[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Άντε να δω πότε με το καλό θα βρεις και τους Monster Bastard Project(βλ. σελ 123) [/SIZE][/FONT]
Ρε αντε τραβηξτε ολοι τα βυζια σας οπως θα ελεγε κι ο Cozy
THE BOSS - MAGIC και ολα τα αλλα περιττευουν . Το ροκ το ιδιο . Το αφεντικο επεστρεψε για τα καλα λεμε. Ο γιγαντας του Born to run , του River , του Nebraska του Born in the USA και της τουρνε των πιο απανθρωπων live (4 ωρων) καθως και οι παιχταραδες της E-Street δινουν μαθηματα .
Πολλες σπουδαιες κυκλοφοριες αυτες τις μερες ομως θα μιλησω στο επομενο ποστ να εχω καναδυο ακροασεις…
[FONT=“Palatino Linotype”]Εγώ που τα τράβηξα και τα ξεχείλωσα χθες το βράδυ στη Μαλακάσα τι να κάνω??? :-s :-s :-s :-s [/FONT]
[SIZE=“2”][/SIZE]
Σε σενα εχω να πω να αγορασεις το Live/1975-1985 για να παρεις λιγο μυρωδια για τι πραγμα συζηταω και μετα τα λεμε . Ολοι τοτε ειχαμε βγει ξεχειλωμενοι απο την κορφη ως τα νυχια…
Επισης μπορω ηδη σε σενα και στον συναγωνιστη Hokam να πω το κατωθι…
Οι μεγαλες μπαντες μπορουν να κοντραρουν ακομα και τα εκπληκτικα τους ντεμπουτα 8O
Audrey Horne - Le Fol
Kαι οσοι πιστοι των Alice in chains προσελθετε
[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“3”]Για τον Boss θα απαντήσω εν καιρώ…για τους Audrey Horne ελπίζω πολύ σύντομα, ειδικά αν συνεχίζουν να συνθέτουν κομμάτια σαν τα “Blackhearted Visions” & “Weightless” [/SIZE][/FONT]
meta apo protroph gnwstou, oi buffalo tom h alliws dinosaur jr. jr.
Pou htan krymmenoi toso kairo:!:
vgalane & fetos albumaki, me to idio lineup apto 88!
Σε παρακαλώ, μη γράφεις με greeklish. Είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ. Επίσης ρίξε τους μία ματιά για να ξέρεις τι παίζει…
Welcome to the terror topic!!!
Όντως… δε τους έχω βρει αυτούς ακόμα :oops:, αλλά τώρα που μου είπες και σε ποια σελίδα είναι, κάτι μου λέει θα τους βρω!!!
Για να εξιλεωθώ πάρε και άκου το Ciudad De Papel (το 4ο κομμάτι σε αυτά που έχουν στο myspace)
(από την κρίτικη που τους έμαθα “Imagine, if you will, a band that blends the jazz-rock of Lizard-era King Crimson, the intensity of Van Der Graaf Generator, the heaviness of TOOL and the indigenous folk and world music of Los Jaivas” ) Δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο ακόμα, αλλά έστω και ένα τραγούδι καλό είναι. Εξεταστική έχω!!! Μην έχετε απαιτήσεις!!!
(παλεύω να βρω το δίσκο τους, αλλά είναι Χιλιανοί, το site τους στα Ισπανικά και στο ίντερνετ δεν έχω βρει τίποτα… )
Αν ειναι τοσο καλο οσο και το πρωτο(για να το λες εσυ,μαλλον θα ειναι)τοτε μιλαμε για αλλη μια πολυ δυνατη κυκλοφορια.
Αυτοι δεν μου ειχαν αρεσει με το πρωτο ακουσμα,το ειχα πει κιολας,αλλα τελικα με απανωτες ακροασεις κατεληξα οτι ειναι παρα πολυ αξιολογοι και φυσικα με αψεγαδιαστη παραγωγη!8O
Έχουμε και λέμε… Sound Of The Apocalypse… O δεύτερος δίσκος των Black Bonzo που κυκλοφόρησε αυτό το καλόκαιρι. Αυτοί οι τύπου άργισαν να γεννηθούν καμιά 35αριά χρόνια. Retro prog-rock με επιρροές από Uriah Heep, Jethro Tull και φυσικά όλη τη prog-rock σκηνή των 70s. Ακούστε οπωσδήποτε τα Iscariot και Thorns Upon A Crown από αυτόν το δίσκο και την κομματάρα Lady Of The Light από τον προηγούμενό τους. Ωραία πράματα
Γαμάτο εξώφυλλο δεν το είχα δει!
Χατς οφφ στον Ζάρκα που βρήκε του Μπόνζο πριν καλά καλά φτιάξουν το συγκρότημα 8)
Ξανάκουσα τους Crippled Black Phoenix και σα να μου αρέσει αρκετά 8)
Βέβαια έχει κάποια “νεκρά” διαστήματα.
Επίσης χθες βρήκα και εννοείται αγόρασα το “Throwing Copper” των Live που’χα τόσο καιρό μόνο σε μπ3 . Δισκάρα.
OUT NOW
New Model Army - High
Δέκατο στούντιο άλμπουμ για μία από τις πιο αδικημένες μπάντες. Όσοι τους γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά τι να περιμένουν. Για τους υπόλοιπους, αν μία μείξη επιρροών από Punk, British Rock μέχρι και folk - λορικών στοιχείων, ηχεί ενδιαφέρουσα στα αυτιά σας, τότε δεν είναι αργά να τους ανακαλύψετε. Πάρτε και ένα ριβιού:
[I]
The songs on High brood and swell beneath Justin Sullivan?s Richard Thompson-esque vocals, creating maximum tension as he lays waste to all the world?s ills. The expanded five-piece line-up gives the music far more depth, with newest recruit Marshall Gill?s lead guitar lending a rich atmosphere across the album.
After nearly thirty years together, it?s impressive that New Model Army are making records at all, but to be making records that genuinely stand up to earlier releases as some of their best work is truly amazing.[/I]
Χμ, όντως ποτέ δεν τους έψαξα, οπότε να η ευκαιρία! Θενκς Πάνος
Aυτο το παιδι πολυ με πορωνει ρε γαμωτο .
Παρουσιαση ορισμενων…
Νεο γκρουπ υπο την προστασια του Joe Baressi. Mπορειτε να ειστε ησυχοι για τον ηχο του αλμπουμ:lol:
Πολυ καλο φετινο αλμπουμ απο Ken Andrews
Νεα παληκαρια στο alternative metal
Θα επιμεινω για το μεγαλειο του νεου δισκου των Between the Buried and Me οπως και ο μεγιστος Scary Face
Nεα φατσουλα νε φωνη αλα Amy Lee για mainstream καταστασεις
Φοβερη αμπιεντ ποστ ροκια απο τους Immanu El
Πολυ καλο αλμπουμ για οσους αρεσουν οι Coldplay
Δεν το εχω εξασφαλισει ακομα αλλα ακουστε δειγματα απο indie φαση.
Εδω βγαζω καφροσυνη με τις αγαπημενες μου κυριες απο την γκρουπαρα Mostly Autumn που εβγαλαν δισκιο σε acoustic folk φαση
Πολυ καλο indie αλμπουμ απο Piano Magic
Δυο alert για το μελλον που εχουν τεραστιο ενδιαφερον
http://www.myspace.com/clubofthesons (αγαπημενοι φιλοι του τραγουδιστη των MuteMath)
http://www.myspace.com/edenhead (Σουηδοι που θα αναστατωσουν πολλους)
Tελειωνω με την φραση , δεν μπορω να περιμενω αλλο το νεο αλμπουμ των Ours. Εχω ακουσει τα 3/4 του αλμπουμ και δεν εχω μαθει ακομα τι γινεται με την κυκλοφορια.
Μιλαμε σιγουρα για αριστουργημα μεγατονων για οσους γουσταραν το Αchtung Baby των U2 (μεταξυ αυτων κι εγω). Βγαλτε το ντε!
Ωχ τώρα μας απαύτωσες. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕ;;;;
Θα ηθελα να ακουσω και τη γνωμη οσων ακουνε progressive γιατι το καινουριο album εχει εντελως διαφορετικο ηχο απο τα προηγουμενα.
Εξαιρετικος ο Ken Andrews, thanks Daz!!
[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Καλά…ό,τι κάτσει παίζουν τα παληκάρια, αλλά έχουν το ενδιαφέρον τους ειδικά για κάποια αυτιά με ψυχολογικά προβλήματα…Τε κέρο μούτσο, βίβα λα ρεβολουθιόν, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, κε σα σί…τε περδόν! [/SIZE][/FONT]
Έλα μωρη παικτούρα!!