Αlternative κυκλοφοριες

το τελευταίο κομμάτι σου είπα ρε!!!:stuck_out_tongue: τα άλλα δε μου αρέσουν ούτε εμένα…

(για αυτό είπα ότι προτείνω κομμάτι και όχι συγκρότημα :p)

[B][FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]…Κι εγώ γι’ αυτό λέω και πρέπει να είναι το τραγούδι που άκουγε ο Beavis και πάθαινε την παράκρουση:

" Άι αμ δε γκρέητ Κορνχόλιο, άι νιντ τίμπι φορ μάι μπάμχολ…αρ γιου θρέτινγκ μι?" :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: [/SIZE][/FONT][/B]

You welcome Chris και εμενα μου αρεσει παρα πολυ οπως και ως παραγωγος (APC) αλλα ημουν και φαν ενος μεγαλου συγκροτηματος που δεν υφισταται πια τους Failure . Eιναι ενας πολυ μεγαλος μουσικος.

Επειδη ομως το Τερρορ ειναι πρωτοπορο οπως παντα ηρθε η ωρα για βαρβατη παρουσιαση. Ειμαι σιγουρος οτι θα τους στηριξετε στο ξεκινημα τους 8)

[] Broken Iris

Για να τους τσακωνετε στην γεννηση τους …στο μαιευτηριο :lol:

Up next … good old grunge is back

PS: Ασχετο με το προσεχως αλλα ΗurtHurtHurtHurtHurtHurtHurtHurt 8O

ΘΕΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: Αh hh h Karvou sucks hh h ah

Ξεχωρισα τα παραπανω.Οι πρωτοι ειδικα μου αρεσαν ιδιαιτερως(παρα το αθλιο ονομα!!:stuck_out_tongue: .Βεβαια μιλαει καποιος που εβγαλε την μπαντα που παιζει hokam’s razor,αλλα τεσπα!#-o Τελευταια πολλα αθλια ονοματα παιζουν,job for a cowboy(!!),between the buried and me(!!!),Bullet for my Valentine(!!!) και αλλα).
Το project των αγγελικων φωνων,απλα το ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Οι Uncrowned,μια χαρα βαρανε,ωραιες πιασαρικες μελωδιες.
Οι Ours αποτελουν πλεον μεγαλη συμπαθεια,οποτε αναμενουμε εναγωνιως.

δεν ξερω ρε συ.εμενα δεν μου φανηκε και τοσο διαφορετικο απο το προηγουμενο.δηλαδη το περιμενα πιο εξελιγμενο απο θεμα νεων στοιχειων και αυτοι φαινεται να μεινανε στα ιδια επιπεδα.ενταξει το τεχνικο τους επιπεδο ειναι πολυ καλο,αλλα αναλωνονται παρα πολυ στα brutal μερη τους!

Ποιος Θεούλης είχε προτείνει πριν καιρό τους 65daysofstatic που ακούω τώρα και συνουσιάζουν;
:thumbup:

Eγώ πάντως που τσέκαρα το myspace τους βρήκα πολύ καλή αυτή τη μίξη latin και metal, τώρα πρέπει να βγώ στο ψαχτήρι για καμμιά κυκλοφορία…

μιας και μπηκε στα εξωφυλλα και ειναι και αξιολογο γκρουπακι παρτε το και δω

Lorus - Deluge

μια εξωγαμη,μπασταρδη μιξη των προοδευτικων τασεων των τελευταιων 4 δεκαετιων

http://www.myspace.com/lorusband

Κολαση οι Lorus και φοβερο εξωφυλλο (αχ αυτες οι κοκκινομαλλες φετιχ αβασταχτο)

65 Static Cozy ακου κι αλλα θα παθεις πλακα , ηγουνται του κομματιου του ποστ ροκ με τα ηλεκτρονικα στοιχεια.

To ονομα Hokam’s Razor τα σπαει αλλα οχι για ποζεραδικο συγκροτημα :stuck_out_tongue:

Eπειδη συζητηθηκαν φοβερα ποστ ροκ , θεμα ονοματος και εξωφυλλο μου ηρθε στο μυαλο αμεσως αυτοι οι Νορβηγοι με το συγκεκριμενο δισκιο…

Τhe Samuel Jackson Five (μιλαμε για ονομα γαματο) - Easily Misunderstood 2005 8O

Λοιπον εκει που ειχαμε μεινει…

Good old grunge (ξερω ξερω σε κανεναν σε κανενα δεν ελειψε, εγω το γουσταρα ) απο Δανους παρακαλω , τους κυριους Surfact και το φοβερο γiα το ειδος Terrific Downfall

Πολυ ωραιο, και εξυπνος τιτλος συγκοτηματος-album.

Επιστροφη στο grunge πριν επιστροφη στα κλασσικα τωρα . Μου στειλανε δυο διευθυνσεις και θα τους ψαξω περαιτερω…

Eιμαστε παντως τραγικοι κι εδω με τα χριστιανικα εχει παραγινει το κακο , σιγουρα λεφτα και προωθηση full . Νo2 κατευθειαν Casting Crowns και απο συγκυρια δεν πηγε 1 . Jesus Saves !!!

Καινούριο Intronaut song ΕΔΩ

Ενα πολυ γνωστο group στην Αμερικη για τα διασκεδαστικα live (πολυ funk και τετοια) μετα απο πανω απο 10 χρονια βγαζει το πρωτο CD που εχει απο ολα…
http://www.myspace.com/drzhivegas (Το gimme τα σπαει ολα και μονο γιαυτο θα το τσιμπησω)

Στο αλμπουμ τοπ τα νεα ειναι οτι οι Chiodos πουλησαν 40000 αντιτ. και ντεμπουταρησαν στο 5 καθως επισης και οι Νickelback περασαν τις 100 βδομαδες παρουσιας και τα 6εκ αντιτυπα .
well done boys

Eπειδη ξερω οτι μια ψυχη απο εδω μεσα (Οutshined) θα ηθελε να μαθει τα νεα. Οι Another Animal το προτζεκτ του Whit Crane με μελη των Godsmack , Dropbox βγαζει το δισκιο …

Kαλα ο τυπος που εκανε το ριβιου στους Within Temptation εκανε μια απαραδεκτη αναφορα στον Keith Caputo (δεν εχει ιδεα για τον Keith εντωμεταξυ) και δεν αξιζουν περισσοτερη αναφορα απο μενα τουλαχιστον (ξεχωριστο τοπικ) βεβαια τετοιες πρακτικες (γραφω σε σαιτ οποτε ειμαι μαγκας και λεω οτι γουσταρω). Κριμα που το διαβασα…

Μαζι με μια μπλουζα των Killing Joke που ειχα παραγγειλει, μου ηρθε (δωρο) κι ενα EP των October File. Τον τελευταιο καιρο του εχω ριξει αρκετες “αυτιες” και μπορω να πω οτι ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα προταση στον post-hardcore χωρο. Διακρινω επιρροες απο Isis (Celestial-era), Killing Joke, Prong, Ministry. Εχουν κυκλοφορησει και full-length μεσα στο 2007…

Α ρε Chris Killing Joke μεγαλοι θεουλες τι να λεμε τωρα ! Ωραιοι κι αυτοι που προτεινες …

Το νεο των παιχταραδων Rosetta ξεσκιζει ως συνηθως …8)

Επισης μολις ειδα σε φορουμιδια οτι το νεο EP με leftovers απο το Fear of a Blank Planet και ονομασια Nil Recurring εχει διαρευσει :smiley:

αστο daz. απο porcupine εχουμε οτι θες πριν καν το γραψουν οι ιδιοι. :lol:

μπορεις να δεις εδω το ντελιριο μου.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=205078&postcount=114

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Συγνώμη για το άκυρο πόστ που θα κάνω αλλα άκουσα δείγματα της νέας δουλειας των CBP και την αφίσα και πρέπει να το πω: ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ!

By the way, το νέο, Burnt Raynolds ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ.