Δεν μπορώ να προτείνω κάποιο hit ή πιασάρικο τραγούδι καθώς όλα είναι ξεχωριστά μεταξύ τους. Άκουσε το Lover, the Lord Has Left Us… και πιστεύω οτι δεν θα απογοητευτείς.
Καλησπέρα παιδιά.
Ένα συγκρότημα που μου άρεσε αρκετά είναι οι Quidam (από την δυναμικά παρούσα Πολωνία). Παίζουν alternative- neo progressive rock ( θυμίζουν αρκετά Marillion). Έχουν 5 κυκλοφορίες νομίζω. Εγώ θα ξεχώριζα την τελευταία τους, το Alone Together. Χρησιμοποιούν και πνευστά βγάζοντας ένα ωραίο μουσικό αποτέλεσμα.
MySpace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=94304840
Αν θέλετε, στο χώρο του progressive περισσότερο, ακούστε και τους Indukti ( επίσης από Πολωνία). Συνθέσεις κυρίως instrumental με το βιολί να κυριαρχεί (δένει όμορφα νομίζω). Έβγαλαν το πρώτο τους άλμπουμ (S.u.s.a.r.) πρόσφατα. Τα λίγα φωνητικά κάνει ο Mariusz Duda (των σπουδαίων Riverside). Είναι λιγάκι φλύαροι μερικές φορές αλλά όσοι ενδιαφέρονται?
MySpace: http://www.myspace.com/indukti
Χαιρετίσματα?
simple minds - black and white 050505
αυτόν τον δίσκο τον έχει αναφέρει κανείς; του 2005 είναι βέβαια, αλλά αξίζει να ασχοληθούν όσοι δεν το έχουν κάνει μέχρι στιγμής. εξαιρετική και εξαιρετικά ατμοσφαιρική ποπ-ροκ μουσική, φωνητικάρες και πολύ όμορφες συνθέσεις όπως “Stay Visible”, “different world”, “the jeweller, pt2”, “dolphins” κ.α. πάρτε και utube links για τα “Stay Visible”, “different world” & “dolphins”. ό,τι να 'ναι τα βιντεάκια, αλλά αυτά βρήκα με τις στούντιο εκτελέσεις.
dead guitars - airplanes
πολύ όμορφο καλοκαιρινό άκουσμα επίσης είναι το περσινό ντεμπούτο των dead guitars. το είχα ακούσει καναδυο φορές πέρσι το καλοκαίρι όταν είχε κυκλοφορήσει, αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. πολύ κακώς. είναι γεμάτο τραγουδάρες, πολύ ταιριαστά φωνητικά και εκπληκτική ταξιδιάρικη (και ελαφρώς μελαγχολική ατμόσφαιρα). χαλαρές κιθάρες, μεγάλες διάρκειες τραγουδιών, ποπ προσέγγιση. με επιρροές δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά φίλος που είναι πιο σχετικός μου είχε αναφέρει τους echo and the bunnymen & the sound. αυτά… δείτε κι ακούστε τα Crash & Name Of The Sea
και το myspace http://www.myspace.com/deadguitars
Θα τσεκαριστούν άμεσα. Σε αυτήν την κατεύθυνση έχουμε μια πάρα πολύ καλή φετινή κυκλοφορία που έχω ποστάρει και σε άλλο θρεντ
¶ποψή μου, ότι αυτός ο δίσκος δεν αστειέυεται. .
Sky Eats Airplane-s/t (2008))
Είναι ας πούμε genghis tron meets kaddisfly (:!: )
Ενδιαφέροντες τούτοι δω. Τους έχω τσεκάρει από παλιά λόγω του ονόματός τους και του ότι το όνομά τους ακουγόταν αρκετά στο διαδίκτυο. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι έχω καταφέρει να μπω “μέσα” στη μουσική τους, ούτως ώστε να μου αρέσουν. Πάντως έχουν πάρα πολύ ιδιόμορφο ήχο.
Lepon…
Mou aresan oi Polonoi oi Quidam ( oraio AOR ayto ore ). Palio progsters ola prog ta lete opote ego tha ta leo AOR Tha tsekaristei amesa. Poly 80’s sound…
DGD , SEA kai sia bgainoun kathe 5 lepta stin Ameriki, den antexo allo ma tin panagia, gamo ta purevolume mou gamo. Neolaia omos dose asystola afou sas aresei. Mano pepper on your mouth gia tin anafora se Kaddisfly, pepper omos…
TSOAF paraeinai oti nanai kai pote den asxolithika sobara. Pos na krineis tetoia mousiki alloste? Eite tin prospernas eite goustareis trela. Ego prosperno.
Ypnobati agori mou…eisai poly 80’s telika. To diskio tou poly megalou group pou legetai Simple Minds einai KORYFAIO. As ta blepoun aytoi pou milane gia ta 80’s. Episis aytous tous Dead Guitars den tous iksera. O filos sou exei dikio gia epirroes. Mou aresane poly, eyge, 80’s ore!!! 8)
Mia pou eipate gia Ellina se group opos oi TSOAF, parte ton Takaro kai ton Alex naoum pou einai palikaroi:
http://www.myspace.com/evetoadam 8)
Πολύ καλά και τα δύο, φίλε. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι Oceansize και μάλιστα πήγα σήμερα και αγόρασα και το cd τους…
Mα για να σε ψαρώσω το έβαλα :lol:
To ksero, mou tin fylages apo tous Cog :lol: ALHTH…
Oxi sobara tora AP-Purevolume, anoikse kai kali tyxi, tha baretheis na akous tetoia. Akoma kai i fili mas i Australia arxizei (oxi screamo alla exp/indie you know)…
Ore ti akoune ta aytia mou pali apo ena megathirio tis Americana mousikis en etei 2008. Pou eisai Cozy na ta akouseis…
Edit: Boss , o Johnny akoma se kontrarei sta isa. Ayta einai. John Cockers reee. Americania. Sikosa simaia apekso. Ti kommatara itane ayti? Exei akoma prama.
[QUOTE=dazmaniak;414738]Lepon…
Mou aresan oi Polonoi oi Quidam ( oraio AOR ayto ore ). Palio progsters ola prog ta lete opote ego tha ta leo AOR Tha tsekaristei amesa. Poly 80’s sound…
Γεια σου Daz. Το AOR δεν θα το καταλάβαινα ακόμα και αν με χτυπούσε στο κεφάλι με ρόπαλο:p …(καθότι αδυνατώ να κατανοήσω κάποιες κατηγοριοποιήσεις, όχι απο σνομπισμό αλλά λόγω έλλειψης γνώσεων). Ευχαριστώ για τις εξαιρετικές προτάσεις που έχεις κάνει. Respect…
Μια πρόταση σε όσους αρέσει ο ήχος των Tool και Perfect Circle είναι οι Ashes Divide ( του κιθαρίστα των A Perfect Circle Billy Howerdel). Έχουν ένα δίσκο (Keep Telling Myself It’s Alright, στον οποίον παίζει τσέλο ο Devo Keenan, γιός γνώστού frontman καλού συγκροτήματος).
myspace: http://www.myspace.com/ashesdivide
Χαιρετώ
Min kaneis mises douleies na mas peis kai ton frontman. Emeis ta leme ola edo.
Edit sto edit prin: Ore magkia. Ore glentia 8O
Telos akroasis…Min psaronete. Eimai kafros. O Johnny epestrepse me mia kykloforia pou me kathilose stin proti akroasi. Mia protasi gia parti mou axaxaxa…
Geia sou re Johnny giganta 8)
Ειχα ακουσει ενα που βγαλαν το 2006. Δε θυμαμαι τιτλο, πολυ καλο ομως (αν και λιγο περιεργο).
Ασε μωρε το παλιάνθρωπο…Ούτε τ όνομά του δεν θέλω να λέω. Που μας έχει στοιχειώσει ο αλήτης…ποιός νομίζει οτι είναι…Και αυτός και το συγκροτηματάκι του…
8O 8O 8O 8O
:band:
ANTE ΓΕΙΑ!
Παραείναι alternative γαμώτεν αυτα και δεν τα βρίσκω πουθενα
Help anyone?
Revolution Roulette - Poets of the Fall
Μελωδικός alternative rock δίσκος από Φιλανδία μεριά.
Highlights: Diamonds for Tears / Miss Impossible
Submersed - In Due Time
Μελωδικό (πιο hard να το πώ?) σχήμα από Καλιφόρνια που δυστυχώς διαλύθηκε αφήνοντας μας με ένα διαμαντάκι… Τα κάτωθι κομμάτια παίζουν διαρκώς τον τελευταίο καιρό. Το ρεφρέν του πρώτου είναι απίστευτο.
Highlights: Ηοllow / You Run
Shamrain - Goodbye to All That
Καταπληκτικό μελωδικό κάπως μελαγχολικά γλυκό όμως! Αυτό το Raindrops με έχει συνεπάρει… Check them out:
Γαμανε οι απο πανω… δισκακι δεν εχουν βγαλει ακομη???
Απ’ οτι φαινεται οχι! Κι αυτο ειναι το πιο αξιοπεριεργο.
Ακουγονται αρκετα Tool-influenced… με την καλη εννοια. Daz, αναμενω γνωμη
Eseis oi apo pano me poronete e!
Pantos an kai electr. einai poustrokia opote na postaroume sto thread mas to allo exei repsei to kakomoiro
Me tin kali ennoia panta…
Αυτο ειναι το θεμα. Δεν ηξερα που να τους βαλω. Δλδ κι απο ποστ εχουν στοιχεια, κι απο ηλεκτρόνικα, ενω στα θεματα και το ριθμ σεκσιον εχουν το Tool / prog-like στοιχειο. Ζορικοι οι π*&& και πιασαρικοι…