Lynyrd Skynyrd Live in Athens 18/6/2012

E;:-s

Kαι εμείς χαρήκαμε που σε είχαμε μαζί μας και όχι μόνο επειδή όποιος απομακρυνόταν μπορούσε ευκολα να εντοπίζει ξανά την παρέα μέσα στην πολυκοσμία! :lol:

Cozy εσύ έλειπες μόνο για την απόλυτη γαυροΝΒΑμπασκετοκουβέντα!

Πες μου πως στο τέλος χοροπήδαγες σαν τα κοριτσόπουλα στο γνωστό video…

Xαχα, θα ήμουν πολύ πιό άχαρος.

Απλά σκεφτόμουν πως αντί για τον Γκαραβέλα θα έπρεπε να είχε βρεθεί και να είχε ανέβει τιμητικά στη σκηνή ο ήρωας που φαίνεται στο βίντεο να ανεμίζει την Ελληνική σημαία στο Knebworth τη δεκαετία του '70! 8)8)8)

Δεν είχαν σημαίες πίσω στη σκηνή απ’όσα είδα ε?

Κάνε κανένα σχόλιο άμα μπορέσεις κάποια στιγμή πως το είδες κι εσύ.

αντε να γραψω και εγω! :smiley:

το πρωτο σαπορτ δεν το προλαβα
το δευτερο ηταν απλα εμετικο και ακυρο…

ο χωρος μου αρεσε πολυ.
καθομουνα μπροστα απο τον ηχολυπτη και ο ηχος μετα απο το δευτερο κομματι ηταν μια χαρα. σε γενικες γραμμες ηταν η χαρα του κιθαριστα το Live. σολιδια και χαμος!
αυτος που με χαλασε ηταν ο μικρος van Zant… Πολυ φλατ η φωνη του και εχανε οσο αφορα την ερμηνια. τεσπα φτασαμε στα 30 και παρεξενεψαμε χαχαχαχα

η ουρα στις μπυρες μου απαγορευσε και εμενα να πιω μια μπυρα…

χαρηκα πολυ που πετυχα καποιους φιλους του φορουμ που ειχα καιρο να δω.:slight_smile:

Ευχομαι να τα καταφερω να τους δω και εγω καποια στιγμη, σας νιωθω οταν λετε για συγκινηση στο Free Bird…

έχουν πλάκα τα κορίτσια που δεν άντεχαν το δεύτερο support …

σκιναρντ φουλ προφεσιοναλ … εμένα με έπεισαν ότι γούσταραν κιόλας παρότι η σκηνή ήταν προβάδικο για αυτούς.

Κουραστικό το ταξίδι αστραπή αλλά άξιζε και αυτομουτζώνομαι που σκεφτόμουν να μην πάω καν. Ήταν. τόσο. εξωπραγματικά. Ρίγη. Φχαριστώ στο Mule που μ’απάντησε πιο πάνω, δεν τα πρόλαβα τα φθηνα αλλά νταξ, δεν πειράζει.

Τα δύο σαπόρτ δεν τα πρόλαβα και κρίμα γιατί ήθελα ν?ακουσω ελληνικό southern αλλά και να πάρω και λιγο γεύση στόνερ, μια και μου αρέσουν και τα δύο είδη.

Δεν πειράζει ωστόσο γιατί το μετάαα? Βασικά μπήκα με 10? πριν βγουν και πέτυχα πάνω σε εναν τυπά που τους προϋπαντουσε και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που δεν πολυάκουγα αλλά σε κάποια φάση το αυτί μου άκουσε κατι σαν ?αφιερωμένο στον Duane Allman? ή κάπως έτσι και μου ξέφυγε μια ακαταλαβίστικη κραυγή ενθουσιασμού, αΟΥΓΚΜΠΟΧΙΙΘ. Δε μου έμεινε φωνή μετά το λάηβ, ξεχάστηκε κάπου μες στο γήπεδο. Βουρκώματα, απανωτές ανατριχίλες, παντελής αποκοπή από το περιβάλλον ανά στιγμές, the needle and the spoon, tuesday’s gone, call me the breeze και στα simple man και στο σόλο του free bird, το οποίο αν και τεντώθηκε λίγο στην προσπάθεια εκτόνωσης μέτρησε τόσο άπειρα ως προς το feeling και τη μουσική έξαρση. Πάντως εκπληκτικό πώς μια μουσική που ξέρεις όχι και τόσα πολλά χρόνια (από τα 12 μου πάνω κάτω), δεδομένου πως έχει καταφέρει να σε συνοδέψει σε πολλές στιγμές καλές (εδιτ) και άσχημες, έχει κάνει να γαμιέσαι σε αναδιφήσεις στο youtube σε βιντεο συναυλιών τους, (μικρό παιδί χαμένο στην καύλα της ανακάλυψης κλπ), τους έχεις στο μυαλό σου να παίζουν όταν ακους τα τραγουδια τους, κάτι αόριστες εικόνες με το ανάλογο φήλιν της δεκαετίας και τελικά τους βλέπεις μπροστά σου να ερμηνεύουν, ειδικά όταν η μουσική αυτή ενέχει συναισθηματική φόρτιση όχι μόνο για δικές σου στιγμές αλλά και για χαμένα πρόσωπα που ποτέ δε γνώρισες αλλά ούτε και άλλοι φαν και τα νιώθεις κοντά σου, δικά σου άτομα, σα να μπόρεσες κι εσύ να αφουγκραστείς τα συναισθήματά τους όταν έγραφαν/ερμηνευαν και ουχ, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, νομίζω είναι κάπως κοινή η αισθηση αυτής της συνοδείας και του οικογενειακού πυρήνα. Κάπως έτσι, dunno.

Κι εγώ πρόσεξα γαμηστερότατα πλήκτρα, επίσης με ικανοποίησε η μια, κάποια ομοιότητα της φωνης του αδερφού με το Ronnie που διαπίστωσα και irl. Γενικά το φηλιν έχει προσπαθηθεί να αποδοθεί και από τους άλλους οπότες ας μην επαναλαμβάνομαι άλλο. Ρίγη, συγκίνηση. Και τι χορός! Αυτά. Ήταν υπέροχα.

Mήπως ήθελες να πεις καλες και άσχημες…?

Ουπς. :stuck_out_tongue: Ε ναι, προφανώς :stuck_out_tongue:

A ωραία,γιατί στεναχωρέθηκα για σένα!:p:lol:

Ωραία βραδυά!Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω.Ήμουνα λίγο επιφυλακτικός αλλά τελικά ήτανε σούπερρρρρ…και ο χώρος μια χαρά!

xaxa κι εγω ειμαι ο γιος της κυριας!!!
Τωρα για το λαιβ τι να πω με καλυψαν οι υπολοιποι.Τωρα για το 2ο support σε αντιθεση με τους υπολοιπους μου αρεσαν.Απλοι,αγνοι στονεραδες!

:|:|:|
Σοβαρά;;;

Τι μασονία είναι αυτό το φόρουμ ρε:lol::lol:

`παρεπιπτοντως χαρηκα για τη γνωριμια!!!

Παρομοίως!:slight_smile:

Τώρα που βρεθήκαμε να γράφεις και δω.

Πάντως για το δεύτερο σαπορτ που λες,όντως εγώ ας πούμε δεν ακούω τόσο αυτήν την μουσική και δεν είμαι και ο καλύτερος κριτής.Απλώς γνώμη μου είναι πως ήταν λίγο “εξω απο την φάση”.

www.potergeist.com

για αποφυγή προβλημάτων ήχου

Συμφωνω αλλα προτιμω να απομονωσω την εμφανιση τους και να τους κρινω μονο για τα τραγουδια κ οχι για το αν κολλουσαν στη συναυλια ή αν ειχαν τρομερα προβληματα ηχου (που ειχαν).Τους βρηκα αξιοπρεπεστατους και νομιζω οτι υπο διαφορετικες συνθηκες θα τους φχαριστιομουν πολυ περισσοτερο!

εμενα μαρεσε πολυ το λαηβακι!!! Βρηκα πολυ καλο το σετλιστ (ντακς θα γουστερνα κσερωγω κανα Curtis Loew η κανα Travellin Man, αλλα ποτε δε θα υπαρκσει μπαντα που να παικσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ), η αποδοση καλη. Συμπαθης ο Τζοννυ, τεραστιος ο Ροσσινγκτον κ τιμιος ο Μεντλοκ. Γενικα πολυ ευχαριστη κατασταση, +οτι καποια κομματια δεν τα περιμενα να τα παικσουνε (Νeedle and the Spoon, Whiskey Rock N Roller, Saturday Night Special).

Τεραστια καβλα το That Smell προφανως, Tuesdays Gone, Free Bird και Gimme 3 Steps