Machine Head - The Blackening

Δισκαρα!Πραγματικα δεν περιμενα τοσο καλο δισκο απο τους Machine Head ειδικα τωρα αλλα με αποστωμοσανε!Το ακουω συνεχεια το Cd και χαιρομαι που δωσαν μεγαλυτερο βαρος στις κιθαρες γιατι τις ειχαν παραμελησει πολυ!!!Μπραβο!

ειναι οντως πολυ καλος δισκος.

Δηλώνω εντυπωσιασμένος. Από machine head είχα ακούσει μόνο σποραδικά καμιά δεκαριά τραγούδια και δε μου έκαναν ποτέ ιδιαίτερη εντύπωση. Αν και τα φωνητικά δεν είναι του γούστου μου, ο δίσκος είναι φοβερός. Τι κιθάρες είναι αυτές!!! Τέτοια κιθαριστική δουλειά είχα καιρό να ακούσω!
Δηλαδή, να μπω στον κόπο να ακούσω τα προηγούμενά τους?:-k

Αυτη την στιγμη θα επρεπε ηδη να εχεις βαλει το Burn my eyes να παιζει…:slight_smile:

Σωστος!!!To Burn My Eyes ειναι για μενα ο καλυτερος δισκος τους μετα το Blackening!!

Ανάποδα τα είπες. Το Blackening είναι ο καλύτερος δίσκος τους μετά το Burn My Eyes.

Πριν απο κανα μηνα ακουσα το δισκο και μου αρεσε πολυ.Ακομα μου αρεσει αλλα οταν φυγει ο αρχικος ενθουσιασμος βλεπεις τα πραγματα αλλιως.Το θεμα ειναι οτι μετα απο 5 χρονια θα το εχει κανεις στο νου του?:roll: Αυτη ειναι η αιτια που ειναι ακυρες οι συγκρισεις με ορισμενα κλασικα αλμπουμς

Λοιπόν, ο δίσκος σπέρνει αλλά οι στίχοι είναι εντελώς gtp. Μόνο οι στίχοι του A farewell o arms το σώζουν λίγο (ο τίτλος του οποίου είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο εκπληκτικό αντιπολεμικό μυθιστόρημα του Hemingway)

Και μιας που διάβασα τα προηγούμενα posts, για να σας τσιγκλήσω θα πω ότι το Aesthetics of hate είναι το angel of death των Machine head!!:stuck_out_tongue:

Πραγματικα καθε φορα που ακουω αυτο το δισκο πορωνομαι με διαφορετικο τραγοιυδι. Τελευταιο κολλημα το Wolves. Unleash the wolveeees!

http://www.maximummetal.com/reviews/revresults.asp?ID=mhead_tb&idBand=71

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Καλα ο δισκος ακουσγεται ολος απο την αρχη μεχρι το τελος και οντως μερικες φορες σουκολλανε καποια τραγουδια!Για την ακριβεια το Wolves μουειχε κολησει την προηγουμενη βδομαδα και ειδικα το τρελειο ριφφ προς το τελος!(Οποιος καταλαβε καταλαβε!)

Απιστευτοαπίστευτη δισκάρα !!!

Πραγματικά μου έπεσε το σαγόνι !

Τις τρελές επιρροές στα φωνητικά από περίοδο burning red τις ακούσατε? Φταίω εγώ που λέω ότι εκείνος ο δίσκος είχε υποτιμηθεί πολύ χωρίς λόγο?

Τι να σου πω?Εγω το ειχα βρει μεταχειρισμενο και το πηρα με 6 ευρω και μαρεσε τοτε και μαρεσει ακομα.
Ενταξει δεν ειναι το καλυτερο τους αλλα το θεωρω πολυ καλο.

Ολα μαρεσουν Εκτος απο το SuperCharger!

Τι ηταν αυτο το πραγμα!?:frowning:

μιας και το τοπικ ξαναρθε στην επιφανεια,

http://www.rocking.gr/review1198.php

ειχα ξεχασει να βαλω τοτε το λινκ του ριβιου. για οσους δε το εχουν διαβασει, enjoy.

ανανεωση στις φημες για λαιβ τους εδω!!
ακουγεται για ανοιξη μαζι με exodus!!αμα γινει αυτο,οπως καταλαβαινετε θα ναι και το τελευταιο μας λαιβ!!!

χαχαχαχαχαχαα καλά πάω να κλείσω θέση στο νοσοκομείο από τώρα εγώ.

Ενταξει μας κανεις πλακα!Δεν παιζει να γινει τετοιο Live.
Πωπω 2 απιστευτες λαιβ μπαντες με δυο απιστευτες προσφατες δισκαρες μαζι ? 8O

άμα γίνει πάντως ας συμβουλευτούμε τους ειδικούς:

http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=2219&topic=515

:lol: :lol: Το ειδα στο οφ-τοπικ.