Αlternative κυκλοφοριες

Exo pesei tora teleytaia se dyskolia na akouso poustrokies kai mou exoun leipsei. Anazito enagonios kati na me arpaksei apo to sberkidi. Pou tha paei kati tha bgei (full release ennoo). Ayto einai kati fresco pantos. Opa! 8)

daz, γνώμη για το καινούριο Sevendust?

Αυτοί ειναι metalcore αδαή…:stuck_out_tongue: (Καλά πότε έβγαλαν καινούριο?):-k

Μεταλκορ? Αγορίνα κάπου τα έμπλεξες :roll:

Φετινό

Τεσπα εχουν στοιχεία από πολλά είδη…(μεχρι και οι ίδιοι δεν θα ξερουν πως να τους χαρακτηρίσουν…:lol: )To Alpha ήταν ωραίο δισκάκι πάντως…Για να δούμε…(και εννοείται οτι ειναι ακόμα πανάγνωστοι από τα μέρη μας…)

Απλά να πω ότι στον δίσκο εκτός του Daughtry συμμετέχουν οι Myles Kennedy, Mark Tremonti

8O 8O 8O…Ε θα σκίζει…so simple…:smiley:

παιδια για μενα το καλυτερο sevendust ειναι το animosity…λιγοτερο heavy αλλα δισκαρος…οπιος δεν το εχει ακουσει αs το κανει και δεν θα χασει…

το Sevendust πριν καιρό που το άκουσα μου φάνηκε μετριότατο και κυρίως το άκουσα λόγω συμμετοχών.

και εγω μετριο το θεωρω…outshined αν βρεις χρονο ακουσε το animosity και πες μου γνωμη…

http://www.youtube.com/watch?v=n_nujk_yZpk (1)
http://www.youtube.com/watch?v=-63aD0aG2YU&feature=related (2)

Ayta mou aresan…am f@@@ing predictable :lol:

διερευσε το staind…

8O 8O

τι ακουω βραδιατικα!

εφυγααα

αντε να δουμε:)

ισως οχι το καταλληλο μερος αλλα οι αγαπημενοι μου volbeat εβγαλαν το νεο τους video προπομπο του νεου τους album που οπου να ναι σκαει μυτη…maybelenne i hoftelholder το ονομα του video…αξιζει να το δειτε αν σας αρεσε το video του addicted των saving abel…:vibrate:

Ωωω πρέπει να το δω επειγόντως τότε :lol:

Tσοοοόντα Τσόντα :expressionless:

Re Taso palikari mou, bgale to kefali apo ton kouba, tha skaseis pia…:stuck_out_tongue:

Poly xairomai pou tous proothoun pleon gera. Tin epomeni bdomada to neo diskio tous. Ena apo ta agapimena mou nea groups arxizoun na exoun proboli. The Reign of Kindo.

Genre? Indie Jazz…Live? Apolaystikoi…8)

The Sound Of Animals Fighting - The Ocean and the Sun

Κυκλοφόρησε :smiley:

xaxa…daz αγαπαω τοσο πολυ το troublegum που δεν εχω προβλημα:p πως σος φανηκε το staind?προσωπικα μου αρεσε περισοτερο απο το προηγουμενο…