Ετσι ειχα παρει καποτε για Aerosmith. Ολα οκ
είδες το 2ο edit μου? παίζει όντως κάτι τέτοιο? ή να ξεσηκωθώ να παω να βάλω τώρα χρήματα στην προπληρωμένη κάρτα? κρίμα να χάσω τέτοια προσφορά…
Δεν εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο site αλλα εχω παρει εκατονταδες προσφορες (φαγητο κυριως) απο παρομοια sitew. Ποτε δεν ειχα προβλημα. Στους Aerosmith ήταν ολα οκ, και σιγουρα καποιο site ειχε κανει μια τετοια προσφορα για μια συναυλια που ειχε γινει στο Terravibe .
Δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα
nice! thanks!!
Πήρα κι εγώ απο το σαητ με την προσφορά. Βασικά σου δίνει μόνο ένα κουπόνι σε pdf που το τυπώνεις και το δίνεις λέει στο ταμείο της συναυλίας. Ό,τι έπρεπε, γιατί τα 40 μου κάθονταν πολλά, αλλά να πω την αλήθεια μου, ακόμα μου φαίνεται κάπως η όλη φάση :b
Απίστευτο αυτό με τα 20? εισητήριο!
Ο προμότερ ψάχνει να πουλήσει όσα μπορεί μέχρι τις τελευταίες μέρες αλλά μετά ας μην γκρινιάξει όταν στις επόμενες συναυλίες θα έχει μηδέν προπώληση γιατί όλοι θα περιμένουμε να βγεί προσφορά σε τέτοιο site…
Aν δεις κάτι παλαβούς γύρω στα 40 με μπλουζάκια από την περιοδεία για τα 40 xρόνια των Allman Brothers (2009) να τριγυρνάνε, μην ντραπείς να μας χαιρετήσεις, εγώ και η παρέα μου θα είμαστε! :lol:
Καλησπερα στη παρεα!
Η προσφορα με το 20αρικο πηρε παραταση μεχρι τη συναυλια??
Ειδα καποιον φιλο πριν να γραφει οτι ληγει σε 5 ωρες και τωρα βλεπω διπλα να γραφει: [B]3 Μέρες 02:43:02[/B] :-k
Κατι ακομα, γνωριζει κανεις αν διοργανωνεται καμια εκδρομη απο Θεσ/νικη να προτεινει; Μειναμε απο αυτοκινητο και οι συγκοινωνιες ειναι σκετη ταλαιπωρια…
Ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο.
Το tickethouse διοργανώνει οργανωμένη εκδρομή για την συναυλία! Πάρε τηλέφωνο και ρώτα για τις λεπτομέρειες!
[SPOILER]Περιμένω κάποιος να σχολιάσει την λέξη “οργανωμένη” :p[/SPOILER]
:):)
Αγώνας και προσευχές για να μπορέσω τελικά να έρθω,μακαρι να τα καταφέρω:!:
πήρα και εγώ με το 20αρικο ,
φαντάζομαι να βγάλουμε άκρη εκεί.
να ναι καλα το παιδι που ενημερωσε και γλιτωσαμε φραγκα
Να στε καλά παιδιά κι εγώ αγόρασα και κατεβαίνω τη Δευτέρα από Σαλόνικα.
Καλή προσφορά αυτή με τα 20 ευρώ αλλά για να πω την κακία μου, δε γινόταν τα πρώτα εισητήρια που βγήκαν αντι για 35 να τα είχαν 20 κ μετά ας έκαναν όσες προσφορές ήθελαν;;
Καλή κίνηση πάντως!
το σκεφτόμουν και εγώ αυτό…να πω την αλήθεια μου, πιστεύω ότι απλά δεν πήγε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά η προπώληση,αλλιώς ίσως το περιμένανε αλλιώς να ρθε, ίσως μετα βίας μαζεύεται κόσμος, οπότε σου λέει κάτσε να το σώσουμε όσο γίνεται ακόμα, οπότε 3-4 τώρα μέρες σκάσανε οι προσφορές…μακάρι πάντως να έχει κόσμο…:-s
Πλάκα πλάκα φάση έχει να πάθουμε κανα κάζο, την επομένη των εκλογών και να μην μπορούμε να πάμε ε?8O
Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε με την προπώληση
Οι εκλογές πάντως δεν πρέπει να το επηρρεάζουν. Αφού οι συναυλίες των Blind Guardian που πέφτουν μέσα στις εκλογές γίνονται κανονικά
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα και εγώ τα εισιτήρια των 20 ? και ανυπομονώ να πάω… Μήπως γνωρίζει κανείς τι ώρα ανοίγουν οι πύλες; Φαντάζομαι η συναυλία ξεκινάει 9-10 αλλά τι ώρα θα πρέπει να είμαστε εκεί για να εξαργυρώσουμε το κουπόνι;
¨εχω την εντύπωση ότι αφού στείλεις το φαξ/email πίσω στην εταιρία, αυτοί θα σου στείλουν με μέηλ το εισιτήριο το οποίο τυπώνεις και πας κανονικά στην συναυλία.δεν νομίζω ότι πας εκεί με άδεια χέρια και λες αυτό και αυτό…δεν παίζει καν να είναι ενημερωμένοι. πάντως και εγώ που έστειλα το φαξ, δεν μου έχουν στείλει ακόμα απάντηση ή τιποτα τέτοιο…περιμένουμε…:-k
Δεν εχω παρει κουπονι αλλα απο την εμπειρια απο τους Aerosmith πριν καποια χρονια
Το λεει καθαρα
Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και η προσκόμιση του στο ταμείο εισιτηρίων του γηπέδου Baseball Ελληνικού την ημέρα διεξαγωγής της συναυλίας.
Λογικα θα υπαρχει ενα stand στον χωρο με την πινακιδα cheapis , θα τους δινετε το κουπονι και θα σας δινουν το ticket… 450 αγορες εχουν γινει μεχρι τωρα, αρα θα εχει καποιο κοσμο
48 ωρες…
αντε λεμεεεεεεεεε!