Πολυ ωραιοι οι hurt, περιμενουμε και το volume 2 σε λιγο.
Οι επηρροές τους μαμάνε… Θα τους τσεκάρω στάνταρ!
Eκ μερους του ΤΕΡΡΟΡ 8O ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια . Welcome και καλο ψαξιμο 8O
Γεια σου ρε Pot με τα ωραια σου θα το ξηγηθω λιαν συντομως μεγαλε 8O
Mια που πιασαμε τα indie (μεχρι και ο Gigatron πεταξε ενα band απο τουςτους ιερεις του ειδους) :
Terror περσινο …http://www.myspace.com/beruit
Ωπ! Πολύ καλοκαιρινοί οι Beirut! Γουστάρω!
Λοιπόν, από το Newcastle σε indie / alt / rock ήχους οι Hungover Stuntmen! http://myspace.com/hungoverstuntmen
Το σημαντικό είναι πως παραγωγός του πρώτου τους δίσκου, που τώρα ετοιμάζεται, θα είναι ο Andy Taylor-πρώην κιθαρίστας των Duran Duran (ο οποίος είχε κάνει την παραγωγή και στο πρώτο άλμπουμ των Thunder!)
PS: Βλέπεις ρε άμπαλε ότι οι 80’s γνώσεις μου δεν περιορίζονται μόνο στους Roxette; Duran και τα μυαλά στα κάγκελα. Και τώρα που το 'μαθες: Βεντούζααα
Άντε κι ένα postοειδές από το Βέλγιο, οι Sweek, που προσκυνάνε Mogwai & Explosions in the Sky…
http://www.myspace.com/theunbelievablecinematiccrash & www.sweek.be
Αρκετά καλοί ψυχανώμαλοι 8O 8O
8O
8O
8O
Συγνωμη Pot αλλα επειδη αυθαδιασε ο (80?ς αμπαλος) του παραθετω σε αλλο thread τι μπορω να σκεφτω σε μια ωριτσα . Cozy go to αγαπημενες μπαλαντες
Aπορώ πώς τόσο καιρό δεν είχα αναφέρει τους επίγειους θεούς Lostprophets. 8O
Έχουν βγάλει 3 δισκους εκ των οποίων και οι τρεις ειναι αστέρια.
Οσοι δεν έχετε ακούσει, σπεύσατε ξεκινώντας απο το Start Something που ειναι δυναμίτης.
Τop 5: Handsome Life of Swing - We Still Kill The Old Way - A million Miles - A thousand apologies - Always All ways
Μιαμ μιαμ…soundtrack για το “Amelie II” μου ακούγεται αυτό!
Κι ένα πολύ πρόσφατο terror για όσους ανυπομονούν ν΄ακούσουν τη νέα δουλειά των Monster Magnet που έχει καθυστερήσει αρκετά λόγω νεκρανάστασης του μεγάλου frontman τους…
[FONT=“Century Gothic”][SIZE=“4”]Mother Misery-“All Eyes On You” [/SIZE][/FONT], τρελή δισκάρα…
:lol:
ΘΕΟΣ! Βασικά θα με βοηθούσες αν πρότεινες 80’s δίσκους. Ακόμα καλύτερα
Πολυ καλοι και φανταζομαι στην Αγγλια θα εχουν παθει πλακα γιατι εχουν φουλ τσαμπουκα και η παραγωγη του μεγαλου ποζερα Andy ειναι παντα κορυφαια. Δεν ακουω τετοια γκρουπ αλλα ειναι τοσο καλοι που σε αναγκαζουν . Επισης το Boxer με εξεπληξε ευχαριστα
Οσο για προτασεις απο δεκ.80 στειλε pm τι σε ενδιαφερει μια ιδεα δηλ. αν θελεις οντως
Πρεπει να βρω τωρα κι αλλο ψυχανωμαλο γκρουπ απο Κατω Χωρες κι εγω? Δυσκολα μου βαζεις …:lol:
+1000 και οποιος δεν το εχει ακουσει χανει αλμπουμαρα.
Pot αμα σε ειχα μπροστα μου τωρα θα σου εδινα ρουφηχτο φιλι με μια γλωσσα νααα :lol: Οποτε την γλυτωσες φτηνα :lol:
ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ …λιγα λογια και απλα 8O 8O 8O
Mια προτασουλα Βεντουζα :lol: για το καλοκαιρι
Α Red Season Shade - The Outcome Fosters Detachment
Θα σου στείλω pm όταν γυρίσω από τις διακοπές !
Ε, μη στείλετε πολύ πράμα μέσα στη βδομάδα που θα λείπω ok; 8)
Edit: Το κορυφαίο topic του forum έφτασε αισίως τις 100 σελίδες!!!
Well done people!!!
2ο Edit (εμ, ένα-ένα μου έρχονται!) : Χθες πέρασα μια βόλτα από τη Fnac, όπου στις νέες και προτεινόμενες κυκλοφορίες είχαν και Daughtry και Beirut!!! (έτσι ρε Daz!!
φαντασου να ξεκινησει ενα alternative\indie\post forum thread με hard rock και heavy metal κυκλοφοριες…1000 σελιδες δεν φτανουν!!! :roll: :roll:
Γιατι μωρο μου οταν μου το λες αυτο με εμπνεεις περισσοτερο? Μαλλον ειναι γιατι πας διακοπες ενω εγω πηδιεμαι σαν την π…ανα και εχω διαθεση για εκδικηση
Λοιπον καλοκαιρινες προτασεις για μισητους τυπους σαν τον Cozy που λιαζονται αυτη τη στιγμη σε Ελληνικα νησια…FUCKERS:(
Εκτος απο τους Γαλλους A Red Season Shade που ανεφερα πριν και τους Hammock που τους ξαναλεω και ειναι το ιδανικο soundtrack για να χαζευετε ας πουμε την Καλντερα συνεχιζω με ποστ ροκ ατμοσφαιρικες φασεις…
Laura - Radio Swan Is Down (Απολυτη κυκλοφορια μερικους μηνες πριν , και οχι μονο γιατι οτι και να πω γι αυτους ειναι λιγο)
http://www.myspace.com/lauranoise
Jeniferever - Choose A Bright Morning (Ελα μωρη Σουηδια που θα ελεγε και ενας που ξερουμε8) ) . Αυτη η χωρα δεν παιζεται μουσικα…
Yndi Halda - Enjoy Eternal Bliss ( Mουσικη για να σας ευχαριστουν τα αυτια σας γι αυτο που ακουνε) . Ποστ ροκ τελειοτητα…
The Pirate Ship Quintet EP (ενα φετινο που ηδη με εχει κερδισει , μιση ωριτσα αλλα τι μιση ωριτσα)
Τhe Ascent Of Everest - How Lonely Sits The City (Eγγυηση που κανει το ποστ ροκ να αντεχει παρολο που επαναλαμβανεται γιατι ειναι απαιχτη μουσικη)
Ολα εκτος απο ενα ειναι περσινα, αλλα στο ποστ ροκ και γενικα στην μουσικη που θελει υπομονη, απο τον Daz θα δειτε μονο ακουσμενες (με αντοχη στο χρονο) προτασεις.
Aντε ΤΕΡΡΟΡ και Happy 100 8O
Σε όσους αρέσουν οι ηλεκτρονικοί ήχοι, ας τσεκάρουν τον δίσκο της Anne Clark ονόματι Changing Places.
Κυκλοφόρησε το '83 και μου ακούγεται σαν πειραματική synth-pop πάνω κάτω. Οι πιο σχετικοί, αν θέλουν, ας το ορίσουν καλύτερα. Νωχελικοί ρυθμοί, μελαγχολική ατμόσφαιρα, synths, πλήκτρα και από πάνω η anne που περισσότερο απαγγέλει παρά τραγουδάει τους στίχους της. Όλος ο δίσκος είναι εξαιρετικός και γεμάτος υπέροχα κομμάτια όπως τα “pandora’s box”, “sleeper in metropolis”, “poets turmoil”, “echoes remain forever”, “feel” και πάει λέγοντας. Έχει κυκλοφορήσει πολλές δουλειές ακόμη, οι οποίες θα τσεκαριστούν εν καιρώ.
Μιας και αναφερθηκε post-rock και ηλεκτρονικοι ηχοι να προτεινω τα:
*Shels - Sea Of The Dying Dhow Ισως το ονομα και ο τιτλος του album να σας φαινοντε χαζοι αλλα χαλαρα το βαζω μεσα στα top του 2007, το τι ειδος ειναι δυσκολα το περιγραφω γιατι το καθε τραγουδι ειναι ξεχωριστο. Το kerrang εγραψε “for fans of ISIS,Tool” (link)
BT - This Binary Universe - Το τελευταιο album (χρονολογικα) του BT aka Brian Wayne Transeau συνδιαζει ηλεκτρονικη μουσικη και λιγο post-rock. Περισσοτερα στο wikipedia
@ Scary Face… Mε συγκινησες ιδιαιτερως αφου βρεθηκε ενας eξαιρετικος νεος Terrorist 8) Για την πρωτη προταση σου εχω την ιδια αποψη και πολυς κοσμος προσπαθει να τους ενταξει καπου αλλα ματαια αφου ανακαλυψαν εναν δικο τους ηχο και προς το παρον αποφευγω τα πολυ μεγαλα λογια για να τα πω αμα ειναι στο τελος της χρονιας (ωρα αποθεωσης). A ναι και Mahumodo και τα μυαλα στα καγκελα.
Για τη δευτερη γουσταρω τρελα αφου ειναι το πιο καλοκαιρινο ειδος (melodic trance) αλλα εκει φαινονται οι μεγαλοι τρομοκρατες αγορι μου (εγω δεν απλωθηκα τοσο).
Ακουσα Ictus και επαθα κατι . Ευγε νεε μου 8O
@Somnambulist … Βαλε οποιο ηχο θελεις στο παιχνιδι, μονο αν γινεται προσφατες σχετικα κυκλοφοριες γιατι απο την αρχη που ξεκινησα το τοπικ δεν ηθελα παλιες κυκλοφοριες(οσο γινεται, αντε μεχρι γυρω 2005) γιατι υπηρχε τοπικ “αλμπουμαρες που προτεινουμε στους συνφορουμιτες μας” . Bεβαια αυτο σαν γενικη οδηγια και οχι σαν περιορισμο σε ενα αναρχο τοπικ σαν κι αυτο. Welcome to Terror8O Club.
Καλα οι Mahumodo ειναι θεοι (δυστυχως εχω μονο το waves) και αυτο φαινεται και απο τα 2 καινουρια που δημιουργηθηκαν μετα την διαλυση τους, τους Devil Sold His Soul και τους *Shels.
ουψ, σόρρυ. μ’ αρέσει που διάβασα και το πρώτο ποστ πριν γράψω =ρ
ας αναφέρω μερικά φετινά που είναι στα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής. σόρρυ, αν έχουν αναφερθεί, αλλά λίγο δύσκολο να ελέγξω τόσες σελίδες…
Kiss The Anus Of A Black Cat - An Interlude To The Outermost
Σε γενικές γραμμές κινούνται στα dark folk μονοπάτια των current 93, αν και έχουν εμπλουτίσει τον ήχο τους συγκριτικά με το προπέρσινο εκπληκτικό ep τους. τούτο 'δω, στέκεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο και έχει μέσα μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια που άκουσα φέτος (το “The Cranes Are Scared Of Sunworlds” πχ). Εδώ μπορείτε να ακούσετε μερικά κομμάτια.
Husky Rescue - Ghost Is Not Real
Τρομερά εθιστικός δίσκος. Φιλανδική μπάντα με πανέμορφα γυναικεία φωνητικά και ποικίλο ύφος. Dream-pop, ambient ατμόσφαιρες σε σημεία, ποστ ροκ ξεσπάσματα και γενικά ωραία πράγματα. Τσεκάρετε εδώ
μπόνους μια περσινή κυκλοφορία
Ragni - Ragni [ep]
Καναδοί με πιο εμφανή επιρροή για μένα τους sigur ros. Ονειρικό, ατμοσφαιρικό, συναισθηματικό και συνοδεύεται από μια εξαιρετική συσκευασία με πολυσέλιδο κόμικ. Ιδού