Lynyrd Skynyrd European tourdates

Ρε παίδες, επειδή στο Ticketmaster λέει ότι δεν έχει τικέτα, ξέρετε κανένα άλλο σάιτ με σοβαρές τιμές και έμπιστο; Μη πάθω καμιά νίλα… Ή αν βρίσκεται σε κανέναν κανένα τικέτο που να ξέμεινε;
Επειδή τελικά τη Δευτέρα μετά τη συναυλία δεν θα δουλεύω, οπότε σκέφτομαι να το κάνω αυθημερόν την Κυριακή…

http://www.stargreen.com/front

Για ψάξε εδώ…

Πηγαινε στο site του Brixton και βρες απο εκει…

Τσέκαρε και το www.seetickets.com

Βρήκα κάποια τικέτα σε δύο σάιτ,λίγο ακριβά βέβαια αλλά τι να κάνουμε. Πιστεύετε ότι τα www.seatwave.com και www.viagogo.co.uk είναι εντάξει; Γνωρίζει κανείς; Φαίνονται να είναι σωστά πάντως…

Τσεκαρε το getmein.com το οποιο ειναι της τικετμαστερ και ειναι αρκετα αξιοπιστο…
Αποτι ειδα εχει και εισητηρια με 70 λιρες…

ΚοnManwe βρήκες άκρη τελικά?

Βρήκα και παραβρήκα… Και τελικά θα παρευρεθώ στη συναυλία στο Λονδίνο. Το έκανα δώρο στον εαυτό μου αυτή τη συναυλία, μιας και είχα γενέθλια προχθές… Θα είμαι Λονδίνο μεσημέρι της 31 και φεύγω ξημερώματα Δευτέρας κατά της 4-5.
Ποιοί θα είναι από εδώ? Να κανονίσουμε να κάνουμε εξέδρα,σημαίες και κακό…

Σωστός!!! Λονδίνο θα είμαστε εγώ, ο Rasputin και ο Μetal Laws απ’ όσο ξέρω!!

Εν τω μεταξύ οι Skynyrd έπαιξαν live πρίν μερικές μέρες στην Αμερική και έπαιξαν 2 ώρες!!! Καλά θα γίνει κόλαση!!!

P.s. Α και χρόνια πολλά KonManwe:)

2 ωρες…??..2 ωρες…???..2 ωρες…???

Πωπω θα πεθανουμε λεμε…Σοκ και δεος, τα παντα ολα…!!!

Α και χρονια πολλα μαν…!!

Αντε εφυγε και ο Ean Evans…

Να δω ως που θα παει η καταρα αυτου του συγκροτηματος…

Κριμα, κριμα και ξανα κριμα…

Οσο περνανε οι μερες και τα γεγονοτα θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που θα ειμαι εκει στις 31/5…Πραγματικη ανατριχιλα οσο η ιστορια θα εκτυλλισεται μπροστα μας…

Το αξιζει ακομα και αυτη η μπαντα που ειναι τωρα…Και ας εχει μονο 1 μελος αυθεντικο…Αλλωστε και να θελανε πανω απο 3 αυθεντικοι δεν μπορουν να ειναι…

R.I.P. Ean…!!

Για να οργανωθούμε σιγά-σιγά για την Κυριακή… Πότε βλέπετε να είστε στο Brixton Academy εσείς που θα πάτε;
Να βρεθούμε να κάνουμε κερκίδα…

Σας ζηλεύω ρε πούστη μου.

Setlist από τα πρώτα live της περιοδείας

Workin’ for MCA
I Ain’t the One
You Got That Right
Gimme Back My Bullets
What’s Your Name
That’s Smell
Simple Man
Saturday Night Special
Whiskey-Rock-A-Roller
Down South Jukin’
Double Trouble
Tuesday’s Gone
Gimme Three Steps
Call Me the Breeze
Sweet Home Alabama
Free Bird

Δεν μπορώ να περιμένω λέμε:metal:

P.s KonManwe γύρω στις 7 μιση με 8 θα είμαστε στο Brixton Academy!

Δηλαδη Πεμπτη AC/DC και Κυριακη Lynyrd Skynyrd;; 8O

Ε, ειστε πουστηδες. :x

Αν δε κάνω λάθος 7 ανοίγουν οι πόρτες έτσι;
Εγώ επειδή από κάποιες ώρες νωρίτερα θα κόβω βόλτες στο Λονδίνο κατά τις 7 θα φροντίσω να είμαι εκεί…

7 ανοίγουν οι πόρτες και θα υπάρχει και support. Το live θα τελειώσει στις 11 (αν μπεις στο site του brixton academy θα δείς ότι γράφει doors 7.00-11.00), οπότε οι Skynyrd θα βγούν γύρω στις 9.

Εμείς θα είμαστε Camden Town το απόγευμα και γύρω στις 7 με 7.30 θα πάρουμε tube για Brixton:)

Οπως τα λεει ο αποπανω…Εκει μας βλεπω στο χωρο της συναυλιας, κατα τις 7.30…

Εχουμε και το μουσειο της Τισο ε Γιιωργο…??

Θα συννενοηθουμε συντομα…

Κυριακη…Camden Town…ΟΝΕΙΡΟ!
Μεσα στην βδομαδα θα ξερω και 'γω τι θα κανω τελοσπαντων. :slight_smile:

Παίδες, από εσάς που θα πάτε Λονδίνο είναι κανένας εδώ ακόμα ή φύγατε από σήμερα;
Να βρούμε τρόπο να βρεθούμε κάπως έξω από την “Ακαδημία του Μπρίξτον”…