Να ρωτησω…Κατεβαινουμε 1η Αγ. Κοσμα και μετα παμε που? Το βλεπουμε δηλαδη?
Νομίζω είναι η 2η στάση Αγίου Κοσμά…Διασχίζεις την Ποσειδώνος και είσαι μπροστά στην είσοδο…Νομίζω το baseball είναι στο βάθος του ολυμπιακού συγκροτήματος…
πριν από λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο ότι οι Lynyrd Skynyrd βγαίνουν στις 9:30. Τώρα κατά πόσο ισχύει…
Whatever. Tα λέμε εκεί σε λίγες ώρες!!!
Κριμα που δεν θα μπορεσω να ειμαι εκει, καλα να περασετε οσοι πατε…
γαμησε το βιντεακι της υποδοχης… σε δυο ωριτσες το πολυ ξεκιναει το παρτυ…
ρεπορταζ του Βαγγελη Γκουμα για τη συναυλια στο Star! καλυψε και την αφιξη τους στο Ελ.Βενιζελος!!
καλα να περασετε παιδες! περιμενουμε ριπορτ
…ποπο όντως γαμάτο ήταν:):!:
90 λεπτά τελειότητας. Αυτό το γαμημένο το Free Bird πρέπει να είναι από τις κορυφαίες live στιγμές μου.
ωραία περάσαμε τελικά.
αν και μέχρι τελευταία στιγμή το σκεφτόμουν.
και τις όποιες αμφιβολίες είχα για setlist , για τη διάρκεια του live , για … αν αυτοί είναι όντως οι Skynyrd κτλ …
…μου τις διέλυσε ο “ινδιάνος” !! Θεοπάλαβος και μεγάλος star !
αυτός και η εμβληματική φιγούρα του Rossington ,μαζί με την πασαρέλα απο vintage les paul έδωσαν το στίγμα.
κατα τ’ άλλα gimme back και the needle and … (all time favourites) με έστειλαν a trip to the moon , they take me away.
σαν να έβλεπες παλιόφιλους στη σκηνή …
τα ξαναλέμε μάγκες .
Αν και δεν έχω μεγάλη επαφή με τη μπάντα , ήταν πολύ καλοί.Έπαιξαν 1,5 ώρα και ήταν κεφάτοι…Στην κερκίδα ήμουν αλλά ήταν ωραία , έβελπα καλά παρ’ ότι έφτασα στις 9:15 περίπου…Στα θετικά η προσέλευση του κόσμου , η αρένα πολύ γεμάτη αλλά και οι κερκίδες σχεδον γεμάτες εκτός από πολύ λίγες άδειες θέσεις στις γωνίες… Χωρίς να είμαι πολύ καλός στο να υπολογίζω αριθμό θεατών είχε 7.000-8.000…
Πάντα τέτοια να έχουμε…
Αν θυμηθώ κάτι άλλο το γράφω αύριο…
Πάντα τέτοια παιδιά, δεν έχω λόγια. Απίστευτοι, συγκλονιστικοί, η τρίχα κάγκελο με τις πρώτες νότες του simple man και του free bird, υπέροχος ο johnny, κι ελπίζω να κρατήσει τα λόγια του “λέμε να ξανάρθουμε”.
Δεν υπάρχουν λόγια,ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα όπως για τους περισσότερους,και η τρίχα ήταν μονίμως κάγκελο.Περισσότερα αύριο που θα είμαστε και ξεκούραστοι
Πολλά πολλά χαιρετίσματα σε Giannis…και Mule!!!
Ωραία ατμόσφαιρα σε μια μεγάλη συναυλία!
Πολύς ο κόσμος κ στην αρένα κ στις κερκίδες.
Εγ’ω άραξα ψιλά ψιλά στους περιστερόνες κ απόλαυσα. H μουσική σε συνδιασμό με το αεράκι που είχε ήταν ολα τα λεφτά
Ανατριχιλες με simple man, free bird
Το setlist ήταν το κλασσικό που παίζουν τελευταία.
Τα support δυστυχώς δεν τα πρόλαβα καθόλου αν και ήθελα να τις δω και τις δύο μπαντες…άλλη φορά
[SPOILER]πο πο…συναυλια σε ανοιχτό χώρο μετά από τόσο καιρό…το καλοκαίρι ήρθε και επίσημα :D[/SPOILER]
Α καλά κατάλαβα. Μέχρι το encore μιλούσατε για μπάσκετ
Χαχαχαχαχαχαχα όχι ντάξει!Οκ μιλήσαμε λίγο με τον Γιαννη για το ΝΒΑ,κράξαμε λίγο τους Χητ αλλά δεν γινόταν αλλιώς:oops:
Επίσης…ο λόγος πριν την συναυλία…Δεν λέω πολλά,όσοι ήταν μέσα ξέρουν…Και παραγγελιές,“θα το παίξουν,θα το παίξουν”.
Ότι μας λέγανε οι μαμάδες μας…:lol:
Τι καλτίλα ήταν αυτή θεε μου
Τα 2 παιδιά παραπάνω είπανε ακριβώς ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που είχα και εγώ στο μυαλό μου…
Ένιωθες περίεργη οικειότητα με το συγκρότημα, με την στιγμή γενικότερα…Και στο free bird απλά…περιττεύουν τα λόγια…
Whiskey Rock-a-Roller ρεεεεεε!
πιο καλτ και απο late 80’s ταινια ψαλτη…
η συναυλια αγγιξε το τελειο, πραγματικα μεγαλη εμπειρια και ευτυχως ανταποκριθηκε ο κοσμος παρα τους δυσκολους καιρους…
μακαρι να ξαναρθουν αλλα δυσκολο, ποσες και ποσες φορες εχουμε ακουσει την ιδια ακριβως ατακα απο τετοιου βελινεκους συγκροτημα και τελικα ξαναρθαν? ελαχιστες…
τουλαχιστον ημασταν απο τους τυχερους που ειδαμε αλλη μια τεραστια μπαντα και η αναμνηση της συναυλιας και ειδικα του free bird θα μεινουν χαραγμενα στη μνημη μας για παντα…