Lynyrd Skynyrd Live in Athens 18/6/2012

Χάρηκα που είδα αυτό το μεγάλο συγκρότημα και άκουσα ζωντανά ύμνους που τους ακούω μια ζωή. Υπέροχη εμπειρία, πολύ καλή διάθεση από το συγκρότημα, καλός κόσμος, καλός ήχος. Στο Free Bird πραγματικά απογειώθηκε το σύμπαν γύρω μου.

Διοργανωτές, γαμιέστε. Οι ηλίθιοι τύποι έβγαζαν κάποιες χιλιάδες κόσμου μετά τη συναυλία από κάτι πορτούλες μισό μέτρο. Εύγε.

Εκτεταμένο setlist σε σχέση με αυτά που συνήθως παίζουν.
Σεβάστηκαν το ελληνικό κοινό.Μαλλον οι Harley στην άφιξη μετρησαν υπέρ μας!:stuck_out_tongue:

Ποιος ηταν αυτος ο βλάκας που ανεβηκε στην σκηνη κανα 10λεπτο πριν βγουν οι Skynyrd και έλεγε βλακειες; Πολύ πρόχειρη η εγκατάσταση πάντως! Η συγκεκριμμένη σκηνη δεν ηταν για την εμβέλεια των Skynyrd! Αν και καλά περάσαμε γιατι δεν μπορει να γινει μια αξιοπρεπης συναυλία; Αλλα και μονο που αποφασισαν να ερθουν Ελλαδα, ευχαριστημενοι πρεπει να ειμαστε!

Όλα τέλεια, από άποψη μπάντας. Κορυφαία η στιγμή με την ελληνική σημαία να ανεμίζει στη σκηνή. Αυτοί οι κάφροι οι διοργανωτές είναι για πολύ ξύλο. Κοινές τουαλέτες ανδρών-γυναικών, χωρίς χαρτί και απολύμανση, ούτε ένας κερατάς για να σε κατευθύνει στα αυτονόητα, πόρτες κλειστές στην έξοδο. Ντροπή σας λαμόγια, μόνο για τις αρπαχτές είστε.

Σ’ αυτό δε νομίζω να έφταιγαν. Έτσι είναι ο χώρος, τι να κάνουν; Χαζοί ήταν στο θέμα με τις μπύρες, η ουρά στο ταμείο που πήγα δεν προχώρησε ούτε χιλιοστό για τα 5 λεπτά που περίμενα, οπότε έφυγα όπως ήμουν. Κρίμα, γιατί τα 3? ήταν καλή τιμή για μπύρα και θα έπαιρνα τέσσερις.

Επίσης, πολύ καλό το ότι υπήρχαν αστυνομικοί στη διασταύρωση, από τότε μου μπήκα στο αυτοκίνητο έκανα 2 λεπτά να βγω παραλιακή.

εμενα με ικανοποιησε η οργανωση, νταξει οντως ηταν μικρη η σκηνη για skynyrd αλλα αφου ξεκινησε στην ωρα της και καταφεραμε να φυγουμε με τα μεσα ειμαι ευχαριστημενος… ο χωρος ειναι μια χαρα για συναυλιες τετοιου κοινου… το μονο που με χαλασε ηταν οτι δεν πηρα μπλουζακι οπως εμπαινα μηπως το παρω στην εξοδο " κανα ταληρο πιο κατω" και τελικα εμεινα με το πουλι στο χερι…μαλακια μου…

Εντάξει, τι να λέμε τώρα, εμπειρία ζωής!!! Δόξα τω Θεώ που κατάφερα έστω και τελευταία στιγμή να βρω τα γαμωχρήματα, αν τους έχανα θα αυτοκτονούσα! Με το που βγήκαν πήγαν να με πάρουν τα ζουμιά, απίστευτη απόδοση, απίστευτο σετλιστ (τι The Needle And The Spoon, τι That Smell, τι Tuesday’s Gone, τι Gimme Back My Bullets, τι τι τι) και ένα Free Bird στο τέλος να μας στέλνει για βρούβες και τις τρίχες μας να βαράνε προσοχή! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

[B]http://www.garavelas.gr/[/B]

Rock And Roll. Ετσι απλα.

Τρομερη εμπειρια, υμνοι, εξαιρετικη αποδοση, το κοινο τα εδωσε ολα, στο Simple Man ενα δακρυ κυλησε, That Smell χορος μονο, Gimme Back My Bullets αγαπη, Tuesday’s Gone ερωτες. Εφυγα με ενα χαμογελο, θρυλοι!

Υ.Σ. Οχι πιτ στο Free Bird ρε ζωα, σοβαρευτειτε λιγο.

2)Υ.Σ. Αααα ρε Medlocke θεε!

αρχοντική μπάντα

Απίστευτοι.

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα αλλά ίσως να ήταν η συναυλία της χρονιάς!!!
Απίστευτο κέφι κ πολύ ενέργεια από όλους τους Skynyrd!!!
Συνολικά πρέπει να κράτησε πάνω από 1,5 ώρα (αν κ φάνηκε σα να ήταν 10 λεπτά)
Καλός κ ο ήχος
Εν τω μεταξύ πρώτη φορά βλέπω σε συναυλία να ξεπουλιούνται όλες οι μπλούζες (τουλάχιστον αυτές απ’ εξω που είχαν 15 ευρώ).
Γενικά όλα ήταν τέλεια, όπως ακριβώς τα περιμέναμε!!!

Για τα support πολύ καλοί οι Soundtruck ήταν επικοινωνιακοί κ ζέστανα αρκετά τον κόσμο. Οι Potegeist δυστυχώς ήταν λίγο αδιάφοροι. Ίσως κ η μουσική που έπαιζαν δεν έδενε με το όλο κλίμα.

Τεράστια συναυλία. Το ένα έπος μετά το άλλο, με τον ήχο να είναι άψογος και το κοινό να ανταποκρίνεται αν όχι πλήρως, τουλάχιστον πάρα πολύ. Αυτό που ειπώθηκε για το Free Bird και παραπάνω, απλά δάκρυα.

Συμπαθητικοί οι Soundtruck, κρίμα για τους Potergeist, που προσωπικά με το ζόρι μπορούσα να ξεχωρίσω τα κομμάτια λόγω του άθλιου ήχου.

Ντάξει, πάνε πάνω από 2 δεκαετίες που άκουσα τα κομμάτια τους, αν και είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν αφού ούτε τους δίσκους άκουγα πια στο σπίτι αλλά ναι, ήταν πολύ καλά…
Αλλά λίγο ρε σεις, πολύ μικρό σετ :frowning:
Ευτυχώς το ακριβό τικέτο ήρθε κάπως στα ίσα του στις μπύρες…

βιντεάκια:
POTERGEIST [B][U]?ride on[/U][/B]

LYNYRD SKYNYRD [B][U]?simple man[/U][/B]

35/40 τα λες πολλα για Skynyrd?!?!?

Το λεω επειδη ειμαι απο τους πρωτους που θα κραξουν για την τιμη και αυτη εδω μου φαινεται (τουλαχιστον) λογικη.

Ωραια βιντεακια για αλλη μια φορα :slight_smile:

20 δωσαμε και ηταν γαμω τις τιμες, μπραβο στο cheapis!

Λοιπόν τώρα που ηρεμήσαμε.
Καταρχάς ευχαριστώ την κυρία που μου πούλησε ένα εισιτήριο που της είχε ξεμείνει στα 35 ευρώ.

Μπήκα κατα τις 8 μεσα οταν έπαιζε το πρωτο σαπορτ που μου άρεσε αρκετά.Όσο άκουσα δηλαδή αλλά είχε το όλο feeling της βραδιάς ρε παιδί μου,κολλούσαν.

Μετά βγήκε το δεύτερο που οκ,αηδιάζω που αηδιάζω με την μουσική που παίζει γενικά(όπως είπε και ο Γιαννης Downιζαν για τα καλά)ε δεν κολλούσαν ρε παιδί μου σε τέτοια βραδιά και ιδιαίτερα για να είναι πριν τους Θεούς.Για μένα έπρεπε τουλάχιστον να είχαν βγει αντίστροφα.Τέλος πάντων,όταν βγήκαν αυτοί είχαν και τον πιο χάλια ήχο που έχω ακούσει έβερ,βασικά ένα παραμορφωμένο μπάσο ακουγόταν,αλλά από δύο τραγούδια και μετά έστρωσε.Ίσως να μην τους βόλευε το σετάρισμα,δεν ξερω.

Ε και κατά της 10 παρά 20 βγαίνει ο πιο-καλτ-πεθαίνεις-τυπάς και σε 7 λεπτά βγήκαν οι Skynyrd.
Εντάξει δεν γίνεται να το περιγράψεις,τσίτα οι κιθάρες,απίστευτα πλήκτρα(με κέρδισαν πολύ εμένα προσωπικά)και γενικά ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.Λίγο πολύ ότι έχουν πει ηδη τα παιδιά.Δάκρυα στους ύμνους και αυτό που έγινε στο σολο του Freebird…όσοι ήταν ξέρουν!
Οι άλλοι καλύτερα ας μην μάθουν:p

Συγκινητική μορφή ο Gary,απίστευτος κιθαρίστας,απίστευτες κιθάρες,τον έβλεπα οταν σολαρε και σκεφτόμουν τις τραγικές ειρωνείες και συμβολισμούς κουβαλά αυτός ο τύπος πάνω του.Όλοι εκεί χθες παρών,έστω και νοητά.

Τιμή και δόξα

Ημουν στην δουλεια και με παιρνει ενα φιλαρακι στο simple man και με παιρνουν τα ζουμια απο το τηλεφωνο!!!Τι κριμα ρε γαμωτο που δεν μπορεσα να παω και να ζησω αυτες της στιγμες.Τυχεροι οσοι πηγατε μαγκες!!!

…τυχεροί, δεν λές τίποτα:):!:

Οι true rockers μένουν μόνο στο Hilton.