Gee thanks, απο τον απριλη παρακολουθω το φορουμ εντατικα, και ειναι τοσα πολλα αυτα που εχετε προτεινει κατα καιρους που καποια στιγμη επαθα ενα overload
Checking it out now
Gee thanks, απο τον απριλη παρακολουθω το φορουμ εντατικα, και ειναι τοσα πολλα αυτα που εχετε προτεινει κατα καιρους που καποια στιγμη επαθα ενα overload
Checking it out now
Ayto den to tsekareis. To briskeis kai to afineis na paiksei apo tin arxi mexri to telos. 8)
EDIT: Pragmatika polloi tha prospathisoun na ftasoun ayto to album. Elaxistoi tha to kataferoun (isos).
μου βγηκε η πιστη βασικα, αλλα το βρηκα… πρωτη φορα κατεβαζω ολοκληρο album απο itunes :oops:(Probably the last too)
let the games begin 8)
An spazesai me to format mporei na se bolepsei me mp3 kapoio melos tou Terror min anisyxeis.
δεν ηξερα πως εισασταν crew
Μπορώ να μπω? :-s
Τυπωνουμε και μπλουζακια?
Ssss krybe logia. Eimaste undercover , underdogs, underground kai ola ta under genika. Briskesai idi mesa. Einai to thread to idio
Underpants λοιπον!
i feel loved
WOVEN HAND
Ten Stones
Sounds Familyre, 2008.
TRACKLISTING
INFO
Woven Hand’s fourth full-length release, “Ten Stones”, is produced by Edwards and Daniel Smith (Danielson), engineered by Smith and Emil Nikolaisen (Serena Maneesh), and features the formidable talents of Peter Van Laerhoven (guitar), former 16 Horsepower bandmate Pascal Humbert (bass), Garrison (drums), Nikolaisen (guitar), and Danielson?s Elin K. Smith (vocals). Edwards? powerful and authoritative musicianship, coupled with lyrics that hit the mark with unflagging consistency, results in compelling music that is brooding, dark, and yet maintains a tight grip on hope itself.
Wovenhand is a force to be reckoned with, and this has never been more evident than in their upcoming release, “Ten Sones”. Music that pulls you in like undertow on the North Atlantic and then catapults you into an expanse full of danger and mystery, “Ten Sones” is remarkable in its breadth, humanity, and power. Emotions are not merely juxtaposed, they are woven together - confusion and hope are intertwined, joy and terror run in and through each other, urgency and peace are experienced simultaneously. Wovenhand?s powerful and authoritative musicianship, coupled with lyrics that hit the mark with unflagging consistency, results in music that is driving, potent, and excruciatingly alive.
[Sounds Familyre]
το άκουσα μια φορά μέχρι τώρα. μου φάνηκε κατώτερο από το mosaic, αλλά είναι νωρίς ακόμα. αν συγκράτησα σωστά τους τίτλους, αυτά που ξεχώρισαν με την πρώτη ακρόαση είναι τα “Iron Feather” & “Quiet Nights Of Quiet Stars”. θα έρθουν κι άλλες πολλές ακροάσεις, ελπίζω να μην απογοητευτώ κι από τον edwards φέτος.
Το ξεθαψα εχθες. Συνεχιζει να τα σπαει = επαναφερω / υπενθυμιζω…
http://www.myspace.com/soapboxmusic
Raindrops και The Hill Where I Lay.- Το δευτερο μπορουσε ανετα να ειναι κομματι απ το Judas Christ των Tiamat
φιλε Angmar εισαι μεγαλος!τρομερη μπαντα!χιλια thanx!
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι καινούργιος στο forum και οφείλω να σας δώσω συγχαρητήρια για αυτό το thread από το οποίο έμαθα πολλά σπουδαία συγκροτήματα που δεν γνώριζα.
Ας προτείνω και εγώ κάτι λοιπόν. Πρώτα τους Oceansize, ένα σπουδαίο κατά τη γνώμη μου συγκρότημα που μετά από δύο πολύ καλά άλμπουμ (Effloresce και Everyone into position) έβγαλαν ένα ακόμη καλύτερο (Frames). Πολύ όμορφες συνθέσεις, alternative-progressive rock, λίγο Tool, λίγο Porcupine Tree. Καταπληκτικός δίσκος νομίζω (και σπουδαίος drummer, κύριος συνθέτης παρακαλώ).
Παρόμοιο συγκρότημα, επίσης από το Manchester, είναι οι Amplifier, με δυο δίσκους στο ενεργητικό τους, τον πρώτο (ομώνυμος) και τον δεύτερο (Insider) που είναι λίγο καλύτερος (και δύο καλά EP στο ενδιάμεσο). Τριμελές συγκρότημα ( ένα συν αμέσως αμέσως) alternative-progressive-space (λόγω του ήχου της κιθάρας) rock, βαρύς, γεμάτος ήχος (αν λέει κάτι αυτό το τελευταίο). Έχουν κάνει και support σους Opeth (ίσως η δεύτερη αχρείαστη πληροφορία που έχω να δώσω).
MySpace: http://www.myspace.com/amplifiertheband
Αυτά για αρχή. Σορρυ για το μεγάλο post. Και πάλι respect σε όλους σας.
Kαι τα 2 συγκροτήματα τα σπάνε ασύστολα.
Επίσης ίσως να ήθελες να ποστάρεις κάτι εδώ
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5345&page=2&highlight=oceansize
κι εδώ
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7561&page=6&highlight=cecilia
Χε! Έγινε Μανο. Θα το κάνω. Ήταν μια απλη συμβολή στο συλλογικό ασυνείδητο του φόρουμ τότε. Είστε πολύ μπροστα! Είμαι στο κατάλληλο μέρος νομίζω. Όντως είναι σπουδαία συγκροτήματα και τα δύο. Thanks
Όπως είχα κάνει παλιότερα, θέλω κάποια στιγμή να πάρω όλες τις σελίδες αυτού του τόπικ (απο κει που το είχα αφήσει, γύρω στην σελίδα 50, και να τσεκάρω όλες, μία μία, τις προτάσεις που έχουν γίνει. Και μετά να συνοψίσω εκείνα που μου έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά 1) στο θρεντ αυτό έχουν προταθεί μερικά απο τα καλύτερα νεότερα και μη συγκροτήματα στον χώρο της ροκ μουσικής 2) έχουν προταθεί και προτείνονται συνεχώς τόσο πολλά, που χάνεται η μπάλα! Γι’ αυτό και ένα review κρίνεται απαραίτητο, για μένα τουλάχιστον… 8)
Αυγουστος ειναι.
Χωσε!
Χάρη θα μας κανεις
Ε, θα πάρει κάποιες μέρες, μέχρι να κοιτάξω όοοολα αυτά τα συγκροτήματα! (και πέρισυ που είχα κάνει την πρώτη δόση Αύγουστος ήταν! Είχε βοηθήσει και ο hokam βέβαια τότε, με ένα επικό του ποστ). Αλλά αξίζει, όχι τίποτ’ άλλο, αλλά πολλά απο τα bands που αναφέρονται εδώ είναι καλό να προταθούν ξανά και ξανά, για να τα μάθει περισσότερος κόσμος!
Θα πρωτοτυπήσω και θα σας προτείνω να ακούσετε κάτι που προσωπικά δεν μου έκατσε :lol: , αλλά πιστεύω πως θα κάνει κλικ σε αρκετούς που αρέσκονται σε prog/post/hardcore μελωδίες με καθαροβρώμικα φωνητικά. Θυμίζουν και Mars Volta
Οι Dance Gavin Dance από California, θα ντεμπουτάρουν σε λίγες ημέρες με τον ομότιτλο (μάλλον) δίσκο τους κι αν σας πείσουν εδώ, τότε ψάξτε κι όλο και κάτι θα βρείτε. Σπασίμπα συντρόφια 8) …
The Sound of Animals Fighting
Πρόκειται για ένα supergroup (κάτι σαν τους Down) το οποίο αποτελείται απο μέλη των Rx Bandits, Circa Survive και Finch. Θεωρητικά δεν ξέρουμε τις ταυτότητες τους γιατι εμφανίζονται μόνο με μάσκες (κάτι σαν τους Slipknot).
Διαβάζοντας τα ονόματα απο τις μπάντες που παίζουν τα μέλη θα περίμενε να παίζουν post hardcore η κάτι αντίστοιχο.
Όμως κινούνται σε πειραματικούς ήχους με αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία.
Ακούστε τις δύο πρώτες κυκλοφορίες και γράψτε κανένα σχόλιο. Τον Σεπτέβριο περιμένουμε το καινούριο album.
Υ.Γ. Στο δεύτερο album τους το artwork το σχεδίασε ο Stephen O’Malley (από τους Sunn O))) ντε) και ο ντραμερ λέγεται Christopher Tsagakis (!!!)
Καποιο προτεινόμενο track φιλε?
Ειπες Finch και πετυχες ευαίσθητη χορδη.