Ego Staind tha akouso meta apo ligo kairo.
Aντε να δουμε.
Μολις τσεκαρα κατι στο youtube.Πολυ ενδιαφερον well done daz:thumbup: :thumbup:
To Βirds of tokyo μολιw το κατεβασα και το ακουσα.Ειναι δισκαρα, αλλο ενα respect στον daz
πω ρε γαμωτο …το bkack stone cherry δεν παιζεται!!
Ναι ρε συ, αλλά μου φαίνεται πως είναι λίγο πιο radio friendly απ’'οτι θα’θελα. :-k
Έχει όμως κατι ριφφάρες φωτιά. 8)
edit: θράσος, βλαχιά και αναίδεια
Πωω περίμενα τη νεα δουλειά των The Automatic να ποσταρω τιποτα στο Indie θρεντ, και ακουω το πρωτο σινγκλ…και μονο Indie δεν ειναι. Παρε δω λαε!
http://www.youtube.com/watch?v=ssXBmSu7b_Q&feature=related
Αντε και το αλμπουμ!8)
λείπει ο νταζ και νεκρώνει.
Μη πηγαίνεις διακοπές ρε, we need you
Πάρτε ρε αλλη μια ροκοπρόταση
[CENTER][SIZE=“5”]Trapt - Only Through the Pain[/SIZE][/CENTER]
εξώφυλλο εε?
http://www.youtube.com/watch?v=2cERB1fK15k
Ομορφο το νεο single, Who’s Going Home With You Tonight?
Kλασική μπάντα του ύφους τους 8)
automatic this is a fix καλο ειναι μισο indie μισο πιο hard καταστασεισ
φοβερο late greats (life without balloons) θυμιζει εντονα pixies
και φυσικα απροσμενα καλη επιστροφη verve 4th
θα προτείνω με την σειρά μου τους Έλληνες [SIZE=“3”]RainteaR[/SIZE]
ακούστε τους εδώ www.myspace.com/raintear
και δείτε κ το ριβιού μας στην κεντρική…
Portugal. The Man - Censored Colors
8O
Δεν έχω ακούσει τις προηγούμενες κυκλοφορίες αλλά τούτο δω δεν μπορεί να βγει από το winamp
κοιτα συμπτωση αυτο ακουω αυτη τη στιγμη για να σε ενημερωσω αφου δεν εχεισ ακουσει τα προηγουμενα τουσ ειναι ισαξιο το προηγουμενο church mouth αλλα η δισκαρα τουσ με διαφορα ειναι το waiter:you vultures 2006 κυκλοφορια ακουσε το
Καλησπέρα παιδιά
Βρήκα τυχαία στο myspace ένα συγκρότημα διαλυμένο εδώ και καιρό, τους Shun. Έχουν βγάλει ένα EP μόνο (Michael in reign) το 2002. Τα λίγα που έχω ακούσει στο myspace είναι καταπληκτικά. Μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Ακούστε το Closure…
Myspace:http://www.myspace.com/shunband
χαιρετώ
Κλασσικες φορμες αλλα δεμενος ηχος. Το πιο ετσι κοντινο να πεις που θυμιζουν ειναι Alice In Chains…
Edit: Μλκιες λεω, εχουν κι αλλα ακυρα στοιχεια. Anyway, τσεκαρετε οσοι δε βαριεστε
είχα δει το ριβιού και τους είχα τσεκάρει. Πολύ cool! Και μπορείς να κατέβάσεις και το EP τους.
έχει προταθεί ήδη, αλλά το ξαναβάζω μιας κ το άκουσα λόγω κάρβου κ μου άρεσε
Duels - The Barbarians Move In
Επειδή εγώ σε αυτό το θρεντ λειτουργώ ανάποδα, συνοψίζω για δεύτερη φορά συγκροτήματα που αναφέρθηκαν πίσω στις σελίδες του και τα οποία ξεχώρισα μέσα από το myspace τους. Την πρώτη είχα πάρει τις πρώτες 50 σελίδες του θέματος, τώρα ακολουθούν οι επόμενες 30 περίπου…. (αυτή τη φορά ήμουν λιγότερο επιλεκτικός). Υπάρχουν κάποια διαμαντάκια θαμμένα μέσα στο ορυχείο των alternative κυκλοφοριών…
Ανάμεσα στα alternative bands, συναντούμε και κάποια περισσότερο progressive (τότε συμμετείχε στο θρεντ και ο hokam εξάλλου), καθώς και κάποια περισσότερο metal. Credits (ξανά) στα παιδιά που τους πρότειναν. Terror!
Bigelf www.myspace.com/bigelf prog/rock με έντονο το floyd στοιχείο (και μια ωραία μπλουζιά με γυναικεία φωνητικά)
Golden State www.myspace.com/goldenstatetheband alternative με πιο ποπ στοιχεία
Big City Rock www.myspace.com/bigcityrock ροκάρουν καλά αυτοί
Wicked Minds www.myspace.com/wickedminditaly prog, με μια πολύ ωραία διασκευή στο Soldier Of Fortune
Magic Pie www.myspace.com/magicpiehome νορβηγοί, κλασικίζον prog rock κι αυτοί
Nightingale www.myspace.com/nightingalesweden κάτι ανάμεσα σε rock, metal και progressive, αν και Σουηδοί είχαν κάτι το «αμερικάνικο».
Supernova www.myspace.com/supernova μελωδικό, πιασάρικο rock/hard from the us.
Army Of Anyone www.myspace.com/armyofanyone καλοί κι αυτοί, μελωδικό alternative ροκάκι
Kicking Harold www.myspace.com/kickingharold alternative/metal/hard
Iona www.myspace.com/ionauk ταξιδιάρικο, ατμοσφαιρικό ροκ με γυναικεία φωνητικά
Mastermind www.myspace.com/mastermindband prog/rock/metal με γυναικεία φωνητικά, μου άρεσαν πολύ!
Thoughts Collide www.myspace.com/thoughtscollide alternative rock from the uk, πολύ καλοί
Miosis www.myspace.com/miosisband ατμοσφαιρικό prog/alternative/metal, Σουηδοί
Yakuza www.myspace.com/yakuza καφρίλες και σαξόφωνα
Inme www.myspace.com/inmeofficial απο τo uk, prog/metal/rock, πολύ καλοί
Kaura www.myspace.com/kaura alternative/prog/rock
16stitch www.myspace.com/16stitch alternative/prog/metal
Monkey3 www.myspace.com/monkeythreecom φοβερή μπάντα, τους έχω αναφέρει ξανά εξάλλου
Earshot www.myspace.com/earshot cool πιασάρικο alt/rock from the us
Bushido www.myspace.com/bushidomusic αυστραλιανό alternative, μου θύμισε ‘90s
Never www.myspace.com/thebandnever επίσης απο Αυστραλία, prog/alternative με γυναικεία φωνητικά
The Borderland www.myspace.com/thebordeland το τρίτο αυστραλιανό της σειράς (προτάσεις του Μάνου και οι 3)
The Dear Hunter www.myspace.com/thedearhunter πολύ καλό alternative
Brazil www.myspace.com/brazil αμερικανοί, θυμίζουν Queen, δε μπορεί παρά να είναι καλοί
Shooter Jennings www.myspace.com/shooterjennings αμερικανιά, cool southern rock
Revolution Mother www.myspace.com/revolutionmother περισσότερο metal/hardcore αυτό, λίγο άσχετο με τα άλλα αλλά μου φάνηκε καλό
Saosin www.myspace.com/saosin μελωδικό αμερικάνικο rock, στο γνωστό σύγχρονο στυλ
National Product www.myspace.com/nationalproduct τέλος, διασκευάζουν το Disarm των Pumpkins. Μου αρέσουν.
Aeon Spoke www.myspace.com/aeonspoke ο daz είχε αναφέρει τους Blackfield, και όντως τους θυμίζουν
The Alter Boys www.myspace.com/alterboys216 experimental/metal/funk φάση, αλα Dog Fashion Disco, πρόταση του Μάνου (φυσικά)
Faber Drive www.myspace.com/faberdrive ποπ ροκ/punk φάση
Skillet www.myspace.com/skilletmusic καλοί χριστιανοί (χαχα) και ακόμα καλύτεροι μουσικοί, πάρα πολύ καλοί, τσεκάρετε!
David Usher www.myspace.com/davidushermusic πασίγνωστος, pop/rock
Art Of Dying www.myspace.com/theartofdying καναδοί, «αμερικανιά» φάση ροκ
Atreyu www.myspace.com/atreyurock έχουν αναφερθεί αρκετά ήδη στο φόρουμ, έχουν και θρεντ, μελωδικό metal/hardcore
Excuse Me Moses www.myspace.com/excusememoses ωραίο ροκάκι, με κάποια πολύ cool σημεία
O αρχιτεμπελης salutes you
thanks
The Dear Hunter παναγια μου!
Καλά το τελευταίο The dear hunter είναι πολύ καλό. Το προτείνει και ο μέγας Portnoy άλλωστε
Dear Ms Leading ρε!
Χαλαρα ενα απο τα αγαπημενα μου αυτη την εποχη
Και με σολαρα 8)