ρε seriously…ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ?
Η ταινια ειναι οριακα στα ορια του μετριου με το για το πουτσο…τα αγορια γιναν αντρες εστω σε Desperando ή αντε και Planet terror…
εδω με το ζορι το ειδα ολο…για καθε γαμηστερη σκηνη 5 λεπτων ειχε ενα 15λεπτο με τον καθε ακυρο και αδιαφορο χαρακτηρα+ μια απιστευτα βαρετη και ασχετη ‘πολιτικων’ αποχρωσεων υποθεση…
ΡΕ, ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ‘ΓΑΜΑΩ’, δεν εννοει ‘ειμαι ενας ακυρος χαρακτηρας αλα Ξανθοπουλος, που ετσι, επειδη μπορω σφαζω 5 ατομα και μετα καθομαι και βαριεμαι και περιμενω να τελειωσει η ταινια’…η μεγαλη απογοητευση ηταν ο Trejo που βαριοταν και ΦΑΙΝΟΤΑΝ…περαν του οτι ηταν σαν ψυγειο, 150 κιλα και κινουνταν με ρυθμους χελωνας, δεν εμοιαζε καθολου με απειλη, ισα ισα εγω τον λυπομουν σε σημεια που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του, που απλα ΕΠΡΕΠΕ να συμμετασχει σε αυτο το ξεχειλωμα ενος εξαιρετικου τρεηλερ…καμια επαφη με τον Τρεγιο του desperado κτλ, εδω ειναι σχεδον για ΚΑΠΗ…
Seriously τωρα, η ταινια ειναι υπερ-μετρια στη καλυτερη, εχει λιγη δραση, βαρετο σεναριο που δεν σε αφηνε να συμπαθησεις ή να αντιπαθησεις κανενα χαρακτηρα+ το ολο πραμα με τα πολιτικα και το ρατσισμο ηταν αστειο, εκνευριστικα αφελες και too much σε διαρκεια…ο Machete εσφαζε ομορφα+γαμησε κατι γκομενες μια χαρα, αλλα ολο αυτο επιανε με το ζορι το 1/3 του εργου…βαρεμαρα στο φουλ…μου θυμισε το Καποτε στο Μεξικο, που ειχε μερικα γαμηστερα σκηνικα αλλα ενα σεναριο γαμα τα, με πολιτικα κ μλκιες που κανεις δεν καταλαβε/ενδιαφερθηκε…
Σηγκαλ με μπακα δεν μπορουσε να κουνισει, Τρεγιο βαργιοταν του θανατα, Αλμπα που κατεστρεφε οποιο σημειο της ταινιας εμφανιζοταν,μονο η Ροντριγκεζ μετρησε…
Καλυτερα το ΠΛλανετ Τερρορ-ασυζητητι- ή το Desperado, το Μασετε ειναι οτι πιο απογοητευτικο ειδα φετος μεχρι τωρα-λογω υψηλων προσδωκιων ισως αλλα και παλι meh-…Κακη ταινια που καταστρεψε ενα γαμηστερο fake trailer…
και παμε παλι, cult γεννιεσαι δεν γινεσαι και καληνυχτα Ροντριγκεζ…
(ακου 2 μηνες αναμονη+9 ευρω για αυτη τη παπαρια στο σινεμα)