Το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή πριν ξαναπέσω για ύπνο…
ΟI GARY ROSSINGTON ΚΑΙ RICKEY MEDLOCKE ΕΙΝΑΙ ΘΕΟI.
Απλά…
Απλά κόλαση στο Brixton Academy το Σάββατο!!! Gary Rossington ρε!!!
Θα επανέλθω αύριο με report και φωτογραφίες!
Επιτέλους είδαμε Skynyrd το περασαμένο Σάββατο στο Brixton Academy!!!
Aπλά πανικός. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να βλέπεις στα 5 μέτρα τον μεγάλο Gary Rossington!!!
To Αcademy soldout και γύρω στις 9, ξεκίνημα με Workin’ For MCA! H μπάντα σε μεγάλα κέφια και για 1:30 ώρα, ταξιδέψαμε στον Αμερικάνικο Νότο!Οι ύμνοι ο ένας μετά τον άλλον: Saturday Night Special,What’s Your Name,That Smell (Eδώ μου έφυγε το μυαλό!),Simple Man, Tuesday’s Gone κτλ.
Ο Ricky Medlocke τρελλαμένος, όπως πάντα, να τα δίνει όλα, ο Gary Rossington φορώντας καουμπόικο καπέλο και μόνιμα σκυμμένος πάνω από την κιθάρα του να σολάρει και εμείς να τρελαινόμαστε, ο Johnny Van Zant να ερμηνεύει επάξια (αν μπορεί κανείς να το πεί αυτό) τα τραγούδια του αδικοχαμένου Ronnie.
Στο τέλος 15λεπτη εκτέλεση του Free Bird και τόνοι συγκίνησης!!!
Mακάρι να έχω την ευκαιρία κάποια στιγμή στη ζωή μου να τους ξαναδώ. Είναι πραγματικά τεράστια μπάντα, η οποία παρόλα τα λούκια που έχει φάει και συνεχίζει να τρώει, είναι πάντα εδώ και μας θυμίζει τις όμορφες εποχές των 70s!
Setlist
Workin’ for MCA
I Ain’t the One
Saturday Night Special
Gimme Back My Bullets
What’s Your Name
That Smell
Simple Man
Whiskey Rock A Roller
Down South Jukin’
Needle And The Spoon
Double Trouble
Tuesday’s Gone
Gimme Three Steps
Call Me the Breeze
Sweet Home Alabama
Encore:
Free Bird
Ρε μαλακες ποσο αλανι μπορει να ειναι ο Medlocke;;;
Κι ας μην ηταν παντα στους Skynyrd κι ας μην ειναι απο τους καλυτερους κιθαριστες (ετσι κι αλλιως δεν ξερω να το κρινω αυτο :D).
Αλλα ειναι απιστευτα συμπαθης μουσικος…
Ο Ricky έιναι απλά θεός πάνω στη σκηνή! Συνεχώς “έπαιζε με τον κόσμο”, παροτρύνοντας μας να τα σπάσουμε όλα!!!
εδω καποιες φοτο απο την νεα υορκη…
εχω και αλλες καλες και του συγχορεμενου του billy powell.σε αυτο το live ζουσε…καποια στιγμη θα τις βαλω!
Τυχεροί!Σας μισώ!
Να’μαι και εγω…Ανεπαναληπτη εμπειρια…Νιωθω μερος της ιστοριας…
Συντομα ερχεται αναλυτικο report…
Παρακαλώ όπως να μην επιτραπεί στον κ. αποπάνω να συνεχίσει να μιλάει, διότι μετά τη συανυλία των Skynyrd στο Λονδίνο έφυγε καπάκι για Sweden Rock Festival…
Eυχαριστώ εκ των πρότερων τη διαχείριση
Καλα και που να δεις τις εμπειριες απο Sweden Rock
Αλλα εδω θα σκασει μονο το report απο Skynyrd…
Σύντομα θα ανέβει και το report για τη ιστορική αυτή συναυλία…Το έχω ήδη στείλει…
Παντα τετοια.
(οχι τιποτα αλλο αλλα υπαρχουν και καποιες εκρεμμοτητες… :D)
Νομιζω τις εχουμε και οι 2 κατα νου…
Και εννοειται οτι θα καλυφτουν παραυτα…