8O8O
Έβγαλαν καινούριο οι Counting Crows; Το είχαν καθυστερήσει πολύ! Ωραία!
8O8O
Έβγαλαν καινούριο οι Counting Crows; Το είχαν καθυστερήσει πολύ! Ωραία!
τσ τσ τσ…
μυαλό ακόμα δεν έβαλες…
καλές μπαντούλες…πρωινά για τον Mike…
E ksexastika. Oi diakopes ftaine, den ksanakano diakopes, aposyntonizomai
Dyo apo ta sygxrona gera xartia exoun nea albums entos oligou:
Lovedrug http://www.myspace.com/lovedrug (akousa oti diereyse idi - den tsekara akoma)
kai
Shiny Toy Guns (ena preview apo to neo single - a fan video)
http://www.youtube.com/watch?v=X7wGmUvOCII
Counting Crows einai cool
τι νωρίς ρε? Από το Φεβρουάριο έχει βγει αυτός ο δίσκαρος!!! Ήθελα και εγώ να τον προτείνω εδώ και καιρό, αλλά νόμιζα πως σε κανέναν δε θα άρεσε, γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε με τους Iron&Wine που είχα προτείνει πέρσι π.χ.
Δηλαδή δεν είμαι ο μόνος που τα ακούει αυτά?
Oxi…tzoutzouko mou :roll: Kalo einai to bon iver alla to apofeygo giati ta kokkala mou theloun zesti kai ilio 8)
Akou tou Kid Rock…akoma se pairnei na akous tetoia.
Πολύ ωραία, τώρα είναι Σεπτέμβριος και σε λίγο θα ξανακρυώσει ο καιρός, δώστε λινκ να ενημερωνόμαστε… Bon Iver είναι παράφραση του Bon Hiver, καλό χειμώνα δηλαδή…
Ακούω Lovedrug… Την τύφλα μου δεν ξέρω, αναχαθώπια, ωραίοι είναι, τους βάζω πάνω - πάνω στο playlist…
Etsi opos to egrapses nomiza oti itan agnosti leksi kai anoiksa leksiko :lol: Xoris plaka tora…
:lol3: :lol3: :lol3:
E, όχι, ΟΧΙ! :lol: Μάλλον πρέπει να σου δώσω το ενημερωμένο λεξικό με λήμματα όπως αναχαθώπια, αστοδιάλο, στολαιμόνασουκάτσει, χαζοβλαμμενοηλίθιο και άλλα τέτοια collective nouns!!! :lol:
:lol::lol::lol:
Πλακα εχει το ξεπατικωμα και το"παιζουμε λιγο πιο γρηγορα μη μας παρουν και με τις λεμονοκουπες" του ριφφ του Crazy Train στο Undead.Ελπιζω να εγινε τυχαια…
Trendoula Hokam asta ayta kai pes poso goustares tora. Thelo na se akouso na rapareis to undead na goustaro ki ego. Trendoula…
Staind milame gia teleios diforoumeno diskio. Einai tromera slow and laid back alla exei 2-3 terasties kommatares kai genika exei polles allages se sxesi me ton palio tous ixo kai tha ksenisei pollous alla kommatia san to Nothing left to say (pou akouo tora) kai to ypersuper epos Pardon me kai alla pou exei den bgainoun kathe mera. Se merikes stigmes me mageyei. Tha deiksei me ton kairo… Pantos exoun orimasei 8)
Φίλε dazmaniak σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να προσβάλλω τα μουσικά σου γούστα, αλλά εξηγείστε μου κάποιος πως μπορείτε και την βρίσκετε με τα συγκεκριμένα post-grunge σχήματα τύπου Staind ;
Tεκμηριωμένες απαντήσεις ε, δεν το εννοώ με κακία.
Ase file Pixakia mou tous kollise aytous tous paliopoustogrungades enas user edo mesa pou legetai Outshined. Min mplekseis mazi tou, mporei na kolliseis ki esy…:roll:
Xεχε, είναι γεγονός πως την έχω αποφύγει την παγίδα εδώ και αρκετούτσικο καιρό. Λατρεύω την σκηνή του Seattle (από το πιο underground παρελθόν της, μεχρί και την πολυεθνική της περίοδο). Στην συνέχεια ότι βγήκε μου φάνηκε (και ακόμη μου φαίνεται) μασημένη τροφή με φοβερά μπαχαρικά για την γεύση. Πλαστικές παραγωγές και συνταγές (αρκετά με το φαί ασχολήθηκα) άλλων. Δήλαδη ούτε και τα πρώτα σχήματα της φάσης (βλ. Candlebox π.χ.) με τράβηξαν. Δηλαδή αυστραλοί, άγγλοι όλοι επιδόθηκαν σε ένα σπορ που εξαρχής δεν τους ταίριαζε.
Επειδή σε είδα πως ακούς εναλλακτικό rock και κυρίως αμερικάνικης σχολής νομίζω μπορούμε να βρούμε πολλά συγκροτήματα της περιόδου εκείνης με σαφώς πιο αγνές προθέσεις και πιο συγκεντρωμένο και diy concept. Άλλωστε η βασική μου ενασχόληση στην μουσική είναι η ανεξάρτητη σκηνή από το 1980-1994.
Mερικά παραδείγματα σχετικά πιο άγνωστων συγκροτημάτων που έδρασαν εκείνη την περίοδο στο Seattle (κυρίως):
The Gits, Tad, Love Battery, Seaweed.
Για πες αν σου αρέσει κάποιο από αυτά.
Για μένα η μοναδική σανίδα σωτηρίας μετά το Nevermind, στάθηκαν τα label C\Z & Dischord καθώς και το lo-fi κίνημα (sebadoh, pavement, guided by voices, eric’s trip κτλ). Η Μatador έκανε αρκετές συμβάσεις με πολυεθνικές με αποτέλεσμα να την πάρει η μπάλα. Μιλάμε πάντα για πιο εναλλακτικά labels, για πιο σκληροπυρηνικά hardcore/punk ακούσματα κάτι έβγαινε σαφώς.
Dystyxos den me kerdise kati apo aytin tin skini. Mporeis na anoikseis kapoio thread analogo bebaia, mporei na breis kapoious pou tous aresei. Prospathoume na kanoume to forum oso pio polysyllektiko ginetai.
Edo syzitame nees kyklofories kai genika to mellon se kapoia eidi. 8)
To μέλλον βρίσκεται στους Alter Bridge. Τέλος :!:
Τελευταία έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο των Foo Fighters:
ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΦΟΥ ΦΑΪΤΕΡΣ
Παρα πολύ καλό κομμάτι.
Kapoia stigmi prepei na mou eksigiseis pos ginetai ayto me ta link pou kaneis. (pm na min gino poly kseftila pou den katalabaino) :lol:
Υπαρχει ενα εικονιδιο με μια υδρογειο λιγο πιο αριστερα απο αυτο για τις εικονες οταν πατας κανονικο
reply.Αν το πατησεις κανεις paste το λινκ.To δευτερο μερος του λινκ το highlighted ειναι εκεινο που μπορεις να του δωσεις ενα οποιοδηποτε ονομα.
Ε μα είναι πασιφανές πως οι Staind εκεί πατάνε, τουλάχιστον στον ήχο αυτό. Αν δεν υπήρχαν συγκροτήματα όπως οι Αfghan whigs για παράδειγμα θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
Ε, στο alternative κυκλοφορίες είμαστε γι’αυτο έγραψα, εγώ εναλλακτικά τα βρίσκω όλα αυτά τουλάχιστον.
manos87 πάρε μία γεύση απο το παρελθόν του Dave Grohl στην σκηνή της Washington. Αυτό εδώ είναι από ενα μικρό reunion των φοβερών και τρομερών Scream. Ολο το πρώτο λεπτό είναι θεοπάλαβο
Ρόζα καλή φάση, αν και ο ήχος είναι άθλιος και με τα ηχεία του λαπτοπ δεν κατάλαβα και πολλά. Θα το ψάξω πάντως.