Lynyrd Skynyrd Live in Athens 18/6/2012

Και εμείς οι 40- θέλουμε εισιτήριο. άντε να ακούσουμε και κανένα Freebird. 8)

παλιό καλό Southern American Rock…

για την αμοιβη τους εγω ακουσα οτι ειναι καπου στα 350.000-450.000…για καναδα τουλαχιστον αλλα μπορει να ναι και ραδιο αρβυλα…

1774 και 1775 πηρα σημερα!

Παιδιά καταλαβαίνετε πως τα νούμερα που γράφετε δεν βγαίνουν με τους χώρους και τις προσελεύσεις που παίζουν…
Βγάλτε ένα μηδενικό να είστε μέσα! :wink:

Εγω παντως ηθελα απλα να γραψω τον αριθμο των εισιτηριων που πηρα, δεν ηθελα να δηλωσω/εννοησω κατι αλλο :stuck_out_tongue:

Αν ακυρωθει πάντως λόγω προπωλησης θα ειμαστε αξιοι της (οικονομικης) μοίρας μας! :frowning:

Στους άλλους αναφερόμουν που γράφουν για τις αμοιβές τους, όχι σε εσένα.

Αν δεν κάνω λάθος, είναι 41 και σήμερα!!!

Λάθος κάνεις!

ορίστε! To διόρθωσα!

Tελευταίο μάθημα εξεταστικής Αγγλικά στις 18 Ιουνίου…

.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΕΜΕ

Παιδιά πώς πάμε στο μπέιζμπολ, βολεύει κάποια συγκοινωνία; Είναι από τη μεριά του Δυτικού ή του Ανατολικού αερδρομίου;

Με το τραμ είναι η 1η στάση Αγίου Κοσμά…:slight_smile:

Το τραμ τότε θα έχει 24ωρη λειτουργία;
Μιλάμε ουσιαστικά για τη γηπεδάρα του Εθνικού; :smiley: Αυτό το κόσμημα; ΟΚ κατάλαβα.

Πρέπει να πω ότι δεν είχα σκοπό να πάω, χθες έτυχε να δω ένα διαφημιστικό στην τν και το σκέφτομαι σοβαρά. Είδα και κάποια ποστ παραπάνω - ειδικά της melinda - και αρχίζω να πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο (εφόσον βρίσκομαι εκείνο τον καιρό στην πρωτεύουσα).

Οι SoundtrucK είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι στις 18 Ιουνίου θ’ ανοίξουν τη συναυλία των θρυλικών Lynyrd Skynyrd στην Αθήνα στο γήπεδο baseball στο Ελληνικό.

http://www.soundtruck.gr

Kαλή τύχη στα παιδιά στους soundtrack!
Θα είναι μία εμπειρία που θα στοιχειώνει το μέλλον τους :stuck_out_tongue: και μου θυμίζει την παρακάτω κορυφαία σκηνή από την ταινία Elizabethtown:

:stuck_out_tongue:

Eπίσης, προς τους διοργανωτές: Το baseball δεν παίζεται σε courts… #-o

…τόσα ξέρουν!

Επειδή έχω μπερδευτεί, τα εισιτήρια είναι 40 και στην προπώληση και στο ταμείο τη μέρα της συναυλίας; :-k

λογικά ναι, αλλιώς δε θα το λέγανε;

ψηνομαι να παρω εισητηριο.