magicians pou exoun doulepsei me Tool ekanan to miracle kai me Audrey kai me Animal Alpha.
Giayto einai theoi oi Tool giati douleyoun me tous kaliterous .
Gia mena Joe Vs Sylvia I vote for Joe 8O
Loipon 4 bands without comments giati den prepei apo mena…I really hope you like them. 4 different styles. Spread the word if you like…
A Whisper in the Noise http://www.myspace.com/awitn - Post rock, ambient με φωνητικά, μου θύμισαν λίγο Crippled Black Phoenix. O δίσκος τους As the bluebird sings είναι θεϊκός.
Λοιπόν μιας και ορίστηκα χωροφύλαξ εδώ μέσα :lol: #-o από τον Daz έχω να πω πως οι CRIPPLED BLACK PHOENIX μαμάνε και δέρνουνε και από ότι άκουσα ετοιμάζουν και την 3η τους κυκλοφορία.
Kαι κάτι λίγο πιο progessive για σήμερα άλλα πάντα στα σύνορα του post:
IREPRESS
Απ’ 'οσο ξέρώ μόλις βγάλανε το πρώτο τους άλμπουμS amus Octology που είναι και πολύ ταξιδιάρικο…8)
Trust … Ksero poion ebala xorofilaka ego :lol: PESTA XRISOSTOME CBP !!!
Irepress yes baby tous exo dei kai live otan epaixan support stous agapimenous As Tall As Lions (as tous tsekaroun kai aytous osoi theloun-diaforetiki fasi) . Ego exo ena poli favorite neo group apo Boston alla den to leo min ksefigo teleios (alli fora isos-einai sxedon pop eos poli).
Well done Trust