Αν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα (γιατί όσο να 'ναι τα 40 ευρω δεν είναι λίγα) τότε αξίζει τον κόπο!!!
Δε νομίζω να ξανάρθουν, οπότε είναι από τα live που δε χάνονται!!!
Αν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα (γιατί όσο να 'ναι τα 40 ευρω δεν είναι λίγα) τότε αξίζει τον κόπο!!!
Δε νομίζω να ξανάρθουν, οπότε είναι από τα live που δε χάνονται!!!
Τελικά από άποψη συγκοινωνίας μόνο τραμ παίζει;
Και καποια λεωφορεια υποθετω (αλλα δεν τα κατεχω, με τραμ θα παω εγω).
Αληθεια, σε ποια σταση κατεβαινουμε ξερει κανεις?
Νομίζω 1η Αγίου Κοσμά. Το θέμα είναι να προλάβουμε κ την επιστροφή! Αν δεν κανω λάθος τραμ πρέπει να έχει μέχρι τις 1 το βράδυ
1η ή 2η στάση Αγίου Κοσμά είναι το Ελληνικό , δε θυμάμαι ποιά ακριβώς…
Στο ίδιο γήπεδο δεν είχε γίνει και η συναυλία των ΤΟΤΟ ???
Θα προσπαθήσω να ξεπεράσω το γεγονός του τραγικά μικρού setlist.
το θεμα ειναι να προλαβουμε να γυρισουμε με μμμ…
το σετλιστ οντως μικρο (σε αριθμο τραγουδιων) αλλα σε διαρκεια νομιζω θα’ναι ικανοποιητικο…
αν δεν κάνω λάθος είναι 90 λεπτά αυστηρά. ξέρουμε τι ώρα βγαίνουν οι skynyrd?
90 λεπτά είναι καλά…13 κομμάτια βλέπω μόνο παίζουν στο 99% των συναυλιών τους…με στεναχωρεί πιο πολύ ότι δεν θα παίξουν τίποτα από τον καινούριο δίσκο(το god and guns). υπάρχει [B]ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ[/B] περίπτωση μιας και παίζουν 1η (και μπορεί και τελευταία) φορά ελλάδα, και αν συναντήσουν και ενθουσιώδες κοινό, να παίξουν λίγο παραπάνω? το έχουν κάνει ποτέ?
καλά όχι ότι δεν ψήνομαι να έρθω, απλά να ξέρω αν θα το δουν επαγγελματικά(όπως πολλές μπάντες- ίσα ίσα να πούμε αυτά που είναι και να την κάνουμε) ή θα ψηθούν και οι ίδιοι παραπάνω αν δουν και τον κόσμο ψημμένο κτλ…
έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι παραπάνω. Πλάκα, πλάκα πάντως το unbroken ταιριάζει γάντι στην κατάσταση στην ελλάδα αυτή την εποχή.
Στην αμερική παίζουν σε 20 και 30 χιλιάδες κόσμο,θα παίξουν παραπάνω για 3-4 χιλιάδες έλληνες στο μισογεμάτο γήπεδο του baseball?
Πάντως παρόλο ότι παίζουν λίγα κομμάτια τα τραβανε σε διάρκεια,τζαμάρουν αρκετά.
Θα ήταν καλό πάντως όπως είναι της μόδας με πολλά συγκροτήματα να παίξουν το πρώτο άλμπουμ in its entirety
Κακή μόδα αυτή της εκτέλεσης ολόκληρων δίσκων.
Που τα ειδατε ρε παιδια τα 13 κομματια μονο…Εδω και καιρο μεχρι και χθες παιζουν 17…οριστε:
[SPOILER]
Workin’ For MCA
I Ain’t The One
Skynyrd Nation
What’s Your Name
Down South Jukin’
That Smell
I Know A Little
Saturday Night Special
Simple Man
Gimme Back My Bullets
Whiskey Rock-A-Roller
The Needle And The Spoon
Tuesday’s Gone
Gimme Three Steps
Call Me The Breeze
(J.J. Cale cover)
Sweet Home Alabama
Encore:
17.
Free Bird
[/SPOILER]
Δεν νομίζω να έιμαστε μόνο 3-4.000…
Λογικά θα είμαστε πάνω από 5.000
Στάση τραμ παιδιά είναι αυτή που σταματάει ακριβώς στην πεζογέφυρα που περνάει πάνω από την παραλιακή και σε βγάζει μέσα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.
Thanks! Πολύ χάρηκα αν επηρέασα έστω και λίγο!
Eίναι εκεί που είχε γίνει το G-fest του Gagarin το 2007, με iggy+stoοges και και lanegan κ διάφορα άλλα (που τα επισκίασαν όλα οι stooges) και δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος ο χώρος, το θυμάμαι καλά αφού δούλευα στο συγκεκριμένο φεστιβάλ. βολεύει το αυτοκίνητο γιατί, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, έχει τεράστιες αλάνες για πάρκινγκ.
Εγω εκτος συγκλονιστικου απροοπτου δεν θα ερθω στην συναυλια, πολλα τα λεφτα, λογικα θα εχω βαρδια κιολας εκεινη την μερα… Και η αληθεια ειναι οτι με προβληματιζει το μικρο setlist.
Πήρα χθες το εισιτήριο από το public και, ναι, εγώ πάντως θα είμαι εκεί!
[U] εδώ[U][/U][/U] υπάρχει μια προσφορά για φτηνά εισιτήρια για όποιον ενδιαφέρεται…στα 20 ευρώ λέει
εγώ το ψήνω να πάρω από εδώ…αλλά έχει πάρει κανείς? μήπως μας πούνε όταν φτάσουμε εκεί, ότι δεν μπορούμε να μπουμε? τι παίζει? και έχουν μείνει μόνο 5 ώρες…πείτε αν είναι να κλείσω…
Εδιτ: Εκλεισα τελικά ένα τικέτι με 20 ευρώ με τραπεζική κατάθεση/πληρωμή…Το βλέπω για καλό σάιτ, στο κάτω κάτω αν κάποιος από το φόρουμ μου πει οτι δεν…απλα δεν βάζω τα χρήματα…
2ο edit: έχω την εντύπωση ότι όσοι επιλέξουν με τραπεζική κατάθεση πληρωμη, τότε παίζει να μην μπορέσουν να αγοράσουν…βρήκα κάπου να λέει αυτό [B]" …καταθέτοντας, μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς και πριν τη λήξη της και αφού ολοκληρώσεις την διαδικασία της πληρωμήες, την αξία της σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Eurobank …"[/B]
με δεδομένο ότι η προσφορα λήγει σε 5 ώρες…παλουκάκι…