Lynyrd Skynyrd Live in Athens 18/6/2012

Παιδιά,τα εισιτήρια στο ταμείο πόσο θα έχουν;

40, δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό η ανακοίνωση

Σάκη και Γιάννη… θα έρθετε τελικά; :slight_smile:

Nα μιλήσουμε, σκαρώνω και μπυροποσία στη Γλυφάδα μετά το live! :drunk::hippy:

μόλις πήρα κι εγώ 4 εισιτήρια από την προσφορά! καλή φάση, άντε να γίνει και κάτι ανάλογο για Rockwave! :stuck_out_tongue:

τα λέμε εκεί! Long live the South!

αυτό το σκεφτόμουν και εγώ…γιατί εντάξει κακά τα ψέμματα, θέλω να πάω ροκγουέηβ, αλλά γαμώ δεν φτάνουν τα λεφτά…είναι δύσκολες οι εποχές δεν μπορείς να τα σκορπάς από εδώ και απο εκεί…και το χειρότερο, οι διοργανωτές δεν φαίνεται να νιώθουν και πολύ, ώστε να ρίξουν λίγο τις τιμές… πού να πάω εγώ μετά σε 3-4 συναυλίες? φύγαν τα χρήματα όλα…

τέσπα, ναι όντως μακάρι να γίνει και σε κανα ροκγουέηβ να μπορέσουμε να πάμε…

Παίδες έχω αρκετό καιρό να πάω σε “μεγάλη” συναυλία με suppοrt κιετς, και έχω μερικές ερωτήσεις τεχνικής φύσεως: Τι ώρα αναμένεται να βγουν οι Skynyrd? 11 ασούμε? Και άμα θέλω να πάρω εισιτήρια από το ταμείο, τι ώρα να εμφανιστώ για να αποφύγω [υπερβολικά ( ; )] μακριέεεεεες ουρές? Εικάζω πολλοί θα είναι της τελευταίας στιγμής, γιατί είναι ακριβά τα διαολεμένα/θα έρχονται από του διαόλου όπως εγώ που ανεβαίνω από ηράκλειο, και you get my point.

δεν χανω τετοια συναυλια! :wink:

οσο για την μπυροποσια δεν μπορω να υποσχεθω τιποτα. ερχομαι για πολυ λιγο στην Αθηνα και θα εξαρτιθουν ολα απο τα ατομα που με “κουβαλανε” και με φιλοξενουν :smiley:

Kατ’ αρχήν προσπάθησε να πάρεις εισητήριο από το site προσφορών όπως έκαναν αρκετοί εδώ με 20?.
To 11 μου φαίνεται πολύ αργά όταν οι πόρτες ανοίγουν 7! Λογικά θα βγεί κατά τις 8:30 η Ελληνική μπάντα που ανοίγει και κατά τις 9:30-10 το αργότερο οι Skynyrd. Βλέπε πάντως και κεντρική σελίδα rocking για καμία ανακοίνωση.

Σάκη πάρε με τηλ. μόλις φτάσεις Αθήνα να κανονίσουμε να βρεθούμε στο live μέσα τουλάχιστον. Για το μετά βλέπουμε αν μπορεί να σε εξυπηρετήσει και κανένας από εμάς.

Ο deadhead πέφτει μέσα στους υπολογισμούς. Πήρα προχθές τηλ στην διοργανώτρια live2 (7475080) κ μου είπαν ότι αρχίζει το support κατά τις 9 μμ κ οι Skynyrd κοντά στις 11μμ.

Άρα το τραμ δεν παίζει για την επιστροφή, αφού λογικά θα τελειώσει κατά τις 00:30 - 01:00

Ρε ενα I Need You ρε και να μεινω επι τοπου. Δεν παιζει, αλλα λεμε τωρα. Αν και δεν ξερω πολλα απο Skynyrd (παραδοξως γιατι οτι κομματι εχει πεσει στα αυτια μου το εχω λιωσει κανονικα), αν γουσταρεις αυτον τον ηχο και για την ατμοσφαιρα και μονο, αξιζει να πας. Ανυπομονω γαμωτο.

Ωράριο λειτουργίας τραμ:

Το τραμ λειτουργεί καθημερινά περίπου από τις 05:30 π.μ. μέχρι τη 01:00 π.μ., Παρασκευή και Σάββατο από τις 05:30 έως τις 02:30.

Κοινως, ισως προλαβουμε, who knows.

Θα μαι και γω τελικα αύριο!!!

Εισιτήριο μαλλον για ταμείο με κοβω αλλα δεν πειραζει.
Οποιος δει καναν ψηλο με μπλουζα Dark Side Of The Moon λογικα,χαιρετά δίχως ντροπές

Γαμώτο σας ζηλεύω που θα δείτε Skynyrd…Γαμάνε live και δεν είχα την ευκαιρία να είμαι Ελλάδα για να τους δω φέτος… :frowning:

Θα μείνω με την ανάμνηση του Brixton Academy το 2009…!!

Κάπου δεν κουμπώνουν οι ώρες: Διάβασα συνεντευξη αυτών των Soundtruck που ανοίγουν και λένε θα παίξουν 30-35’. Έστω λοιπόν πως με μία μικρή καθυστέρηση τλειώνουν 9:45. 75’ θέλει να ετοιμαστεί η σκηνή για τους Skynyrd; :-s:-k
Eγώ λέω να είμαι εκεί από 9 παρά για κάθε ενδεχόμενο…

YΓ: Νομίζω πως είναι η Deadhead, αν δεν κάνω λάθος… :-s

Δεν περνάς απαρατήρητος :p, αλλά έχε και εσύ τον νου σου για εμάς! 8)

εντωμεταξύ για πολλούς από εμάς, είναι σημαντικο να ξέρουμε τι ώρα τελειώνει…μένουμε στου διαόλου το κέρατο, οπότε αν τελειώνει μετά τις 12-12,30 που θα έχουν φύγει και τα τελευταία μέσα, θα πρέπει να πάρουμε αμάξι…
και εγώ κατά τις 9 παρά λέω να μαι…να κανονίσουμε και τα του κουπονιού…
ΑΝ τελικά τελειώνει αργά, και χρειαστεί να πάρουμε αμάξι, πού μπορώ να παρκάρω? έχει κοντά χώρο? (δεν έχω ξανακατέβει ΠΟΤΕ στην περιοχή, δεν έχω ιδέα τι παίζει)

Μιας και το έκλεισα τελείως τελευταία στιγμή και με ταξίδι αστραπή ήρθα Αθήνα,αν τελικά δεν προλάβουμε τραμ κτλ,το ταξί(με διπλή ταρίφα)πόσο θα χτυπήσει μέχρι Σύνταγμα ας πούμε;

Πιθανώς να βρω και άλλα παιδιά,και από δω μέσα και να κολλήσουμε,αλλά ρωτάω για παν ενδεχόμενο κάποιον που να ξέρει!!

Δεν γινεται να κατεβω Αθηνα…κ γ αυτο δν θα παωω:(

Για σίγουρα 100% δεν ξέρω αλλά το ταξί από εκεί μέχρι Σύνταγμα δε θα’ ναι κανά 15αρι ευρώ τουλάχιστον;; (είναι κ διπλή ταρίφα)

Το μόνο που δεν πρέπει να σε ανησυχεί είναι το παρκάρισμα! :smiley:
Έχει όχι απλά χώρο, αλλά αχανή χώρο! Στρίβεις από την παραλιακή αριστερά στο φανάρι αμέσως μετά την πεζογέφυρα πάνω από την παραλιακή και βρίσκεις θέση πανεύκολα!

Floydized ταξί θα βρεις σίγουρα αλλά δεν ξέρω να σου πώ για κόστος.

Ναι δεν ανησυχώ μήπως δεν βρω ταξί,απλώς ρωτάω για τιμή διότι αν είναι από 15 και πανω κλαφτα!