Είχα πάρει ταξί από το μετρό του Αγ. Δημητρίου μέχρι τη Βάρη κ βγήκε 12 εύρώ αλλά ήταν πρωί κ μονή ταρίφα. Η απόσταση από το Ελληνικό μέχρι το Σύνταγμα πρέπει να είναι η ίδια, οπότε θα είναι πολλά τα λεφτά, λογικά από 15 κ πάνω. Είναι κ μεγάλη διαδρομή
Ρε κανονιστείτε όσοι έχετε αμάξια και χώρο να γυρνάτε μαζί.
Χωρίς να μπορώ να σου υποσχεθώ για τρίτους: Εμείς μπορεί μετά να πάμε για μπύρες Γλυφάδα αλλά αν είναι αργά μπορεί και όχι. Προσπάθησε να βρεθούμε μήπως στο τέλος σε “φορτώσω” σε κανέναν από την παρέα μου που θα πηγαίνει κέντρο με αμάξι.
Εμμμ θα κανω οτι μπορω!
Αρενα θα είμαστε,τι διάολο φαίνομαι κιόλας γαμώτο πανεύκολα
Για αυτούς που θα πάνε με αμάξι, θα πανε απο ποσειδόνως? Και απο Βουλιαγμένης δεν βγαίνεις κομπλε?
για πειτε ρε παιδια εχει παρκινγκ εκει περα?
αν δεν προλαβω τραμ, γαμιουνται… τι 11 ρε παιδια? για ποιο λογο?
εγώ θα κατεβω με 3 άλλους, οπότε είμαστε just…τώρα αν στο τέλος κάποιος έχει θέμα με επιστροφή κτλ, εντάξει προφανώς και θα βοηθήσουμε :D. προς βόρεια πάμε…κρίμα να χάσει κανείς την μισή συναυλία για να προλάβει το τραμ…#-o
όσο για το πώς πάμε…εμένα στο google maps, μου βγάζει 3 διαδρομές: 1)εθνική οδός και παραλιακή , 2) συγγρού και παραλιακή, 3) κηφισίας-βσ.σοφίας κτλ και βουλιαγμένης μετά-και αλίμου πιο μετά…
δεδομένης της ώρας(λέμε να είμαστε και σχετικά νωρίς, 9 παρά δηλαδή να τα δούμε όλα) τι προτείνετε? όσοι μένετε κοντά ή ξέρετε καλά την περιοχή? μην κάτσουμε 2 ώρες στην κίνηση…(εγώ ας πούμε όπως το βλέπω, παραλιακή θα έχει λίγο χάος 9 το βράδυ και τώρα που καλοκαιριάζει κιόλας)
Tην παραλιακή δεν θα την αποφύγεις γιατί από εκεί μπαίνεις. Αν ξεκινάς από κέντρο Συγγρού-Παραλιακή θα έλεγα, μπορεί να έχει λίγη κίνηση στο Δέλτα Φαλήρου.
Λίγη κινησούλα μπορεί να έχει.
Εγώ θα επέλεγα την διαδρομή νο3 αλλά δεν ξέρω μήπως μπλέξεις χειρότερα σε κηφισίας-βασ.σοφιας…πάνω κάτω τα ίδια είναι,μην αγχώνεσαι!Με το πάρκινγκ δεν υπάρχει πρόβλημα για τα παιδιά που ρώτησαν πιο πίσω…
Άντε να δούμε καμμιά συναυλιούλα να γουστάρουμε!
Παιδιά, για όσους πάνε με αυτοκίνητο, από την πάνω μεριά, από Βουλιαγμένης δηλαδή, μπορεί να μπει κανείς? Ή η μόνη είσοδος είναι από παραλιακή στην πεζογέφυρα?
Βασικά είναι [U]δύο[/U] support.
Εγώ έγραψα τι μου είπε μια τύπισσα από την διοργανώτρια όταν τους τηλεφώνησα γιατί πρέπει να ξέρω για να κανονίσω κάποια πράγματα. Τώρα για το σίγουρο, θα πάω με το νωρίτερο δηλαδή 10 η ώρα να είμαι μέσα.
Συγνώμη για [B]την[/B] Deadhead.
εδώ λέει ότι το συγκρότημα 9μιση θα βγει…τι διάολο? τόσο συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες?? δεν θέλω να είμαι εκεί από τις 8 και τελικά να βγούνε στις 11, τι θα κάνουμε τόσες ώρες?
δεν μπορούμε να μάθουμε κάπως για πιο σίγουρα?
http://www.facebook.com/events/351789864835897/
εδώ είναι το event από την διοργανώτρια στο Facebook, όπου αναφέρει ότι οι Skynyrd θα βγουν στις 21.30! για κάποιον που ρώτησε πριν, νομίζω μπαίνεις μόνο από Ποσειδώνος (παραλιακή) και όχι απο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με αυτό οι skynyrd βγαίνουν στις 11.00 αφού το set είναι 90 λεπτά και η συναυλία τελειώνει στις 12.30.
νομιζω παντως οτι στα “events” στο fb βαζουν ενδεικτικες ωρες οποτε μαλλον δεν ειναι και πολυ βασιμο
Όντως, αυτές οι ώρες δεν πολυϊσχύουν γενικά, εκτός και αν διευκρινίζεται ρητά στο δελτίο τύπου. Ειδικά αν τα σαπορτ είναι δύο όπως είπε και μια συμφορουμίτισσα παραπάνω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγαίνουν 9.30. Μάλλον κατά τις 10.30 το κόβω, με 11 παρά.
Σε αυτή την περίπτωση οριακά προλαβαίνουμε τραμ κ μετρό ίσως (αν μείνει ανοιχτό μέχρι αργά λόγω της συναυλίας όπως π.χ. με τους Bon Jovi)
Όντως, αυτές οι ώρες δεν πολυϊσχύουν γενικά, εκτός και αν διευκρινίζεται ρητά στο δελτίο τύπου. Ειδικά αν τα σαπορτ είναι δύο όπως είπε και μια συμφορουμίτισσα παραπάνω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγαίνουν 9.30. Μάλλον κατά τις 10.30 το κόβω, με 11 παρά.
Άρα λοιπόν αν είμαστε 9 εκεί, είμαστε κομπλέ…το πολύ πολύ να χάσουμε το 1ο σαππόρτ…νταξει κλάιν…άντε και 9 παρά, να πάρουμε και καμια μπύρα να γίνουμε…
όσοι δείτε τα παιδιά με μπλούζες lamb of god, εμείς θα μαστε, ρίξτε μια χαιρετούρα…