Tο οποίο είναι και δισκάρα βασικά,ακούστε το όπως και να έχει!!!
Μήοως είχες ποστάρει στο thread των Pantera κάτι σχετικό???Αυτό που μίλαγε για το αν είναι οι Pantera ρατσιστές?
Tο οποίο είναι και δισκάρα βασικά,ακούστε το όπως και να έχει!!!
Μήοως είχες ποστάρει στο thread των Pantera κάτι σχετικό???Αυτό που μίλαγε για το αν είναι οι Pantera ρατσιστές?
Λες; :-s
Θυμάμαι να έχω ποστάρει και εκεί κάτι, άλλα έχω την εντύπωση πως το ποστ μου όπου εξηγώ για την confederate σημαία, τους Skynyrd και τον George Wallace είναι σε θρεντ για τους Skynyrd και μάλιστα σε αυτό που τους συγκρίνει με ABB (που πάντα απέφευγαν τη χρήση της σημαίας, έχοντας τόσα μαύρα μέλη στην ιστορία τους!).
Δεν προλαβαίνω τώρα, θα αναγκαστώ να το ψάξω και να δώσω λινκ απλά δεν προλαβαίνω τώρα!
Νομίζω πιο παλιά είχα διαβάσει γενικά γνώμες κτλ, θα το ξανανοίξω το θρεντ πάντως να δω.
Πάντως για να μην παρεξηγηθώ δεν έκανα ΚΑΝΕΝΑΝ παραλληλισμό με καρατζαφύρερ και τα συναφή! Τουναντίον μάλιστα!Ελπίζω ότι παρανόησα εγώ, και δεν το έλεγες για μένα.Απεχθάνομαι τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο όσο δεν πάει, και αγαπάω επίσης την σάουθερν όσο δεν πάει, οπότε…
Μάλλον δεν το έλεγε για σένα.Πάντως διάβασε το παραπάνω ποστ μου,εκεί λέει τη γνώμη του.
Ηοpeto you’re a search machine! :lol:
Τελικά είχες δίκιο στο θρεντ για τους Pantera τα είχα γράψει!
Αν και στο λινκ που έδωσες, ουσιαστικά και εγώ από Wikipedia έβαλα κάποιες πληροφορίες για την confederate σημαία και τη χρήση της, την δική μου άποψη και κάποια περισσότερα πάνω στην ιστορία των Skynyrd την είχα γράψει στην επόμενη σελίδα:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=8847&highlight=Pantera&page=5
Wolverinex, ειλικρινά δεν θυμάμαι ποιός ανέφερε τον Καρατζαφέρη, δεν έχει και σημασία, απλά θυμάμαι πως κάποιος τον ανέφερε.
Xαχα!!!ΚΑλά πιστεύω όποιος μπήκε στον κόπο να διαβάσει αυτό το ποστ προχώρησε και παρακάτω.
Σαν απάντηση σε όσους λένε γιατί να πάω να δω skynyrd που έχει μείνει μόνο ένας πια (επειδή το άκουσα κι αυτό σε κουβέντες για το live), δανείζομαι πρόσφατο σχόλιο στο youtube από ένα τύπο που λέγεται FloydFTM
"…these are Ronnies songs and always will be, what Johnny is doing is keeping the music alive. With only one original member still in the band I think what they have done is great,[U] keeping it real, keeping the music alive as well as knocking a few good albums of their own out along the way[/U], can’t wait to see them"…
Κι ότι βίντεο από πρόσφατα live έχω βρει,οι τύπο είναι άψογοι.
Kαλώς ήρθες στο φόρουμ Melinda, ωραίο avatar!
Προσυπογράφω!
Παιδιά εγώ τους έχω δει δύο φορές τα τελευταία 3-4 χρόνια και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ναι, έχει μείνει μόνο ένα ορίτζιναλ μέλος. Ναι, ο αδερφός κάνει ότι μπορεί και δεν είναι καθόλου κακός. Ναι, ο Medlocke είναι θεός και μη ξεχνάμε ότι έπαιζε και ντραμς στα πρώτα χρόνια της μπάντας αλήθεια.
Και γενικά κάνουν αυτό που κάνουν, δηλαδή τη συνέχεια ενός μεγάλου συγκροτήματος που χτυπήθηκε άσχημα από θανάτους κλπ, με απόλυτο σεβάσμο στην ιστορία και στο κοινό του συγκροτήματος.
Και όσον αφορά το live καθαυτό, είναι πραγματικά απίστευτο και βγάζουν αυτή την αίσθηση κ τον αέρα που εγώ τουλάχιστον έχω δει σε βίντεο της αυθεντικής σύνθεσης προ ατυχήματος.
Οπότε για εμένα είναι όλα δικαιολογίες. Όποιος δε θέλει να πάει να πεί απλά ότι δε γουστάρει. Και όποιος το σκέφτεται και του αρέσουν, να μη τη χάσει με τίποτα.
Φιλικά πάντα.
Είναι η πρώτη (και τελευταία λογικά) φορά που έρχονται!! Απλά δε χάνεται!!!
Η προπώληση καλά πάει;; δεν κινδυνεύει με ακύρωση;;
den gnwrizw alla ema8a oti paei xalia!
ω ρε…ε και να γίνει κανα αστείο…
Βγάλτε όλοι εισητήρια τα τους δούμε!!!
mule k pantelis79 ευχαριστώ :D. konmanwe k lamousis :thumbup:
Βγάλτε εισητήρια κ δείτε Lynyrd Skynyrd αλλιώς θα γυρίσουμε στη δραχμή!!!
???
Πάω και βγάζω σε λίγες μέρες που είμαι Αθήνα,δεν γαμιέται…
Eγω παλι εχω ακουσει τα αντιθετα…οτι παει καλα!! Τωρα ποια ειναι η αληθεια δεν ξερω…Νομιζω ομως πως δεν θα υπαρξει προβλημα!! Ετσι ακουγοταν και για ΖΖTOP αλλα οταν πηγαμε εκει ηταν τιγκα!!!
ΟΙ Skynyrd όμως είναι πιο ακριβοί,φημολογείται ότι η αμοιβή τους είναι 250.000.
Η συναυλία για να μην μπει μέσα θέλει κανα 8άρι χιλιάδες κόσμο.
Δεν νομίζω πάντως να ακυρωθεί,υπάρχουν πάρα πολλοί κυρίως 40+που περιμένουν χρόνια για μια τέτοια συναυλία και θα πάρουν εισιτήριο τελευταία στιγμή