Αlternative κυκλοφοριες

ολοι θεοι μας τους λετε, αλλα το ριβιου δε το χετε διαβασει.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/review1340.php

Esi ti les na eida review Monkey3 kai na min katalaba poios tin ekane? Ennoeitai kai tin diabasa King…[-X
Epomeno review stous Pax Cecilia min sas rixo bombes edo mesa :lol: 8O

καλα, καλα. που 'σαι ταλιμπαν…ασε να ριχνεις βομβες αλλου και ριξε μια ματια εδω:

αν και σιγουρα τους ξερεις…μπαντα με μελη απο NIN, a perfect circle και limp bizkit

Και τα 2 γκρουπ γ@@@@ε για διαφορετικούς λόγους το καθένα-το “Like A Beating” των Reignition με κυνηγάει και το “8105” των Moving Mountain με συλλαμβάνει αδιάβαστο! :metal: :metal:

Για Animal Alpha τι να λέμε, ο άνγκμαρ συνεχίζει και δίνει ρέστα γι’ αυτό του αφιερώνω το επόμενο, αν και θα ενδιαφέρει κι άλλους πιστεύω…ψυχεδελο-προοδευτικό ροκ των [SIZE=“6”]70ς[/SIZE] από Σουηδία…Dead Man, www.myspace.com/deadmansweden με τα “Going Over the Hill” & “Highway” να είναι προτεινόμενα-υποψήφια για λιώσιμο:!:

Υ.Γ: Η Αντίπαρος είναι υποψήφιο μέρος για τη δημιουργία γιάφκας του κλαμπ, μιλάμε για πολύ terror
8O 8O 8O 8O

δηλωνω πως αυριο βραδυ θα ακουω με προσηλωση τα τραγουδια φιλτατε ποτ. μονο και μονο για τις εκδηλωσεις λατρειας θα σε προτιμησω, αν και ξερω πως και το γουστο σου εξ αλλου ειναι το καλυτερο.:smiley:

παρε λοιπον και κατι απο μενα:

Telstar Ponies were a band from Glasgow, Scotland. Their musical style ranged from experimental post-rock, to Krautrock, and to folk rock.

παλιο γκρουπ και πρωτοποροι για τοτε. διαλυθηκαν το 97, πριν καν το παρουν χαμπαρι οι περισσοτεροι οτι υπαρχει τετοιο ειδος…

επισης:

εχω ενα παλιο τους δισκο που βγηκε στα τελη 90’ς. δε ξερω τι λενε τα επομενα. το songs from the barbed wire που εχω παντως ειναι μια πρωιμη εκδοχη του post που αγγιζει lounge μονοπατια ως feeling.

παρτε και μια μπομπα::stuck_out_tongue:

credits στον nihilist. μη φοβαστε. δεν ειναι κανα σαπιο black. ακουστε ολοι οπωσδηποτε, ειδικα τα κομματια απο το pulver. επος λεμε.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναπροταθεί…αν ναι, εύγε…αν όχι, πάρτε να 'χετε:

[SIZE=“3”]Kultur Shock[/SIZE]…www.myspace.com/kulturshock και ακούστε τί παίζουν στο Αμέρικα μια παρέα μουσικών από Ιαπωνία, Αμερική, Βοσνία & Βουλγαρία. Όταν το μέταλ συνάντησε τον βαλκανικό ήχο, έτσι απλά και περιεκτικά για να μη μπερδευτείτε. Εγώ πάντως από το προηγούμενό τους έπαθα το “πολιτισμικό μου σοκ” και με το τελευταίο τους το έριξα σε tsamiko headbanging!

ηθελα να τους βαλω εδω αλλα το βαλα πριν καταλαθος στο hardcore τοπικ. καλα δεν εχει σημασια, εχει λιγο απ ολα. και alternative και hardcore. τα σμπανε μπολικο.

αυτο ειναι κυριως για Daz. αν θελετε τσεκαρετε και οι αλλοι.:wink:

εκτος του οτι ειναι φιλοι, τα σπανε και τρελα. αρχιστε με το Self Killing Intruders.

Τους έχω ακούσει εδώ και καιρό και γούσταρα αρκετά και θέλω να τους δω και live κάποτε…:thumbup:

Είναι εκεί έξω!!!

Ωραίο εξώφυλλο!!!

επειδη εχω μπει απο το φυλακιο,οπου η συνδεση ειναι πστν και η μεγαλυτερη ταχυτητα που πιανει ειναι 19 kbit\sec,βαριεμαι τωρα να κοιταξω τα προηγουμενα ποστ,οπωτε δεν ξερω αν εχουν ξαναποσταριστει αυτα που θα πω!

fair to midland (σε φαση dredg)
alexisonfire (καναδοι post hardcore\emo\screamo)
taint (ουαλοι νομιζω, σε φαση keelhaul)
gazpacho (μπαντα με ονομα απο τραγουδι marillion,απλα της αξιζει μια ακροαση)
samavayo (γαματη γερμανικη stoner μπαντα,που ειχε ερθει και ελλαδα για λαιβ)
don caballero (math-rock -απιστευτοι παιχτες!)
thrice (post hardcore)
oceansize (γαμ$το post rock με 3 κιθαρες)
amplifier (νεο prog rock)

δεν ξερω αν το χετε αναφερει αλλα η animal alpha ειναι μπαντα τους ενος απο τους 2 κιθαριστες των In The Woods!

λεπον.

α) ευγε που ξερεις τους ανιμαλ αλφα. μιλαμε για τεραστιο γκρουπ κατ εμε. τους τα πρηζω εδω και μηνες στο φορουμ μπας και τους ακουσουν κι αλλοι.

β) ντον καμπαλερο τα σπανε αγριως. για μαθ ροκ ειχα προτεινει και τους Maps & Atlases και υπαρχει λινκ καπου πιο πισω. αν το βρω θα το ξαναποσταρω.

γ) oceansize. για μενα θυμιζουν tool με την καλη εννοια. επηρρεασμενοι, οχι αντιγραφεις. τρομερα ποιοτικη μπαντα. περιμενω πως και πως για κατι καινουργιο. το everyone into position τα σπαει αγριως.

απο αυτους που ανεφερες δε ξερω τους fair to midland (σε φαση dredg που λες). τωρα να σου πω την αληθεια ειμαι ΠΟΛΥ καμμενος με το el cielo, αρα μαλλον θα καω και με αυτους.

Οι Fair To Midland είναι μπαντάρα και στους είχα προτείνει.
Βρές τους λέμε.!!!

Και αναμένουμε την αποθέωση.:!:

Μπορεί να έχουν ξανα ααναφερθεί:
Dare - Beneath The Shining Water. Πολύ ευχάριστος και μελωδικός δισκος.

Πού εξαφανίστηκε ο αρχηγός του Terror Club?8O

Θεϊκο άλμπουμ, αλλά δε’νομίζω πώς κολλάνε στο συγκεκριμένο τόπικ.

= Τελειότητες.
Καλύτερο από το “Wake Pig” το οποίο ήταν καταπληκτικό.

PROG ON

Αν το διαβάσει ο αρχηγός θα χωρίσει για να σε παντρευτεί! (το αγαπημένο του συγκρότημα!!)

:lol: Δεν το ήξερα

Παραθέτω τους Black Stone Cherry με κάπως κλασσικό ύφος.

(Δεν ήμουν σίγουρη σε ποιο thread να τους βάλω οποτε I apologize αν δεν ταιριάζουν εδώ)

http://www.rocking.gr/review1028.php

Μια χαρά κολλάει εδώ αν κι έχει ξαναπροταθεί, δεν πειράζει γιατί όντως αξίζει
=D> =D> =D>